maanantai 29. helmikuuta 2016

Tapaus "Jori Eskolin"

NYT on tullut VIHDOIN aika jollekkin mitä olen jo KAUAN suunnitellut, mutten vain saanut aikaiseksi; eli repiä "Jori Eskoli"inille uusi perseenreikä. Sen nykyisen lärvänsä paikalle.

TÄMÄ "inspiroi" minut nyt vihdoin tähän suoritukseen: http://www.jorieskolin.fi/409902422/3574767/posting/

Ajattelin jo jättää hänelle kommentin tuonne Blogiinsa, mutta se on kuten Vasureilla AINA, tehty MAHDOLLISIMMAN VAIKEAKSI jottei kukaan vain vahingossakaan OIKEASTI SANOISI MISTÄÄN KOSKAAN MITÄÄN.
 Varsinkaan mitään mikä EI ehkä MIELLYTTÄISI pikku"Joria". Vittu miten tyhmä nimi ensinnäkin !
Jori !??! ..AHAHAHAAaaaaaaaaaaaa nimesi on JORI !! Jumalauta, ja äijällä on SILTI pokkaa käydä netissä aukoon päätään kaikkia muita Suomlantilaisia vastaan !
"Propsit" kai sitten siitä...en tiä.

Mutta eniwei; olen jo piiiiiiiiiiiiitkäääään katsellut tuon hölmön tiuskimista ja rimpuilua tuolla "Oikotiedossa" kun käyn välillä tsiigaamassa ja tshcekkaamassa sieltä uusimmat "vaihtoehtolööpit" yms paskaa, ja näi.

Ja JOOOOOKA vitun kerta tuon typeryksen heittelehtiminen on jotain juurikin tuon humpuukin suuntaista, ja meidän "Rasistien™" vastaista. Ja siis SEN, että "Suomi" EI tulisi ANNETUKSI NEEKEREILLE. Josta MINÄ en muuta IKINÄ mieltäni, koska en ole idiootti kuten Jori.

Hän on siis niitä sellaisia "born again" Vasureita, mitä ne on lähes KAIKKI, jotka luulee että he ovat jotenkin yht´äkkiä parempia ja järkevämpiä ja oikeammassa, kuin ennen olemassaan, vain koska vaihtoivat yhden totaliteetti"filosofiansa" toiseen mokomaan. Eli he heittäytyvät DRAMAATTISESTI "leiristä toiseen" mutteivät kuitenkaan OIKEASTI. Vaan venkoilevat vain siinä "Vasemmistolaisuus ja Politiikka" sektorissaan tai läntissä, johon kuuluvat ja ovat AINA kuuluneet.

Eli jos tuon tekstinsä nyt oikein käsitin, vaikken lukenut ihan loppuun, niin hän on niitä "ex Skinhedejä" tjns vitun (nykyisin ehkä lähinnä pälvikalju) idiootteja, jotka ovat sittemmin "tehneet parannuksen".
Mutta Jori ei mm ymmärrä SITÄ, ettei parannusta VOI tehdä, koska se on geeneistä ja verestä ja muusta FYYSISESTÄ ja BIOLOOGISESTA kotoisin. Ehkäpä verensiirrolla tjns "magialla" voisi väääääääähän vaikuttaa, mutta ei siltikään paljon.

Koska se on ITSE ennen..... ollut tyhmä, se on NYT sitä mieltä että Meidän Kaikkien on oltava Kollektiivisesti tyhmiä !! Heheii, hienoa ! Kiitti Jori !

Ja mikä absoluuttisesti PAHINTA tässä(kin) typerässä idiootissa; hän tekee SEN Vasemmistolaisten Perus ja Kardinaali -munauksen, että hän O L E T T A A kaikkien muidenkin olevan periaatteessa ja pohjimmiltaan KUIN HÄN ja siksi myös MOTIVOITUNEITA samoista syistä ja "lähtökohdista" kuin hän jne jne. Hän ei siis kunnon kommarin tapaan saata edes KÄSITTÄÄ (todeksi) aidon ERILAISUUDEN olemassaoloa !! Ja SE raivostuttaa taas minunlaistani, ihan aidosti ja oikeasti ERILAISTA, ihan vitusti !

Tuon tyypin nimikin on minulle jo Punainen Hälytys. Tiedän joka kerta kun siltä on ilmestynyt jokin uusi oksennus, että siinä torutaan ja haukutaan jne kaikkea mahdollista "Maan puolustusta" neekereitä ja ryssiä ja ählämeitä yms vastaan, ja syljetään kaikkia Persuista kalamiehiin ja skineistä toisiin vasureihin. Eli ihan Perus Vasemmistolaista typerää aivotonta silsaa ja höntyilyä. Ei mitään SISÄLTÖÄ.

*

Tästä lähtien tulisikin sanoa, aina jos ja kun astuu kadulla, tai miksei metsässäkin (jossa Joriin siis voi törmätä, kuten kaikkiin Sivistyneisiin Valkoisiin IHMISIIN, metsässä), niin nin siis; tästä lähtien aina jos ja kun astuu vaikkapa koiran, tai jonkin, paskaan kadulla, tulisikin sanoa "hups! taisin tallata Joriin!" tai "ups! astuinpa vahingossa Joriin" tjns.

Tämä(kin) Jorisija on siis sitä mieltä, että; koska HÄN ITSE(!!) oli aikanaan törkeä ja typerä ja luultavasti paha suustaan, moukka, ja neekereille vihamielinen, pitäisi Meidän Kaikkien NYT ja TÄSSÄ, häntä PELOTTAVASSA (tyhmät mainitsee AINA pelon, alkakaa tarkkailla, ette näe idioottia tämän planeetan pinnalla joka EI puhuisi pelosta. Luultavasti siksi, että he ITSE ovat sitä täynnä, kun taas minä en pelkää juuri MITÄÄN, ja olen kokenut kaikenlaista shittiä mikä saisi normaalimman sekoamaan täysin) nykysuomessa laskea sisään KAIKKI kynnellekykenevät VITUN NEKRUT ja muut ARVOTTOMAT perkeleen  L O I S E T. Mitä ne siis ON, ihan tasan tarkaan ja exaktisti ja KORREKTISTI eli siis TARKKAAN ja oikein; loisia.

Joku siellä lempiblogaajani kommenteissa sanoikin kerran, kuten olen sanonut, että: neekerit ei ole lainkaan mitään (edes proto tai primitiivi) IHMISIÄ vaan nimenomaan IHMISEN LOISIA !!

A J A T E L K A A, älkää siis tsiigatko mitä TUNNETTE asian suhteen, vaan AJATELKAA asiaa hetki, niin huomaatte tuon olevan hätkähdyttävän ja syvällisen totuudellinen, totuudenmukainen ja TARKKA, jopa tieteellinen, huomautus.
Neekerit ja muut murjaanit ovat ERIKOISTUNEITA ala-lajeja, joiden erikoistuminen on toimia Valkoisen Ihmisen loisina.

ME olemme heidän päämääräinen ELINKEINONSA !!! Kuten myös Valtiolle ja Kytille ja Lakeijoille ja muille joiden tavoite on siltikin TUHOTA isäntänsä, koska ovat psykoottisia hulluja idiootteja. JA Saatanan lapsia. Mutta älkää tätä funtsiko, teistä ei vain kertakaikkiaan OLE siihen, siis sen käsittämiseen ja HYVÄKSYMISEEN.

Joten, moving on....

Jorin mielestä NYT, kun HÄNEN henkilökohtainen "valaistuksensa" on nyt "parantanut hänet" tulisi MEIDÄN KAIKKIEN reagoida siihen paitsi hoilaamalla hoosiannaa ja ♩ kiiiiiiiitttäämällääää heeeeerraaaaa 🎶, niin ottamalla suomeen, MINUNKIN kotiini, sekalaisia likaisia, primitiivisiä, tyhmiä ja alkeellisia, tautisia ja aggressiivisia typeriä vitun oksettavan ärsyttäviä, hyödyttömiä, perkeleen neekereitä, ja jotain VITUN irvisteleviä VITUN arabian marakatteja, märehtiin ja jauhaan jotain vitun khattia ja tiuskimaan MEILLE, MEIDÄN KOOOTOOONAAAA(!!!!) mm siitä, ettemme TEE TARPEEKSI  H E I D Ä N ETEENSÄ !!

Ja muita sini-ikenisiä saatanan vitun kuvottavia, vastenmielisiä Somppuja, vitun erämaan ainoassa kaktuksessa roikkuvia pitkäkätisiä, puikulakalloisia, läskiperseisiä, ylimielisiä apinaroistoja, jotka kulkee sitten ninq siististi ja tällee, ku pleidrannerissa ikään, tossa noi, tiätsä? pitkin Stadin ja kaikkien muittenki paikkojen, koska niitä on PAKKO ottaa vastaan ja näi, ja ei suomalaiset nin, ninq tajuu sanoo EI ja näi, niin nin ne ninq kuljeskelee sitten ympäriinsä tossa kadulla esim Stadissa ja laahustaa lakananhelmat maata viistäen, ja siihen paitsi paskarannun, niin läjän TAUTEJA jättäen, ja mulkoilee ne vitun SINISET apinan ikenensä vilkkuen minua ja suomalaisia, vihaisena.....jostakin.
Luultavasti jo siitä, että ovat syntyneet VAIN sompuiksi. Ja se ONKIN kyllä ymmärrettävää, että se pistelee vihaksi ! Nou faking wander !

Koska Jorin typerä ja luultavasti JUOPPO, faija, ei ikinä halinu sitä, MINUN tulee nyt pidättäytyä neekerien kritisoimisesta. Ja Jorin taasen valvoa HEIDÄN ETUJAAN. Siis toki; MINUN MAILLANI ja minun rahoillani ja minun hermojani kuluttaen ja raastaen, ja minua samlla sättien ja sylkien ja halveksuenkin.

Tämä piti sano jo heti alussa, mutta unohdin; haista VITTU vitun Jori Paskoliin !

Ikävää että lapsuutesi oli kaameaa paskaa ja että olit ja olET tyhmä, mutta MINÄ en ole milläänlailla velvollinen tykkäämään neekereistä tai päästämään niitä saatana suomeen, vain ..................siksi.
Kai siksi, että SINULLA olisi snadisti parempi olo. Ihan jo oman menneisyytesikin kansssa.
Ja btw; kuuntelet ihan VITUN PASKAA "Musaa". Se on tyypillistä typeryksille; tyhmällä on AINA myös, ylläripylläri, huono maku !

Eikö ole iroonista Joriseni, että SINÄ joka NYT saarnaat neekerten ilosanomaa ja Monikulttuurisuutta yms PASKAA, OLIT ...ja olit, "skini" tjns, ja kuuntelit tuollaista vastenmielistä vitun ala-alaluokan kuvottavaa oksettavaa lahjatonta vitun tymperää lapsellista uhoavaa öykkäriheterosontaa, ja taasen MINÄ kuuntelin mm Maikhl Zäksonia ja sekalaista muuta EI moukkaa ja EI valkoista musaa ?!?! Eikö ole iroonista kuin mikä !!!??

C´est la vie !


Olemme ehkä tuleet täyden ympyrän; minä viisaammaksi ja realistisemmaksi, ja SINÄ.... no, sinä olet pysynyt melkolailla yhtä vitun tyhmänä ja tökerönä muihinpuuttuvana vitun hetero moukkana. Et ole siis, de facto, KASVANUT vitun imbesilli mihinkään.
Se johtuu vain siitä, että olet tyhmä. Ei siinä mtn. Eikä SIIHEN ole parannusta.
Edes MINÄ(!!) en pysty sinua auttamaan, ja minä olen periaatteessa ja käytänössä katsoen, Moderni Buddha.
Sry duud.

Olet oppinut Rakastamaan Neekeriä, ja MINÄ taas olen oppinut olemaan rakastamatta. Ja jopa VIHAAMAAN sitä typerää vitun elukkaa.
Minä, Jori, INHOAN neekeriä !! Ai faking ditest them, nauadays.

Sinä, toisin sanoen, olet seonnut.
Mutta ei se mitään, sekoaminen on vain vääjäämätöntä suurimmalle osalle ihmisapinoita, se on kirjoitettu teidän umpiisurkeisin ja paskoihin, Rikollisen geeneihinne. Eritoten jos olet juoposta kotoisin, tiesi on oleva alas-suinen ja hyvä niin. Toivotan kaikille sellaisille pikaista matkaa Helvettiin !!

Painukaa vittuun juoponäpärät ! Go fuck yourself !


Luulisi muuten.... LUULISI siis, sanoin, että joku jolla on jumalauta LAPSI!!! tajuaisi pysyä neekereistä loitolla ja pitää ne niiiiiiiiiiiiiin kaaaaaaaaaaaaukana "maastaan" kuin vain on fyysisesti mahdollista, mutta näköjään mm Jori Paskoliin tässä, EI ymmärrä edes noin perustavanlaatuista asiaa. Vaan "juhlii Monikulttuurisuutta" ja kiittelee avoimia rajoja ja neekertenhalaajia ja mitä lie aliapinoita tauteineen päivineen. Ehkä hän haluaa "karaisten kasvattaa" kuten samurait, lapsensa. Ja asettaa sen / ne, jo heti sylivauvana alttiiksi paitsi neekerin valtoimenaan sinne-tänne sinkoileville pitkille letkuille(kulleille) niin VÄHINTÄÄNKIN zika-virukselle ja Ebolalle ja AIDSille ja keltataudille ja myyräkuumeelle ja tuberkuloosille ja rotanpaskataudille ja vuuduulle ja sen sellaiselle.
Pridi faking nais ! Hieno isä !
Lapsi kyllä kiittää, kun JOUTUU JAKAMAAN (mistä TUO on tuttua!?!?...) leikkipaikkansa ja koko vitun E L Ä M Ä N S Ä ja ympäristön jonka PITI OLLA hänelle(!!), jonkun vitun kuvottavan tyhmän muinaisen, primitiivisen, esihistoriallisen petoelukan kanssa, joka näyttää käkkäräpäiseltä paskapökäleeltä jolla on rumat ikenet ja isot leegopalikkamaiset hampaat, ja joka ei osaa muuta kuin ähistä ja näyttää tyhmältä ja VAATIA KAIKKEA ja mulkoilla vihaisena jne jne jne.
Mutta koska Jori ulvoo nyt tuskaansa joka kumpuaa (kuten KAIKKI elämässä, miltei) lapsuudesta, on tuo kaikki sen kaiken arvoista.

Haliwuudinkin on Jorin puolella ja MINUA vastaan !! Hei ! Khamoon määäään, mitä SEkin nyt jo kertoo !!?!?!? Hei !!?? Khamoooon !!

*

Onhan se, kieltämättä, siistii tsiigata vierestä kun neekerit vie sinulta ja minulta lähinnä, KAIKEN ja NAURAA ja LISÄÄNTYY ja oma tunkkainen jengi se vaan vähenee ja vähenee silmissä.
Suomalaisetkin nimittäin kärsivät, enkä VÄLITÄ vittuakaan MISTÄÄN tilastoista(!!), kuten moni muukin, lähinnä valkoinen jengi, ns "vähenevien paluiden tilasta".

Onhan se, kieltämättä, melko vitun hienoo ja mitä kaikkea, ANTAA vain POIS se mitä on itse ja mitä MUUT lähinnä, ovat saavuttaneet ja melko vitun piiiiiiiiiiiiitkän ja vaikean ja tuskaisen rehkimisen kautta, neekereille ja kiittämättömille Kansainvälisille Juutalaisille ja huutaville äbäläwäbälä-ählämeille ja muille möly ja hämähäkki -apinoille.


Ja on yksi asia OLLA JOTAIN MIELTÄ "privaatisti", mutta ONGELMA on SE, ettei Vasurit OSAA OLLA "privaatisti" koska he ovat läpikotaisia KOLLEKTIVISTEJA, joten he PUUTTUVAT MUIHIN !! Ja yrittävät aivan tasan KAIKIN KEINOIN muuttaa muut V Ä K I S I N, kuten kaikki PAHUUS AINA TEKEE, mieleisekseen. Ja luulevat saatanan kusipäät ja huorat ja houkat vielä, että pääsevät jotenkin "pätemään" ja nauramaan ILOSTA siihen päälle ja sen jälkeen.

Miten voi NOIN sokeaa jengiä olla. En saata välillä käsittää.


Mutta Jori; sinulle ja KAIKILLE teille VITUN "monikultturisteille™" on kyllä SANOTTU !! Jo monen monta kertaa, joten; MIKSI TE VIELÄKIN SAARNAATTE ja puututte muiden vitun ELÄMÄÄN ja asioihin !?!? Ja jaatte jumalauta SAATANAN HÄVYTTÖMÄT PERKELEEN HELVETIN VITUN OLIGARKIT JA GANGSTERIT; TOISTEN IHMISTEN RAHOJA JOLLEKKIN PERKELEEN VITUN HEVONHELVETIN AFRIKAN APINOILLE, NEEKEREILLE ?!?!

Se on niin sitten, että JOS haluatte tukea nekrua ja yrittää jollain takasauvalla ANTAA sille sen mikä evoluutiolta tulee viemään, vaikka KUUUUUUUUINKA kiilusilmäiset Vasurit pyristelisitte, noin miljoona vuotta AINAKIN, JOS se on ylipäätään edes mahdollista(!!!!), niin nin jos noin haluaa YRITTÄÄ tehdä; on se tehtävä ihan omasta pussista. Omin rahoin. EI YHTÄKÄÄN eurosenttiä tai markkaa esim MINUN rahojani. Tai TULEE kyllä tupen rapinat.
Siitä voitte olla VARMOJA. Se ei ehkä tule äkkiä, aill give ju´u tät, mutta se TULEE kyllä.

Ja JOS siihen suuntaa todella aiotte asioita viedä, niin ensinnäkin a) olen yhtä hämmästynyt kuin pettynytkin, ja b) sitten on todella turha valittaa ja itkeä MYÖHEMMIN, saati sitten edes kuvitella, edes kehtaavansa, näytellä tyhmää ja että ME olisimme ne tarinan konnat !!

Jukolauta saatanan karvanaamahipit perkele ! Uskaltakaakin.Mikä tässä ei nyt mene jakeluun; me emme halua suomeen nekruja ja mustaloisia ja mulatteja ja murjaaneita yms. !?!?!?
!?!?!?
?!!?!
 ?  !? ? ?! Mikä tuollaisessa VOI olla, millään mahdollisella muotoa, VAIKEA ymmärtää tai HYVÄKSYÄ !??!?!

Ja käsittäkää nyt PERKELE sentään vitun koiran-aivot; että SE mitä vasten te NYT voitte työntää, eli ME, JOS SE  K A T O A A  jää jäljelle, teille, VAIN ne nekrut ja murjaanit. Ja NE .........ne on nekruja ja murjaaneja. Hyvällä säkällä ne vain tappaa teidät. Huonolla ?!?..en osaa edes kuvitella.. muttei se ole MITÄÄN hyvää.

Ja taaskin: asiaan on niin totaalisen HELPPO ratkaisu, jollaisista Vasemmisto tykkää, että; muuttakaa johonkin "Maahan" joka ON JO ns "monikulttuurinen™" TAI neekereitä täynnä ja niiden "hallinnoima". Eli kaoottinen läntti tyhjyyttä ja kurjaa köyhyyttä ja tauteja ja sotaa ja nälkää ja imbesilliyttä ja taikauskoa joka vetää vertoja jo suomalaisillekkin, ja absoluuttista Kommunismia / Kollektivismia, joka hirvittäisi EHKÄ jopa suomalaista "Taistolaista" helvetin älykääpiötä paskareikääkin.


KUOLKAA vitun KOMMUNISTIT saatana. Helvetin ultratunkkaiset ali-idiootit kuvotukset !!
K A D O T K A A  nyt jo PERKELE sentään, ja ottakaa ne vitun oppi-isänne eli jutkut, mukaanne. KUKAAN tällä pallolla EI jää KAIPAAMAAN !!! I can tell ya that !

* - * - * - * - * -

Eli, SEN sijaan, että suoltaisit tuotaa turhaa paskaasi Oikotietoon, pidä vain ne vitun "mielipiteesi" ihan OMANA tietonasi, älkä saatanan käpyaivo yritä VAIKUTTAA MUIHIN ja saada niitäKIN tulemaan tyhmiksi. Eli siis; tyhmemmiksi. TYHMIÄ ne ON JO, sille ei vain voi mitään.

Teet vain MINUN pyrkimyksiäni entistä vaikeammiksi, eli ihan OIKEASTI VALAISTA nämä idiootit, jotta ne myöhemmin sitten TIETÄVÄT  MISTÄ, niitä rangaistaan.
Ja jotta ne voivat ehkä ensikertaa kurjassa "elämässään" VALITA jotakin OIKEIN ja OMASTA VAPAASTA TAHDOSTAAN, ja myös OMISTA RAHOISTAAN !!
O M I S T A  !!!

Ei "kaikkien yhteisistä" kuten kommunismissa ja suomessa, vaan OMISTAAN.

Lakkaa pistämästä kapuloita ihan OIKEA KEHITYKSEN rattaisiin vitun tyhmä viiripää, "ex" skini, punkmoukka monikultturisti kalju vitun paskpää-idiootti kovis / nyky pehmis.

Minä en PELKÄÄ "mustaa miestä" - minä en vain kertakaikkiaan TYKKÄÄ hänestä, sen enempää kuin ebolastakaan joka hänessä pihisee ja elää.

Suomi ON tunkkainen ja typerä persereikä, kyllä !! Ja on ollut vielä enemmän, mutta "etenet" väärään suuntaan jos LUULET "pelastuksen" tulevan neekereistä.
Olet yhtä harhainen ja tyhmä kuin se vitun ali-muuli "Anssi Joutsenenperse" joka sai jonkun vitun mäalistunjutkuille hepulin ja julisti, että "pelastus tulee juutalaisista"...............................ei tsiiisus vittu................. tässä ohimennen ja äkkiä; se tyyppi mistä mm ns Kristityt aina kohkaa, tämä JUUTALAINEN "Joshua / Jeesus" niin nin; juutalaiset saatana MURHASI / tappoi / TELOITTI sen !!!
Tai teloitutti jos tarkkoja ollaan, koska ei ole juuri MITÄÄN mitä ei "valkoinen" idiootti tekisi jos ja KUN juutalainen vain tarpeeksi inttäen sitä toistaa.


Suomi on kurja ja on AINA ollut kurja, kuten Afrikkakin, ja JOS suomeen tuo Afrikan niin mitä nyt LUULET vitun idiootti !?!?..............................MITÄhän SIINÄ mahtaakaan käydä !?!
Muista ennenkuin vastaat, että: kuvitelma ja SE miten jokin OIKEASTI MENEE TODELLISUUDESSA, ei VÄLTTÄMÄTTÄ vastaa toisiaan !!

Ei välttämättä "toimi kuin ihmisen ajatus / mieli".

Minä voin kertoa sinulle tyhmä ja keskinkertainen, alamaiseni, jo ETUKÄTEEN, mitä siinä kävisi: siinä kävisi nimittäin NIIN, että "Suomi" niminen kyhäelmä, joka hädintuskin pysyy pystyssä natisevilla kommunismin jaloillaan edes NYT(!!), romahtaisi HYVINKIN PIAN, ja alkaisi köyhtyä tahtiin jota en usko sinun osaavan edes KUVITELLA realistisesti, ja yleinen Älykkyys Osamäärä laskisi kuin lehmän häntä tai Jari Tervon arvostus, ja kaikkialla alkaisi ja ON JO ALKANUT(!!) tapahtua lukemattoman paljon enemmän kuin IKINÄ ennen, koko suomen HISTORIAN AIKANA vitun puupää, sekalaisia "rikoksia" ja ihan oikeita PAHOJA TEKOJA.
ALKAEN näistä neekerien Perus Rikoksista eli raiskaukset ja katuryöstöt ja sekalainen muu tyhmä ja alhainen katutason pahuus. Sitten jos MUSLIMEITA on TARPEEKSI, peli on HETI ohitse.
Ja "Suomi" on TAAAAAAAAAAS, saatana samassa jamassa kuin silloin joskus "itsehallinnon" aikaan, kun täällä laukkasi milloin mikäkin vitun tunkkainen ryssä sanelemassa pelin hengen, ja vetäytyi sitten taas takaisin johonkin VITUN leeningraadiin tai petroskoihin tai jollekkin muulle kuuluisalle kaatopaikalle. Juomaan siis viinaa / votkaa, ja kiukuttelemaan. Ja mätkimään kaikkea outoa ja liian älykästä, turpaan.


Siinä kävisi myös niin, ja tämä ärsyttää minua oikein ERITYISESTI!!.......JO NYT !! - että kaikkialla pitkin "julkista elämää" kuten TeeVee ja leffat yms, alkaisi näkyä murjaani murjaanin perään, vain SIKSI että he ovat, toden totta, murjaaneita !!
Neekerit yms psykoottiset aliapinat täyttäisivät joka saatanan vitun sfäärin ja tuutin sillä typerällä vitun lörppähuulisella rasittavalla, viisastelevalla, apinanlärvällän, ja aukoisivat siltikin vain sitä pientä puikulaista apinanpäätään milloin mistäkin. Yleensä siitä, lähinnä, mitä Valkoinen EI TEE ilmaiseksi ja pyytämättä ja yllätttäin, neekerin hyväksi. Ja kun valkea ei MAKSA nekrulle TARPEEKSI jotain hevon helvetin vitun "tukia" mitä nekru uskoo ansainneensa vain SIKSI että sattui syntymään juurikin nekruksi. Eikä esim kenguruksi tai salamanteriksi tai olut-tölkiksi.

Ja TUOSSA on muuten yksi syy miksi "Valtio" on nekruuden puolella; se saa niistäKIN lisää kohteita "tuilleen" ja sikäli "asiakkaita" joille jakaa Toisten Ihmisten Rahoja, eli Marxismi kaikessa avoimuudessaan, alastomuudessaan ja hävyttömyydessään.

Valde saa siten vähän pitkitettyä, pönkitettyä, ja vakiinnutettua VALTAANSA, joka on se ainoa asia mistä ne muutenkaan välittää, ja samalla se saa jotain vielä ehkä parempaa !!! nimitäin: kiusata ja ärsyttää ja nöyryyttää SINUA !

Ja SINÄ MAKSAT ! IHAN KAIKEN !!

Ja jos et tykkää, niin ..............huono homma. Kytät nimittäin pitää SIITÄ HUOLEN, ettei Valtion Virallisesta Liturgiasta poiketa ja VAPAUTTA edes TAVOITELLA ! Vaan seistään siisteissä riveissä kuin P-Koreassa ja hoilataan hoosiannaa ja ylistystä Rakkaille ja Ylhäisille Ko..Johtajille !
Huzaa ! Hurraa ! Siighail !


" Hullaa ! "Summa Summarum; sä oot "Jori" visioton ja tyhmä, ja matalamielinen. Kuten lajitovereistasi noin 100%. Ja TUO on TARKKA luku, ei mikään miltä se ehkä VAIKUTTAA eli liioiteltu, satunnainen, lapsellinen tai viestiä vahvistamaan tarkoitettu. Tarkka minä sanoin.Haistakaa kaikki vittu, mutta erityisesti "Jori Eskoliin" !

(Ja lakkaa se jonnin joutava Jorinasi Jori !!)

(Ja lue vaikka tuolta vähän lisää neekereistähttp://realismi.blogspot.fi/2007/10/rotujen-vliset-lykkyyserot.html mm tuosta psykopatiasta.)Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti