torstai 4. helmikuuta 2016

Presidentin Puhe (ja siitä seurannut "kausti")

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020421066262_uu.shtml

Myrsky vesilasissa.


Ensinnäkin; on naurettavaa ja hysteerisen histrioonista, kuinka nykyään KAIKESTA syntyy joku "kausti" tai "kohu" tai "kuohuntaa" tai "Media Myräkkä" tai "diaspoora" tai "taifuuni" tai "tsunami" tai "kauhistus!" tai "gate" tai jokin muu hirvittävää vitsausta merkitsevä ......kauhistelu ja älämölö.

Se miksi muurahaispesässä TÄLLÄKERTAA on nyt "kuohahtanut" on niinkin yksinkertainen, kuten AINA(!!!), että Presidentti Niinistö on mennyt sanomaan jotakin lähes suoraa ja tolkullista.
Jotain minkä tyhminkin Hoi Polloin jäsen saattaisi siellä lantaaluodessaan, radiostaan kuultuaan, jopa miltei käsittää.

Tyyliin; liiallinen "Humanitäärinen Maahanmuutto™" on Euroopalle vähän ...paha, ongelmallinen juttu. Se ei ole hyvä.
Eli se on siis paha. Tai jopa "huono" - joka siis on "hyvä"n, vastakohta. Tilanne siis EI OLE hyvä.

Suurinpiirtein NOIN on Niini sanonut. Ja nyt?...... "kaikki sosiaalisessa mediassa" "kuohuvat". Eli muutamat äänekkäät sosialistihipit ja kommarinpaskat ja yhteisössään aina ja kaikesta äläkän nostavat kiihottajat, on suivaantuneet siitä, ettei Muut Ihmiset ehkä haluakkaan painua alas tuhoonsa, kuin lampaat. Kuin "ihmiskunta" elokuvassa Independence Day "me emme alistu kuin lampaat, me EMME katoa yöhön....blääblääblää...me juhlistamme ....itsenäisyyspäiväämme!" jne.

*

Hienoa että Niinistö on sanonut jotain noinkin Tolkullista™ ja suoraa (tuota sanaa ei ole VIELÄ vallattu, "suora").


Nyt kaikki Kommarin persereiät lipoo omaa perseenreikäänsä, kun joku kehtasi ja uskalsi SANOA saatana jotain ihan ÄÄNEEN, ja se EI OLLUT sitä mitä he olisivat halunneet kuulla.
He halusivat kuulla luultavati jotakin ihan muunlaista.

Kuten ehkä jotain tällaista: "me julistaudumme nyt suosiolla ja täysin aseetta, SEKÄ Kansainvälisen Kommunismin, ETTÄ!! Somalian, vasalleiksi ! Me myös täten luovumme KAIKESTA omasta kulttuurista, kielestä ja maa-alueesta ja asutamme Maahamme noin kolmetoistamiljoonaa (13) neekeriä ja somalia ja bantua ja hutua ja tutsia yms, joita sitten tulee Hallitsemaan Vasemmiston Luunaamaiset Runkkarit ja Kommunistiset Vitun Änkyrät, RAAAUUUTAISELLA OTTEELLA!!.... mutta siis mitä inhimillisimmin ! Ja kunniallisimmin. Sillä hehän ovat, kuten tiedätte, Erehtymättömiä. Ja myös viisaudessaan pohjattomia, samaten kuin myös tiedossa ja jaloudessa ja sen tiedon tulkinnassa ja jakelussa. He ovat mitä pyyteettömimmät IhmisRakastajat (vaikkeivät voi SIETÄÄ ihmisiä!) ja reiluuden perikuvat. He vievät reilusti toisilta ja antavat toisille, pitäen kuitenkin suurimman siivun aina itsellään. Sillä NÄIN juuri toimii, mitä pyyteettömin; Moderni Robin Huud !"

*

Ei vittu kattokaa nyt perkele noita vitun IDIOOTTEJA pitkin tuota "SoMea !! AHAHahaaaaaaa vittu mä NAURAN teille yhtä paljon kuin INHOANKIN tuollaista saatanan apinanapaskalaumaa !! Jukolauta mitä VITUN NILKKEJÄ ja iljetyksiä !!
Kuvottaa jo, vaikken ole mikään sodastakohkaaja tai muu sellainen, niiden puolesta jotka joutui saatana KUOLEMAAN tällaisen paskasakin takia ja edestä, jotta tuollaiset vitun vittupäät, kuten tuo saatanan liekehtivän hullu "Koko Hubara" jutkutar, voisivat histrioonisina imbesilleinä kohkata milloin mistäkin vitun kissanristiäisistä. Ja älähtää SIITÄ jos ja kun, joku on HEIDÄN PUOLELLAAN ja neekereitä ja ählämeitä yms esihistoriallisia petoja VASTAAN !!
HAHAhaaa.....ei vittu mikä saatanan kuvottava vitun mätäpaise tuo Vasemmistolainen Paskiais-Äpärä-apinalauma onkaan !! Tsiisus fakin khraist !!
Painukaa vittuu minun maastani kiitos.

Kiitos !

Vittu miten naurettavaa sakkia !

Ikäänkuin Niinistö olisi juuri ilmoittanut Maailmanlopun olevan tulossa, tai että "huomenna hyökkäämme KAIKELLA mitä irti lähtee, Virolaisten, ja Somalialaisten lasten kimppuun. Alamme ilmapommitukset heti aamusta, napalmia tiätty! ja myöhemmin jatkamme mattopommituksilla, fosforipommeja kuten jutkuilla (toksia jenkit!) ja sitten siirrymme maajoukoilla RAISKAAMAAN ja ryöstämään KAAAAAIKEN mitä IKINÄ edes NÄEMME !!!! Ja siis selvyyden vuoksi; aiomme tottakai myös SYÖDÄ suuren osan saaliistamme, ja joidenkin merkittävimpien apinoiden PÄÄT aiomme kutistaa ja pujottaa kaulakoruksi kaulaamme. Aion myös henkilökohtaisesti tämän puheeni jälkeen, Arvoisat Paskakasat, mennä johonkin satunnaisestivalittuun lastensairaalaan ja ensin yhtyä yhteen tai kahteen nuoreen tai lapseen tai jos mahdollista, niin vauvaan !! Ja sitten polttaa Koko Roskan, josta lähetän LASKUN lähimpään vanhainkotiin. Jonka siis myös polttoryöstän, ja raiskaan sen minkä kerkeän ennenkuin tuli syttyy.
Ilmoitan samalla, Hyvä Kuulija, että aiomme Valtionhallinnon kanssa, myös toteuttaa erään pitkäaikaisen haaveemme; nimittäin, aiomme hukuttaa KAIKKI suomen kissat ja pilkkoa kirveellä koirat ! Jonka jälkeen siirrämme itarajaa noin 345km itäänpäin eli siis käytännössäkatsoen..HYÖKKÄÄMME VENÄJÄLLE !!!
Ja tästä seuraten, korotamme sähkönsiirtomaksuja noin 600% !!! Ja se vain ensimmäiseksi vuodeksi. Myöhemmin hinta vakiintunee paljon paljon korkeammaksi.
Juutalaiset me pistämme tottakai, tarvitseeko tätä erikseen edes sanoa(?), uuniin ja kaasuun. Jotkin heistä aiomme myös tiputtaa lentokoneesta keskelle kylmintä Siberiaa ja ´takavarikoimme´heidän omaisuutensa, tahdistimista kultahampaisiin ja arvoesineistä autoihin ja poikkeuksellisen rumiin sukulaisiin, jotka laitamme näytille Kummajais-Esittelyyn, ehkä lasipurkkiin tai ehkä jopa elävänä lavalle.
Kiitos."


Ehkä jos Niinistö olisi todella sanonut kaiken TUON ^^  olisi edes pieni osa noista vitun teatraalisen dramaattisista kommenteista, edes MINIATYYRISEEN extenttiin ...paikallaan, tai "järkeviä" tai jotain. Mutta NYT........ nyt ne on kuin jokin mielisairaalan hullu olisi päässyt tietokoneelle näppäilemään mielipiteitään PäivänPolttavistaPuheenaiheista, luettuaan ensin Kakolansa ruokalistan ja suututtuaan siitä suunnattoman suuresti ja vaatien, että "Vääryydet Lopetetaan!".


Vittu mä myötähäpeän teitä, paitsi tuota Koko-gorillaa, joka ei kuulu minun rotuuni vaan Kasaareihin, tai oi anteeksi! "Juutalaisiin". Jotka siis on vallan Raamatusta !! Ja niiltä paikoin ja niiltä ajoin, kotoisin! Ja NE, on nääs, käsin se NIIDEN "Jumala" VALINNUT !! Joksikin super-spesiaali-erityismulkuiksi ja SINUA EI !! Joten.....tee vain aina ja iäti mitä ne sanoo, tai muuten... !*

Pari yksinkertaista syytä tyhmyyden, pahuuden ja hulluuden LISÄKSI, miksi nuo käsistäkaranneet tarkkis-ääliöt ovat tuolla räkäisesti heti pärisemässä JOS ja KUN joku JOTAIN JOSTAIN joskus sanoo, on nämä....

- se saattaa merkitä HEIDÄN VALTANSA ja VALTAKAUTENSA päättymistä, päätöstä, loppua, finiittoa. Jne.
"Kansa" ei ole enää heille "uskollinen" ja HEIDÄN taskussaan ja PELKÄÄ, heitä.

Ja...

- se on vain tyhmien REFLEKSI, ei ne voi sille mitään. Eikä ne käsitä koskaan mistään mitään, joten jos Alfa-Hullu älähtää, koko hullujen parvi älähtää.

Ja..

- "Poliitikot"™ ja kaikki niiden hängaraund idiootit ja muut paskamuulit loiset, on ALLERGISIA SUORALLE PUHEELLE, eritoten JOS siinä SAADAAN jotain SANOTUKSI !! Ja tavalla joka viittaa SIIHEN, että NYT SIIRRYTÄÄN jo pelkästä jonninjoutavasta vitun lätinästä TEKOIHIN !
Koska he ovat POIKKEUKSELLISEN saamattomia ja laiskoja vätyksiä, jota IIIIINHOAVAT minkäääääänlaista fyysistä vaivannäköä tai mitään muuta KUIN; istua perseellään jossain ja kiukutella "ammatikseen" ja vaatia muita tottelemaan itseäään Sikojen idioottien rangaistusten, pelossa. Ja mitä vain mikä EI OLE muiden ammattimaista uhkailua, ärsytystä, provokaatiota, kiusaamista, alistamista, tylyttämistä, potkimista, sylkemistä, ryöstämistä, manipulointia, kontrollointia, vaivaamista ja tuhoamista, ja heidän elämänsä tukahduttamista ja sen edellytystenkin, mitätöimistä ja poistamista. JA siis, heidän vangitsemistaan ja suukapuloimistaan ja ahdisteluaan.

KAIKILLE muille asioille, PAITSI noille, on "poliittiset toimijat" allergisia.

Siksi ne tulisikin hirttää, mutta koska TE, se "Enemmistö", olette liian kilttejä ja lauhkeita, eli noiden piinkovien vittupäiden ja kanuunankuulamaisesti etenevien tuhojyräkommarien, vastakohtia, niin ei ikinä vaan tapahdu. Vaan tämä sama typeryyden tauti vaivaa koko Maaplaneettaa aina vain ja loputtomiin.

Miksi tosiaankin, päästää itseään kuumeesta ja parantua !!?? Sitähän saattaisi alkaa KAIVATA vallan, tuota niin tutuksitullutta TAUTIA !!

"Vanhassa -äfter ool- vara parempi" !No; hyvä Ninnistö, tälläkertaa.Ja EI. Tuo ei ole kirjoitusvirhe vaan kutsuin Niinistöä "Ninnistöksi".

Miksei !?

P.s Kannattaisikohan tuon jengin pitäytyä VAIN teatterissa !?! Ja muussa "draamassa" ?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti