lauantai 6. helmikuuta 2016

Kytät (taas) Vapauden kimpussa, Paholaisen asialla

http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2016/02/06/nettipoliisit-tuskastuivat-ei-tallainen-meno-voi-loputtomiin-jatkua/20161441/12

Näettekö nyt ??! Kyttiä INHOTTAA Toisten Ihmisten Vapaus !
Suunnattomasti !

Ja koska HE ITSE(!!!) ovat sekaisin tyhmästä päästään, kuin seinälkello, he kuten muukin Vasemmisto, ulottavat SEN kaaoksen, koskemaan "Yhteiskuntaa" sinänsä, ja koko O L E M A S S A O L O A.

Tajutkaa tämä, koska NYT olisi MAHDOLLISUUS irrottautua kyttien ja Valtion yms kuristusotteesta.

USKALTAKAA !!

Se että "tilanne vain jotenkin leijuu" on kytän idiootti, nimeltään "Todellisuus". Sitä se tekee, se "leijuu" kuten koko vitun planeettakin kai.
Eikä se KUULU SINULLE hevon vittuakaan saatanan aivokääpiö paskapää paskakasa, muihin puuttuva neuroottinen hermoraunio sekopää.
SINÄ olet SE mikä on "Yhteisölle Vaarallista" !!!

S I N Ä !!! SINUT tulisi sensuroida ja lukita selliin, kuten jossain syvällä siellä liskon-aivoissasi taidatkin jo tietää.


Sinäsinäsinäsinäsinäsinäsinäsinäsinä.


Ja kyllä; tällainen VOI, ja sen tuleekin, jatkua loputtomiin.
Ja kysymys heti perään; MITÄ käytännössäkatsoen tämä "leijuva tilanne" on AIHEUTTANUT !?!?! MITÄ ?!?!
Kerro kerro kyttäni ? M I T Ä   Pahaa, eli SINUN JUTTUASI, se on aiheuttanut !? Että ihmisten kimppuun ei heti käydä jos he sanovat mitä OIKEASTI näkevät, kokevat, kuulevat, tuntevat ja ajattelevat, kuten Kommunismissa yleensä aina tehdään.

Kyttä; sinä kuulut MENNEISYYTEEN, kuten Kommunismi ja KAIKKI "Politiikka" ja hevosvankkurit ja maantieryöstäjät ja muumiointi, tai monokkelit ja silinterihatut ja ilmeisesti myös Puhtaan Valkeat Maat. Tai "Kansallisvaltiot".
Siitä sekopäät pitävät huolen !! Mutta hehän ovat Oikeassa ja Pyhiä !! Eikä voi olla mainitsematta myöskään heidän toissamaailmallista Erehtymättömyyttään !!
Herran tähden; PATSAANHAN he ansaitsisivat !!!
Patsaan !!

Kuten sakottavat-pidättävät Kytät !!

Patsaat vaan !

*

Mutta vakavammin: ajatelkaa mikä hölskyvä latinki kusta (ja paskaakin kyllä) täytyy olla sellaisen olennon tai vääristymän pikemminkin, päässä, joka katsoo "oikeudekseen" ja ihan Normaaliksi Asiaksi sen että muiden vapautta ja ilmaisumahdollisuuksia on nyt jotenkin vain rajattava, että "eihän tämän nyt voi SALLIA jatkuvan!".

Aatelkaa.

Kertakaikkiaan kuvottavaa ja puistattavaa !!!
Tilanne ei kuulu teille mitenkään eikä sitenkään, ja te tiedätte sen kyllä. Koko kosmos ympärillänne TIETÄÄ sen. Ja tuomitsee TEIDÄT !! Ei niitä joita te tuomitsette.

Te olette nähkää; sosiopaatteja.

Joten koettakaan sen sijaan, että liikuskelette IHMISIÄ (ja sekalaisia apinoita) pelottelemassa, vaanimassa, ahdistelemassa ja kiusaamassa ja kidnappaamassa ja niin eespäin, nin koettakaa vähän sitä sellaista "itsetutkiskelua" ja saatatte huomata, että "ei vittu....!....minähän olen saatana ihan TÄYSIN kajahtanut, mielisairas kusipää!! joka luultavasti hakkaa mahdollista vaimoaankin ja TAKUULLA pitää mahdollisia lapsiaan pelossa ja tekee niistä VÄHINTÄÄN yhtä sekopäisiä kuin itse....ei saatana..."


(btw: aiheutuiko TÄSTÄ kirjoituksesta nyt jotain !? ......tuliko siellä Kyttämajassa katto niskaan ?....tai ilmestyikö itse Jeesus ihan ilmiliekeissä ja käski tuhota sen Pirun Kapteenin, keinoilla millä tahansa ?! Vai?...ei?!....vain sinun KOMPULSIOSI sai aikaan ärsykkeen tyhjässä kytän-kommarikallossasi ja sinun imbesilli Macho-vaistosi käskee käydä sen kimppuun mikä ikinä tekeekin jotain mitä et haluaisi sen tekevän. Tai yleensä se on se "lainlaatija" eli "ihmisistä" syntisin, se Saatanan paskakasa ja demonisuudenpesäke vailla vertaa, josta se kompulsio on PERÄISIN. Olet vain hullu JA tyhmä, siinä kaikki.
Älä pura sitä IHMISIIN, SE on siis ehdotukseni lyhykäisyydessään. Kokeilkaa SITÄ !)

"Toivomme tämän vaikuttavan siihen, että keskustelu muuttuisi asiallisemmaksi."

Eli suoremminsanottuna; toivomme voivamme pelotella "Kansalaiset" takaisin siihen tunkkaiseen kaappiin jossa he ovat olleet sittemin kun joku kusipää keksi koko idean nimeltä "Poliisi" ja "Lainvalvonta" eli Saatanan synti Maan päällä, joka silti vakuuttaa aivottomat idiootit, että se on jotain HYVÄÄ ja kaunista ja Jumalasta !!
(Tuo on jo liikaa !! Ei saatana..!!! ei saatana.....tuo on niin täyttä rienaa ettei sitä tohdi edes kirjoittaa.... mutta kun kerran jo kirjoitin niin menköön.. perkele !)


Älkääkä psykopaatti "hyvät", suotta PELÄTKÖ vapautta. Vaikka AINAHAN apinat sitä pelkäävät. Mutta toisin kuin LUULETTE; kaikki MUUT   EI  OLE  yhtälaisia mielipuolia ja aggressiotahikoavia hulluja, kuin te.
Jos TE, ette IHAN ITSE PROVOSOISI tilanteita, niitä syntyisi luultavasti 98% vähemmän.
Vaikka tuo olikin, myönnettäköön, MuTu luku.

Antakaa TODELLISUUDEN VIRRATA ja TAPAHTUA älkääkä käykö sitä tukkimaan, idiootit, ja katsokaa mitä tapahtuu. Ja te MUUT !!
KAIKKI te monet monet monet, hoi polloi; muistakaa ettei silti saa KÄYTTÄYTYÄ KUIN DEMONIAPINA !!
Sitä VAPAUS ei tarkoita, että saa tehdä MUILLE mitä lystää. SE on VAIN ilkeyttä ja häirintää ja pahuutta ja PUUTTUMISTA eli Kyttien "työ" ja Valden, ja sen sellaista. Se on siis TEKO, ei minkään mikään OLEMUS.
Teistä suuri osa vain ei näy käsittävän tätäkään vähää.Vapaus: on sellainen olevainen,   ...juttu.

Muihin puuttuminen: on TEKO, ja ilkeä/julma/väärä/paha/känninen  sellainen.MITÄÄN ei TARVITSE tehdä.
TEIDÄN ITSENNE tarvitsee vain rauhoittua, saavuttaa AINAKIN(!!) keitetyn perunan älykkyys, ja antaa asioiden olla ja vain seurata sivusta ja hankkia ehkä jokin yleisHYÖDYLLINEN ammatti kuten ruoantuottaja tai rakennusmies tai edes palomies tai jokin. jotka ovat KAIKKI hyödyllisiä ja kaiketi melko päteviä, toisin kuin Kytät.

Kyttä parat ! Minun käy ihan teitä sääliksi !! niin pahoja ja tyhmiä ja TAKUULLA(!!) ulapalla, te olette tässä elämässä.

JOS te ette itse TIEDÄ niin antakaa kun selvennän vielä kerran; te käytte, hyvin HARHAISTA(!!), SOTAA !!!! ja taistelua, ilman MITÄÄÄÄÄN syytä, Kanssaihmisiä kohtaan, ja lähinnä siksi ettei heille "sallita" aseita ja itsepuolustusta, ja koska HE toisin kuin TE, OVAT melko usein "rauhanomaisia" ja lauhkeita ja levollisia ja ei-aggressiivisia yms. Ja JOS tätä SOTAA käy vähän turhan innokkaasti ja intensiivisesti ja pitkään, kun vastaanottajien pinna on joko katkeamassa tai JO KATKENNUT, saatatte ITSE saada luotimyrskyn ihan OMAAN sian-nahkaan, SEN SIJAAN että sen kohteena olisi, kuten Tavallista, joku sivullinen ja viaton ja teihin nähden; Pyhimys !

Kiitos.

Mutta muistakaa, siteeratakseni elokuvaa "Fight Club", tosin muuntaen yksikön monikoksi; "te kiillotatte Titanicin messinkejä".

- * - * - * -

MISTÄ herran pieksut, näille Sioille ja kaikille muille "moniongelmaisille" voisi löytyä jokin paikka elämässä ?! Jokin tuottava TYÖ. Mitä kyttä tosin luullakseni INHOAA, lähes yhtä paljon kuin "poliitikko" - jo siksikin, ettei heistä itsestään ole siihen, ja se lienee jatkuvan turhautumisen lähde. Paljolti kuten neekerille se, että se on neekeri. Ja sikäli kyvytön lähes kaikkeen / mihinkään.Luoja pelasta meidät jo näiltä VITUN, SIOILTA !!! Etkö sinä vähän lupaillut sitä sellaista pelastusta !??!
Joten...en nyt tarkoita hoputtaa, mutta missä helvetissä se oikein viipyy !??! .......?....

"Päästä meidät pahasta!..."

P.s Te ette ole EDELLEENKÄÄN  MÄÄRITELLEET käsitteitä "Rasismi" tai "Vihapuhe". Ja TIEDÄTTE kyllä vitun hyvin itsekkin, että ne onkin ihan täyttä ja totaalista keksittyä humpuukia ja totalitäärisiä työkaluja joilla hiljentää liian kärkkäät lampaat, jotka pyrkivät pirut jopa jo aitauksesta pois !! ULOS saatana !! Koko karsinasta sinänsä !!

Kahelia ! ai nou !

P.s 2 Luulisin muuten, ettei MÄÄRITTELEMÄTTÖMÄT käsitteet, PÄDE, edes siellä teidän omassa pikku Paholaisen Maanpäällisessä Istuntosalissa eli "Oikeudessa" tai "käräjillä". vaikka tokihan ne vitun käärmeet, ne kommarikusilierot "Lakeijat" puhuu mutkat suoriksi ja suorat mutkiksi ja sanailee tiensä minkä tahansa TOTUUDEN ympäri, mutta totuus on kusimuulit, silti totuus !!Loppuun vielä tämä kuuluisa sitaatti Vasurien ja Valtion yksiltä Kanta-isiltä ja sikäli myös "Lain" eli Vääryyden, "Valvonnan" esi-isiltä, eli joko itse Fyyreriltä tai Köppelsiltä, kuka tietää kuka sen lopultakin sanoi ja kuka sen sanoi ensin.

Mutta kuitenkin: Jos kerrot tarpeeksi suuren valheen ja jatkat sen toistamista, ihmiset lopunkaiken tulevat hyväksymään sen. Valheen voi ylläpitää vain niin kauan kuin VALTIO kykenee "suojelemaan" Kansalaisia valheen poliittisilta / taloudellisilta / sotavoimiin liittyviltä seurauksilta. Täten siitä tulee VALTIOLLE elintärkeää käyttää kaikkia VOIMIAAN / kaikki valtansa, TUKAHDUTTAAKSEEN TOISINAJATTELU, sillä TOTUUS ON VALHEEN KUOLETTAVA VIHOLLINEN, ja tämän jatkeena, siksi myös VALTION SUURIN VIHOLLINEN !!

Ja TUO ^^ on se JENGI jota TE, idiootti Kytät, puolustatte!! Kansaa vastaan, joka vain haluaisi ELÄÄ OMAN ELÄMÄNSÄ, ILMAN MITÄÄN vitun huohottavia arvaamattomia kusipäisiä aggressiivisia moniongelmaisia neuroottisia hulluja, joilla on vieläpä aseet ja HELVETINMOINEN ja äärinarsistinen, asenne !! Ja ABSOLUUTTINEN vakaumus siitä että ovat oikeassa ja oikealla ja oikeuden, asialla. Ja sikäli myös; oikeutettuja.
Eli periaatteessa Muslimeja.
Samoja kuin ns "Jihadistit".

HÄVETKÄÄ SIAT !! Hävetkää niin paljon kuin kukaan voi koskaan mitään hävetä !!
Sama koskee KAIKKIA Muihinpuuttujia !! Iiiiiiihan jokaista. te olette KAIKKI Demoneja ja VÄÄRYYDEN asialla, ja MINÄ luulen, että TE kyllä TIEDÄTTE tämän.
Tuo muulilauma tuossa välissämme ......SE ei tiedä MISTÄÄN mitään. Hyvä jos käsittävät miten kulkea ovesta tai pyyhkiä perseensä ITSE !! Tai lukea kirjaa oikeinpäin tjns.
If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it. The lie can be maintained only for such time as the State can shield the people from the political, economic and/or military consequences of the lie. It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth is the greatest enemy of the State. 


Itse asiassa, vielä kolmas ps!

P.s 3 Kuka olikaan se "Valheiden Isä" !??!

(Ja MIKÄ on se "käyttövoima" "heterovaltiolle" ?!.. MITÄ ne vihaa, ja EI HALUA ihmisten kuulevan !? ...ja mitä tämä TARKOITTAA ?!?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti