lauantai 6. helmikuuta 2016

SNL Suomi - Arvostelu

Tässä tekemiäni huomioita ohjelman mainoskatkoilla.Kuuluttajaämmä oli kuin kännissä ja ilmoitti kuin känniläinen baarissa kaikkien nimet jonain ällistyttävinä ilmestyksinä.


Helsinki oli yritetty siinä alkutekstien takana saada, kuten suomalaiset aina tekevät, näyttämään ihan he-le-vetin kiireiseltä ja kuhisevalta "Cityltä" mutteihän se mihinkään kuhise. Paitsi ehkä MaMuja metrotunnellissaan aamuöisin.
Helsinki on unelias kuin ...no..oikeastaan mikä vain muukin suomlannin paikka. Vaikka nyt Kemi tai Kokkola tai Huittinen...missä on muuten "Huittinen" ?!.. Olen melko varma, että sen niminen paikka ON olemassa..... en kai minä sentään sen nimistä paikkaa hallusinoisi ?..vai..
No, mutta kuitenkin.

Pahaa teki.

Ja NYT, kun koko sokora on ohi (ohi on!) voin todeta melko lopullisesti, että: komedia ei sovi suomeen.

: (   ...dayum !


Se teki jo pahaa, mutta en tarkoita siltikään lytätä tekijöiden pyrkimyksiä. Tämä melko murskaava kritiikki on kuitenkin laadittu in bona fide.


Yrittänyttähän ei laiteta.

Jos vähän laajemmin tuota arvostelisi niin sanoisin mm seuraavat asiat...

- Rennyn suomenkheli oli wähän ...sieltä-thäälät.

- Studiossa kaikui kuin tyhjässä luolassa, jossa ei ole mitään piirteitä. Mutta kulmikkaat seinämät ja jonkinverran beonielementtejä siellä täällä ja pari palaa peltiä.

- Andre Wickström oli kuten oletinkin, se paras esiintyjä / hahmo. Andre on luonnollisempi ja rennompi kuin ne pysyvässä paniikissa ja "kipsissä" olevat suomlantilaiset.

- Pamela Tola oli ihan hyvä näyttelijä siinä ensimmäisessä ja kiusallisehkossa, sketsissä.

- Kahvilakohtaus oli outo, mutta muuten ihan mukiinmenevää kiusaantunutta ja onneaankoettelevaa TV-hömppäviihdettä, nykyajan ultrakireään ilmapiiriin. Jossa ei myöskään SALLITA huumoria.

- JVG:n huitominenhan SOPI oikein hyvin tuohon kontekstiin.

Outoa, kireää, pingottunutta, mutta ehkä juuri siksi, ihan.......jotakin.... kiehtovaa kai, katsottavaa.

Tsiigataan nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti