sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Nefertitin hauta (?)

http://www.ancient-origins.net/news-history-archaeology/spanish-leak-reveals-hidden-chamber-tutankhamun-tomb-full-treasures-005399

Niinsanotun "Nefertitin" hauta ON siis ilmeisesti löydetty. Ja se oli juurikin täsmälleen siellä ihan ...kaiketi "vihoviimeisessä" paikassa mistä SUURIN OSA maailman apinaihmisiä olisi ikinä, KOSKAAN, hoksannut sitä etsiä eli Tut-Ankh-Aamenin haudan SISÄLLÄ !!

PERKELE.

Ovelia vitun Piruja nuo Muinais Egyptiläiset !! Saatana.

Ja kammio on "täynnä aarteita" kuten joku ähläm jo ehti möläyttää. Saatatteko edes käsittää tätä uutista !?!?!?
Eli siis: on löytynyt meidän aikamme tutankhaamenin haudan versio, tai veroinen merkkipaalulöydös !! Jopa ehkä MERKITTÄVÄMPI !!!
Jumalauta; tutankhaamenia SUUREMPI löydös Egyptistä !!! Tsiisus vittu !! Tästä ei mikään enää paljon parane, muu kuin se että ne vihdoin saisi selville lopullisesti mitä pyramiidit ON. (Johon löysin muuten aivan totaalisen ällistyttävän ja mielenkiintoisen uuden teorian joka luultavasti ON se mitä ne on, ja se on ihan vitun TÄYSIN khuul. Se on jopa liian khuul ollakseen totta, mutta se äijä on työtänyt teoriaansa 30!! vitun vuotta ja se EI ole mikään höyrähtänyt huuhaa, foliohattu huohottaja. Asiasta EHKÄ lisää myöhemmin, tai ehkä ei. Ei TÄSSÄ blogissa ainakaan. Tsiigataan.)

Eniwei, ilmeisesti on siis käynyt NIIN, että aikanaan Tut on kuollut sangen äkisti ja odottamatta, ja hän on täten jostain syystä perinyt / saanut käyttöönsä, tuon haudan, joka on ilmeisesti alunperin ollut tarkoitettu juurikin nimenomaan Nefertitille !! EI ikinä Tutille. Ja hän myös sai omakseen suurimman osan sitä haudan aarre ja tavaran, paljoutta. Ja myös se maailman yksi kuuluisimmista ja khuuleimmista taideaarteista eli Tutankhamenin kultainen kuolinnaamio....olikin alunperin TEHTY Nefertitille !!

Miten...minäkään en nähnyt TUOTA !?!?!? Hau did ai not see THÄT !!!

Melko vitun pätevä äijä ainakin, tämä kyseinen heebo joka näitä ällistyttäviä löydöksiä käy vain muina miehinä tekemässä !!
Tämä Nicholas Reeves, se on parempi kuin kaikki muut Egyptoloogit YHTEENSÄ !! Se vaan menee ja tsiigaa jotain vähän aikaa ja sanoo sitten MITEN totaalisen väärässä KAIKKI MUUT on KOKO AJAN olleet KAIKESSA. Vähän kuin Bruus Lii aikoinaan niissä ympyröissä.

Ja hän huomasi mm sen, että tuon kultaisen ja upean lärvän piirteet on pikemminkin NAISEN kuin miehen !! HAHahahaaa.....aivan ällistyttävän itsestäänselvää NYT kun sitä katsoo näin jälkiviisaana !
Tulee melko vitun tyhmä olo. Miten minä en nähnyt saatana NOIN päivänselvää asiaa !?!?!? Sen piti siis olla Nefertitin kuolinnaamio, EI tutanhkaamenin.


Kiehtovia nämä historian yksityiskohdat, mikä ON toteutunut ja mikä ei. Kenestä tuli legenda ja kuka vain kuoli.
Taaskin tulee mieleeni Bruus Lii, ja se joka sai jäädä eloon ja tulla maailman kuuluksi ja "legendaariseksi" eli se vähän, mielestäni, vähempi malli eli Zäki Zän.


No, mutta kuitenkin; odottakaamme. Kohta on ilmeisesti luvassa ihan tasan oikeasti ja virallisesti; suurin pamaus ja virallinen paljastus, Egyptologiassa ja siten myös koko ummehtuneessa Arkeologiassa, sittemmin juurikin tuon kyseisen HAUDAN sinänsä, eli Tut-Ankh-Amenin haudan, löytö Carterin toimesta 1920-luvulla.

Tämä on kuulkaa SUURTA !!


P.s ehkä noin tarkkanäköiseltä äijältä kannattaisi, EHKÄ, kysellä vähän muustakin kuin muinaisista maskeista ja naamareista ja aarrekätköistä.... esim "kuka murhasi Uulof Palmeen?!" ja näin päin pois.
Antakaa sen vain KATSOA niitä Tukholman katuja, ja teillä on jo samana iltana se OIKEA tekijä säilössä.

Thät´s ool.

Kiitti.


" Nefertiti "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti