tiistai 2. helmikuuta 2016

Turvenuija"Kapitalismin" Sähkökausti

Voihan vittu saatana, hävetkää.

http://www.iltalehti.fi/talous/2016020121050230_ta.shtml


Tässä sitä taas on; Suomalaista "Kapitalismia" eli Kommunistien KÄSITYS siitä mitä on "kilpailu" tai ylipäätään jonkinlainen vitun TOLKKU ja "altruismi" yms. Junou ne asiat mitkä pitävät ns "Yhteiskunnan" koossa.

Vitun lampaanaivot vittupäät mulkku idiootit !

Aika vitun järkkyä !!
Melko vitun järkkyä...... ei muuta oikein voi enää todeta.

Todella, todella härskiä. !

Ja suomessa tämä tällainen kivikautinen "kapitalismi" valitettavasti vain aina onnistuu ja menestyy, kuten se Innon Marko -se sisustushinttari- kin, on sanonut jostain sisustusliikkeistä tjns, mutta se koskee suomessa KAIKKEA muuta paitsi Mäkkiä ja Burgerikuningasta; täällä asiakkaan on PAKKO alistua siihen mitä "kauppias" vaatii tai tarjoaa, ja laahustaa AINA TAKAISIN siihen vitun kurjaan, ankeaan, YLIHINTAISEEN liikkeeseen, no matter what. Oli tilanne mikä hyvänsä. Ja nämä kauppiaan ketaleet kyllä tietävät tämän.

Tuo mitä tämä vitun "Caruna" teki, on paitsi karua, niin lähinnä selkeää röyhkeää "vittuilua" ja nöyryytystä omaa Kansaansa kohtaan. Aivan absoluuttisen härskiä paskaa !!

Jumalauta HÄVETKÄÄ vitun kommunistiset saastat saatana !!
HÄVETKÄÄ !!

Ja painukaa vittuun minun maastani !! Menkää vaikka lapionvarteen Kiinaan, niin saatatte oppia jotakin. En tiedä MITÄ, mutta jotain.
Nöyryys saattaisi olla yks juttu ?!....nou?...


Kuten olen sanonut; sähkön tulisi totta vitun kai, olla ILMAISTA !! Kyllä luitte oikein, ilmaista !! Kuten mm Teslakin ajatteli ja yrittikin ANTAA SEN ILMAISEKSI KAIKILLE, mutta SE ei kelvannut sille VITUN Edisonin käärmeenmulkulle, jonka piti paitsi VARASTAA kaikki mikä Teslasta irti lähti, niin sabotoida sitä joka käänteessä ja poltattaa äijän super-scifi-tieteislaboratooriokin vielä. Varmuuden vuoksi. Jottei maailma vain, herra paratkoon! näkisi ilmaista ja kaikkialla leijuvaa sähköä !!
Kuten sähkö ON, kaikkialla ja koko ajan ja kuten vesikin; loputonta ja ilmaista.

Mutta koska apinoilla on kusta päässään ja pahuus sydämmessään, niiden on vain kompulsiivinen PAKKO kiskoa (synti) korkoa toisilta apinoilta KAIKESTA, ja asettaa asioille HINTA. Joka on siis juutalaisista kotoisin nykymuodossaan, ja yksi syy miksi MINÄ vihaan niitä vitun demonijyrsijöitä saatanan ketaleita kusimulkkuja rottia.

Suomessa tämä asia vielä erityisesti korostuu, koska täällä kertakaikkiaan JÄÄTYY KUOLIAAKSI ilman söhköä !! Ja elämä on joka tapauksessa aika vitun saatanallisen ANKEAA täällä, itse asiassa kyllä sähkön kerakin vielä.

Suomalaissten on nyt NOUSTAVA yhtenä rintamana tuota paskafirmaa vastaan tai aletava ITSE tuottaan sähköä kuten kuuluisi. Mutta siihen änkee taas haukkana paikalle ................arvaatteko jo mikä "instanssi" !?!............................
..............................................thät´s rait !! tuo keksintöjen keksintö; Valtio !!

Ne ei tykkää YHTÄÄN siitä jos ja kun joku yksilö jossain, kuten Tesla muinoin esim, on kykeneväinen tekemään jotain itse ! Ja tekeekin perkele, ja OPETTAA sen vittu vielä muillekkin !! Että kehtaakin perkele !
Kysymättä edes saatana VALDELTA LUPAA !!........tääääääääääääääääh!?!?!? mikä SE tyyppi oikein LUULEE olevansa ?....häh?....?...o_0.....jokin Vapaa Ihminenkö ?!? vai ?....ttsshhhh...hahaaa... juuuust juu....


Nyt olisi aika sitten jo MUUTTAA ihan oikeasti, ei Vasemmiston tapaan "muuttaa asioita" vaan MUUTTAA ASIOITA ja mennä vain ROHKEASTI ETEENPÄIN tässä Edistykseksi kutsutussa jutussa, jota kai voisi Evoluutioksikin luonnehtia. Kulttuurin ja ihmisen ja ymmärryksen ja teknologian ja vapauden ja innovaation ja sen sellaisen, Edistykseksi.
Taaskin; VALTAVALLA erolla Vasemmiston kohkaamaan Kommunistiseen Mielisairaaseen Totaalikontrollikaaokseen jota KEHTAAVAT saatana kutsua niinikään "edistykseksi".
Joka siis on Vasurien de facto VIHOLLINEN !! Juuri SEN, ne saatanan myyrän käpyaivot yrittävät T U H O T A !!

Minä taas haluan LISÄÄ sitä, ja mukavuutta ja vapautta ja sen sellaista, ja minä haluan sitä jopa SINULLE !! Ja sinulle ja sinulle !! KUNHAN !! Kuuntele !! Kunhan sitten pysyt poissa MINUN TIELTÄNI etkä kiihotu niin, että alat polkea saatanan apina, minunkin päälleni.

Jos pystyt ottamaan RAUHASSA vastaan edistystä ja toimimaan muita kunnioittaen ja huomioon ottaen ja tekemään jotain edes kaukaisesti järkevähköä niin ....sitten. Fak jeah.

*

Eniwei. Youtuubissa esim on paaaaljon sekalaisia videoita joissa opetetaan miten tuotta ihan ITSE sähköä ja sangen yksinkertaisesti ja halvalla.
Ja JOS joku saisi sen saatanan Leedskalninin jankutuksista selvää, saisimme paitsi antigravitaation käsittääkseni, niin myös ilmaisen ja helpon sähön kaikille ja kaikkialle ja OIKEAN ymmärryksen siitä mitä PAINOVOIMA OIKEASTI ON !! Mitä siis tiede ei EDELLEENKÄÄN AD 2016 !! tiedä !!

Leedskalninhan sen kyllä heille SANOI sangen selvällä Englannin kielellä, muttei sitä joko haluttu ymmärtää tai ymmärretty.


Ihmisille on näemmä TODELLA todella VAIKEAA; LUOPUA siitä apinalauman hierarkiasta ja kontrollista ja kontrollihierarkiasta ja elämäntavasta, mitä he ovat jo lukemattomat aikakaudet läpieläneet. Tapoihinsa nähkää kangistuu, ja vanha tottumus istuu sitkeässä.
Ja kuten sanoin, ja lempiblogaajani sanoi; on ihminen oikeasti APINA, ja apinat pelästyy hyvin HELPOSTI. Joten TOTUUS on AINA kerrottava heille (teille) hyvin hyvin hienovaraisesti ja hellävaroen ja hienotunteisesti ja tahdikkaasti ja varovaisesti ja ymmärtäen ja niin eespäin.

Mutta jotkin typerät vitun murjaanit ei tuohonkaan vähään pysty eikä kykene, minä kykenen, mutta minä en olekkaan yksi Örkeistä vaan Eloii-jengiä.
Koska teille muille tuottaa VAAAAAALTAVIA vaikeuksia IKINÄ koskaan, käsittää tai ajatella mitään, niin minä väännän yksinkertaista rautalankaa; JOS joku on OIKEASTI altruistinen ja SINUN PUOLELLASI ja haluaa SINULLE jotain hyvää ja kaunista yms, niin miksi VITUSSA se VAATII siitä jotakin vastineeksi !?
Ät-tät-tät-tät-täää !! Älä vielä älähdä !! Vaan mieti apina !! Mieti !!

Se tarkoittaa AINAKIN mm SITÄ, että se joku ei LUOTA sinuun.
Se ei usko sinuun, eikä minuunkaan. Se uskoo ja luulee, että SINÄ, petät SEN heti kun voit.
Ja kuten joku joskus sanoi; "toiset ihmiset hyvin usein käyttäytyvät kuten heitä kohtelet".
Eli jos kohtelet jotakuta jo valmiiksi jonain "rikollisena" ja rottana, on hänellä HYVIN VÄHÄN mitään syytä tai inspiraatiota olla mitään muuta KUIN juurikin tuota, rikollinen ja rotta.
Mutta koska olet tyhmä ja läskipäisen jäykkäniskainen, et luultavasti usko minuakaan vaan sitä typerää apinanpaskaa mitä sinulle on "opetettu" koko TÄHÄNASTINEN ikä.
Mutta he ovat KAIKKI väärässä, ja MINÄ OIKEASSA.
Sellaista tämä vain on. Ei sille mitään mahda.

Ja tässä on täydellinen tilaisuus ottaa käyttöön tämäkin sitaatti, jolle olen odottanut ja etsinyt sopivaa läpeä jo jonkin aikaa jollei jopa "kauan", jonka nappasin tuosta Jukka Hankamäen "Enkelirakkaus" kirjasta kun sitä nyt taas laiskasti luen täällä taustalla.
Eli, Hankamäki siinä jankuttaessaan Heteroiden ja Homojen persoonan ja maailmankuvan ja sen sellaisen, eroista, toi esiin sangen yksinkertaisen ja itsestäänselvän kun sen kuulee tai näkee, ja PAAALJON SELITTÄVÄN, pienen valaisevan ...jutun, Heteroista. Tai heteropersoonallisuudesta.
(Mainittakoon ohimennen, että tuon kirjan perusteella, on MINUN "persoonallisuuden konstituutioni" paljon enemmän "Homo" kuin "Hetero".)

Hankamäki totesi siis yksinkertaisesti, ja tämä ON totta, että: heteroiden maailmankuvassa (ja se ON, VAIN; sitä !! MAAILANKUVA!!!!!!!!!! EI TOTUUS maailmaSTA!) kaikenlainen petoksellisuus ja Machiavellistisyys (oma kuvaukseni), ja alhaisuus ja juonittelu yms hyväksytään ihan itsestäänselvinä lähtökohtina kaikelle, siis ns "Yhteiskunnalle" myös !!!

A J A T E L K A A asiaa vitun tyhmät HETEROpösilöt ennenKUIN päästätte sen vääjäämättömän äänen mikä tyhmän idiootin muulin, on vain kertakaikkiaan pääs-tet-TÄVÄ, totuuden kuullessaan, ja huomaatte Hankiksen olevan täysin oikeassa.
Näin suurin osa maailman "ihmisistä" tai apinoista, suhtautuu maailmaan. Te LUULETTE, että joka vitun nurkan takana on toden totta; VIHOLLINEN !!!

Ja kuten joku niin ikään joskus sanoi "jos lähdet etsimään ystäviä, löydät heitä. Jos lähdet etsimään vihollisia, löydät heitäkin".

Mutta oletteko KOSKAAN, ninkun "ihmiskunnan historian" aikana, pysähtyneet tuumimaan, että mitäs jos näin...EI olekkaan !?!? Mitä jos "se ei olekaan niin" ?!?

Mutta te tiedätte asian kyllä itsekkin, syvällä syvällä sisällänne, siellä kaiken läskin ja ihran KESKELLÄ jossakin, mihin naaraan pahuus ja alhaisuus ei ole vielä läpäissyt tyhmä komentelevaa tietään. Junou !

Jos siis elämä "järjestetään" tai yhteisö pikemminkin, tuollaisen maailmanKUVAN ja käsityksen mukaan ja varaan ja se on elämänTAVAN perusta, niin kuinka ...LUOTETTAVINA luulette, että toisia VOIKAAN pitää ?!?!
Vitun paskapäiset saatanan puisevat helvetin idiootit ! Perkele !!


Eli siis; ilmeisesti jos haluan jotain suoraviivaisen YKSINKERTAISTA ja JÄRKEVÄÄ ja kannattavaa ja "katuviisasta" ja sen sellaista, mutta myös TYYLIKÄSTÄ ja TAITEELLISTA ja sielullista ja ajateltua (kuin Japanilaisten "matsku") niin minun tulee suunnata HOMOmiesten pariin tai perustaa itse se Hankamäen kaavailema homovaltio.
(Minäkin olen useita vuosia jo haaveillut omaa Maata !! Mutten tullut aluksi ajatelleeksi homo ja hetero akselia vaan vain älykkyyttä yms. Minä olisin valinnut kansalaisiksini jengiä perustuen yksinomaan tajunnantasoon.)

Minä tosin valitsisin myös lähinnä valkoisia ja ehkä pari aasialaista koristeeksi. Ja kuten todettua assialaiset pysyvät joka tapauksessa, pyytämättäkkin, omissa oloissaan ja pois valkeiden tieltä. Matkivat toki kaiken minkä voivat ja kehtaavat, mutteivät häiritse kuten kusiaisheterojen ykköset eli "Vasemmisto" ja neekerit ja muslimit ja muut murjaanit ja mustalaiset ja kaikki vastaavat kävelevät paskaläjät.

Sanotaan nyt samalla sekin, että Hankis totesi Vasemmistolaisuuden olevan eräänlainen "heteroideologia" tai kuvaa heteropersoonallisuudesta. Siksi homomies ei juuri KOSKAAN ole vasuri !
Esimerkkeinä hän mainitsi muistaakseni mm Jöörg Haiderin yms Oikeisto Homot.
Ja totahan tuoKIN on, Vasemmistolaisuus on absoluuttisen läpikotaisin reppanahetero-ideologia. EI totisesti kenellekkään, yhdellekkään, MIEHELLE. Joka osaa ehkä jopa pyyhkiä ihan ITSE oman perseensä ja sitoa ITSE kengännauhansa ja sen sellaista. Vasurius; se EI ole kovin maskuliinista !

*

No mutta.
Eksyin taas jo aiheesta. Tai en lopunkaiken edes eksynyt sillä KAIKKI tämä LIITTYY YHTEEN, ja käy yksiin. Kaikki liittyy kaikkeen, kuten taidetaan sanoa.
(Yksi syy LISÄÄ miksei MIKÄÄN  IDEOLOGIA  IKINÄ toimi !!!! Koska se pelkkä YKSI VIIPALE koko jutusta, ja koko juttu on SE "juttu". Ilman kaikkea muuta, se ei edes VOI toimia. Ja tämän LUULISI olevan melko selvää jopa munattomalle simpanssille, jollekkin hattarapäiselle torakallekkin, mutta ei !! Ei se nääs o.
Se ei o lainkaan selvää. Koska tyhmät ei koskaan luovuta. Ne ei vain VOI kertakaikkiaan HYVÄKSYÄ asioita ja sitä että he OVAT toden totta; tyhmiä !! Vaan heidän kannaltaan; the show must go on. )

*

Eli summa summaarum; todistaen Hankamäen sanat taas todeksi, on nämä suomalaiset idioottiheterot juntti"miehet" tai vässykät, menneet sitten ja TAAS "ajatelleet" että "petämmepä heidät, ennenkuin HE pettävät MEIDÄT!! Hahahha...AHAAHA...bwahahahahaha..AAHAAAHAHAAAAAa *hullua naurua ad nauseam*.."

Siinä on "jätkät" - nyt tuolla tavalla "ovelasti" vetäneet paitsi vähän "välistä" niin maton taaskin, pois toisten ihmisten jalkojen alta. Ennenkuin nämä tekevät saman heille, koska he ihan vallan TIETÄVÄT, että Me Muut tekisimme kyllä kuitenkin samoin jos vain VOISIMME, koska....sellanenhan maailma ON !?!?!?....................vai?...............................
Eixo ?

No joo no.....ei se iteasiassa o!!

Mutta tiättekö mikä ON ?!?!............te !

Muun muassa tämän takia ei suomen taru ole syntyvä koskaan. Te olette vain liian tyhmiä pirun perkeleen vitun helvetin saatanan kitupiikkiryssiä, jotta niin voisi ikinä olla. Teistä ei ole muuhun kuin kiukutteluun ja toistenne kiusaan ja nyrkinpuimiseen taskussa ja kalastamiseen ja sitten KUN itse Primääriryssät tai Aidot Hurrit jotain sanoo tai edes henkäisee, niin SITTEN !! Sitten perkele liikutaan !!"Hakkaa päälle!!" vitun idiootti.
Turvenuijat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti