maanantai 8. helmikuuta 2016

Kallion Seinähullu Ählämi

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020821084289_uu.shtml

I see. It appears there´s an insane Mudslim in "Kallio".
Kalliossa siis "vaikuttaa" tai lähinnä, luetun perusteella, "ottaa vaikutteita", jokin seinähullu(ksi tullut) ähläm.
Miiielenkiiintoista....

....Tarina jatkuu.....
..Jokin Shergan, oliko se se tiikeri?.. on perustanut Ärrän Kallioon ! Virhe numero 1 - ja tullut SIELLÄ sitten HULLUKSI.
Siis HELSINGISSÄ - KALLIOSSA.


Joka siis, jos ette siellä Uts-joella Jänkhät vaan tajuu tai tiä, niin "Kallio" on suomen ja stadin yksi perserei´istä, sellainen missä on paitsi pukamia ja räkää ja paskaa, niin myös ihan suunnaton määrä kaikkea "muuta roinaa". Kuten narkkareita ja sekalaisia sekopäitä, ja lähes KAIKKI suomen kurjimmat ja köyhimmät ja mielisairaimmat ja iljettävimmät ja rumimmat ja mutatoituneimmat ja hirviömäisimmät ja alhaisimmat elukat.
Periaatteessa siis; se on Suomen Lähi-Itä tai "Harlem" tai ...nykyään vain: Detroit.

Joku on siis ilmeisesti vetänyt tätä Ählämiä nenästä ja sanonut että "perusta kioski Kallioon!!...tthahhhhhhththt....se kannattaa kyllä... lupaan sen vallan!!" sitten se on lähtenyt nurkan taa tirskumaan demonista naurua, ja palannut sen naurettuaan takaisin "laatimaan paperit kuntoon" jne.

Mutta Ärrä Kalliossa on kuin valkoinen vähäpukeinen ja nätti, teinipimpsa yksin yöllä Mogadishun kurjimmalla kujalla tai oikeastaan missä päin vain "Lähi-Itää" tai Kakolaa tai Kalkutan eläintarhan marakattihäkkiä.

Luullakseni paremmin menestyisi ja tienaisi ja säilyisi hermot ja mielenterveyskin (sikäli kun niitä on alunalkaenkaan Ählämillä) jos vain ottaisit saavillisen rahaa ja polttaisit ne. Sen voi tehdä esim takapihalla tai jossain.
Siis omakotitalon, tai jos sitä ei oo, nin ehkä jollain kaverilla tjn. Mutta jos ei oo edes kaveria niin ...voihan sen kai tehdä vaikka kerrostalon parvekkeellakin tai vaikka vaan REPIÄ niitä seteleitä ja katsella ÄsÄnÄllää.
Kotisohvalla tai lattialla tai säkkituolissa tai jotain.

*

Eniwei; teen jotain VALLANKUMOUKSELLISTA ja TAKUULLA(!!) Suvakkeja™ ärsyttävää ja hämmentävää, ja heittäydyn maahan, Ählämini, ja sanon että "pahoittelen Kanssasuomalaisteni alhaista apinankäytöstä".

Sitähän tässä haetaankin, mutta HUOMATKAA tällainen yksityiskohta; tämä tapahtui H E L S I N G I S Ä !!!!! Eli; Suvakkien Kodissa ja Satulinnassa.
EI meidän Hirviöiden synkässä metsässä. Vaan säihkyvässä Kosmopoliittisessa Mekassa, missä ählämit ja neekerit ja muut ovat ja menestyvät ja tekevät päivittäisiä ihmeitään, ja valkoisiakin siellä on kai seassa(!?!) joitain ja näin.
Eli vaikka tämä artikkeli YRITTÄÄ toki, ja ihan hyvin kyllä, ei mtn, SYYLLISTÄÄ mielestäni nyt kaikkia Härmäläis-Hölmöläis Ihmisperse-Rasistijuntteja, niin tarkoitushakuisuus osui nyt omaan nilkkaa. Stadin sisäinen juttu on siis kyseessä.

Täällä enemmän, oikealla, "de facto Landella" tuollaista TUSKIN tapahtuisi, mutta Helsinki pullistelee mielipuolia ja Kakolastakaranneita HuuHaita.Ja jos ihan vain itse juttua sinänsä kommentoisin niin sanoisin, että: aika juttu !
Ihme vitun sakkia saatana. Siinä on taas yksi syy LISÄÄ miksei tässä PaskaMaassa ikinä juuri mikään Yritys menesty tai edes menestynyt yritys PYSY menestyksessään ja pystyssä. Koska nämä Pohjoisen Barbaarit ei vain ole paljoa neekeriä kummempia, mutta toisaalta; ei ole suurin osa valkoisista muutenkaan. Eritoten nykyään.

Suomalaisiin on jäänyt AAAIIVAN liikaa Ryssien geenejä ja "meemejä" ja "kulttuuriperimää" ja sekalaisia kusipäisiä KommariAteistiStalinisti ongelmajätejunttipaskoja, jotka EDELLEEN halajaa ja kaipaa ja haikaa jotain VITUN Staalinin pers´reiän uuneja ja "pogromeja" ja vainoja ja vitsaa ja keskuskomentoa yms.
Sellaisia luonnollis-syntyiset Kommunistit vaan on, ei sille mitään kai mahda.
Sama se on neekerienkin kanssa; ne vaan ON, sitä mitä ne ON, eikä se siitä muuksi muutu. Sen enempää kuin koirakaan tai kissa tai mikään, muuksi muutu.
Ei se niin ole, vaikka vasurit kuuuuinka haluaisi  uskoisi ja väittäisi, että koira voi mennä maate koirana ja herätä lentävänä supersutena tai jotain. Koira se vaan on. Ei siinä sen ihmeempiä.


Mutta siis; elukka parka.
Tuo ählämi siis.
Kuulostaa aika vitun kurjalta työpaikalta.
Jostain syystä se vaikuttaa olevan jokin narkkarien yms "juttu" tai osa heidän pirstaleista ja sekopäistä maailmankuvaansa, että Ärrä on jokin juttu minkä tottakai VOI aina ryöstää, kuten Siwankin. Joka on jo ihan klishee; "uuu...Siwa ryöstetty...tekijä....äääh...ketä enää kiinnostaa, takaisin sinne studioon".


Minulla olisi muutamakin ehdotus muuten, miten ehkäistä ja häiritä mahdollisia varkauksia, mutta KommariÄmmät ja muu "Valtio" pitäisi huolen, ettei niitä ikinä KÄYTETÄ koska ne oikeasti TOIMISI ja täten; SATUTTAISIVAT Paholaista / Rikollista.

Mutta 1 rauhanomainen ja yksinkertainen juttu olisi vain hommata VALMIIKSI jotain ryöstöpusseja, mihin rahat saa nopeasti laitettua jos ja kun joku huuhaa ilmestyy niitä vaatimaan, ja siinä pussukassa olisi SISÄÄNRAKENNETTU SEURANTALAITE jolloin sen imbesillin matkaa voisi vaikka tsiigailla kaikki kenellä on ...pääsy nettiin !! Samaan tapaan kuin Flightradar tai jotain. Ja se olisi oltava sen verran hankala avata, ettei sitä saa ihan HETI auki, niin sitä tekijää voisi ainakin väääähän johonkin extenttiin seurailla ja nähdä mihin päin se yrittää häippästä.
"Kiusa se on pienikin kiusa" kuten sanotaan, ja JOS gangsta liikkuu jalan ja on rutiköyhä, se on todennäköisesti joku paikallinen, siitä läheltä kotoisin oleva, höynä joka yrittää mahdollisesti "kadota" ehkä vain suoraan HIMAANSA !! Joten se johdattaisi rahan VARSINAISET OMISTAJAT suoraan rotankoloonsa.


Toookihan se VOISI sanoa, että "älä sitten pistä niitä sellaiseen Ryöstöpussiin™" ....muutta... älkää nyt suotta kusko minun hyvän ideani päälle. Sillä TUOHON todennäköiseen / mahdolliseen toteutumaan minulla...ei, kieltämättä, ole mitään HYVÄÄ vastausta juuri nyt.
Mutta kunhan aikani pohdin niin palataan astialle.

Toisaalta, suuri osa ns rikollisista ON ihan oikeasti niin saatanan vitun TYHMIÄ ja alkeellisia ja vähäisiä, "älyltään", että niitä on helppo harhauttaa kuin vastasyntynyttä keharia, ja sen LISÄKSI ne on kuin neekeritkin; ne TUSKIN LUKEE tätä !! Tai nettiä.
Tehdäkseen SEN, täytyy osata ja haluta, ensinnäkin LUKEA !!!

Eli pussini saattaisi sittenkin...piru vie toimia !!
KUNHAN ETTE NYT ITSE!!! MENE ja munaa koko hommaa, lätisemällä tästä pitkin suomea !! I D I O O T I T !!


Eniwei: polttakaa Kallio !!
Tai ei.
NUKETTAKAA   se    !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti