sunnuntai 28. helmikuuta 2016

USNLJA

Uusimman SätödeiNaitLaiv Jakson Arvostelu.


Olihan taas ...........melko kurjaa kuraa koko paska. Vaikken ihan koko hömpötystä katsonut, mutta ihan tarpeeksi, sanotaan nyt niin.
Andren "uutislähetys" oli taaskin miltei se paras anti. Se radio sketsi oli kyllä täysin sisällöltään YMMÄRRETTÄVÄ, muttei HAUSKA. HAUSKAA olisi ollut vaikkapa se, että ne olisi pierreet siihen mikrofooniin ja huutaneet samalla suoraa huutoa, plus: tämä olisi tehty pitämällä myös, kyllä siinä SAMASSA persereiässä(!!), tähtisadetikkua suhisemassa. Ja vaatteina heillä olisi ollut vaikkapa sellainen Anglojen muinainen Engelsmanni / Zooz Wosshington tyyppinen vaatetus, sitä Mootsartti-ajan tyylistä paskaa, ja se puuteroitu peruukki ja kaikki.

Tai ehkä tuo olisi ollut vain tyhmää..........en tiedä......... no, mutta; kokeilkaa jos haluatte, omalla vastuulla.

Ja se täytetty äiti, vaikkakin ehkä ideana SINÄNSÄ ihan khuul ja näin, ja hauskaa ja mitä kaikkea, niin TOTEUTUKSENA aivan ....hirvittävän puuduttavan, myötähävettävän, tylsä.
Ja mikä kuvottavinta; se muka-kuollut ja täytetty ämmä, muistutti enemmän kuin ruumista, jotain KELAn toimistoämmää tai muuta vastaavaa virkailijaa. Mutta oli vähän eloisampi kuitenkin, sillä SE EI ollut OIKEASTI pystyynkuollut ja täytetty vaan vain näyttelijä, JA jonka piti pitää edes tietty minimaalinen tietoisuus ympäristöstään yllä koko ajan.

Sitten oli se melko omituinen Pekka & Pätkä sketsi. Josta kyllä tykkäsin sinänsä, se oli ihastuttavan aidon tuntuinen ja oloinen ja näköinen jne, hienosti tehty siis sinänsä, mutta sisällöltään melko onttoa hötöä. En tiedä MILLE tarkalleenottaen siinä oli tarkoitus "näyttää närhen munat" mutta .....nähdäkseni siinä ei erityisesti sanottu juuri mistään juuri mitään. Eli melko peruskauraa suomen "komedioissa". Ainakin nykyään.
Mutta tyylikäs tekele se kyllä oli itsessään sinänsä, muistakaa suomen TV-tyypit TÄMÄ !! Tämä kehu. 
Tuollainen kameratehosteilla yms, leikkiminen on täällä vielä ihan lapsen kengissä, mutta se on melko vitun itsestäänselvä osa kaikkea audio-visuaalista "viihdeteollisuutta" ja sen taiteita ja tekeleitä.

Sitten oli se alun Nokian rengasjuttu....joka nyt kai ihan menetteli...........whatever.....ja sitten ohjelma kuulutettiin TAAS(!!) kuin jokin ihme taivaasta, se sama juopunut kuuluttajatar jonka mielestä on ihan ihmeellisen ihmeen kaltainen asia, että tää todellakin ON!! Sätöödeii Naait Laaaaaaaaiiiiivv !!

Ja se oli vähän päälle kummeksuttava, se Andren uutisten sekaan ängetty "Pipilä murhasi Uulof Palmeen" juttu. (Luultavasti sen murhasi OIKEASTI joku vitun muslimi kaiken lisäksi !)

Sitten siinä lopussa huojui ja heilui se ilmeisesti jonkinlainen iloinen ja pirteä räppiläski, se Kasimir ? vaimikäsenytoli.

Se helvetin talipallo heittelehti ja sinkoili siinä pitkin lavaa kuin jokin raivoisa ...Vihreä Kuula, marmelaadipallo, kuin jokin flipperiinsyösty talipallo, ja niin platkun "musiikin" tahtiin ettei o tosika.
Se sen "yyber ja kattin´edz ja khuul" ja mitä kaikkea, musiikki, oli vain vähän päivitettyä ja lantrattua sumi-iskelmää.
Se oli kuin jotain vitun Saija Varjusta "räpkombolla" ...tai jotain.
(Minulla ei ole MITÄÄN käsitystä mikä on "räpkombo" mutta koska se tuli mieleeni, kirjoitin sen tuohon. Toivon sen olevan jonkinlainen räptyylinen tapa rummuttaa tai jotain. Muutoin.... voitte vain arvailla...!..)

Tämä samainen "Kashimir" taimikälie, näytti myös, paitsi talipallolta, niin joltain lähiön Muslimisaarnaajalta. Mutta Kassu ei kästi SITÄ, että OIKEA mussutinsaarnaaja ei välitä vittuakaan siitä josko sitten asut hänen kanssaan samassa lähiössä tai et, se raivoapina katkoo sinunkin sormesi siinä missä pikkutyttöjenkin, jos ja kun ne katsovat vaikkapa koiran pippeliä liian kiinnostuneesti ja kauan. Se skusee niiden, lasten, suuhun(kin) ihan vain "koska se on traditio" ja koska "niin muhammeddikin teki" ja koska se ...jotainjotainjotain, karkottaa hyviä henkiä tai jotain.
Eli siis; koska se on hullu. Thät´s whai.

OIKEA muslimi-lähiö-läski-saarnaaja ei hytky minkään vitun Helsinkiläisen Henrin tai Kaitsun  mielestä khuulin musiikin, tahdissa -eritoten Räpin!- vaan se hytkyy kun se sahaa isolla veitsellä päätä irti joltain epäonniselta ja tyhmältä TV-reportterilta, kaljamahansa kanssa.
SIINÄ se kyllä hytkyy ...vähän.

Mutta niin tuo sätödeinaitlaiv........  voi tsiisus vitun kristus.......... no......................jaa....................oli se ehkä tähän asti SIEDETTÄVIMPIÄ jaksoja, muttei silti milläänlailla HYVÄ.

Siedettävä, ei hyvä, se voisi olla jopa ohjelman Virallinen motto !


Siinä lopussakin, aina kun se juontoja esittelee illan musiikkivieraan, siellä on se paljon kohkattu TUNNELMA kuin jossain vitun lemmikin hautajaisissa. Vähän sellainen keppostlevan ja hömppääntaipuvaisen kepeä, mutta silti ankean surullinen, tunnelma.
Se ei siis ole KATOSSA vaan ehdoitta; LATTIASSA !! Se tunnelma. Matalalla kuin käärme.

Niinkuin sattumalta muuten se Sipilä-Pipiläkin !


* * * *

Suomalaiset: NOIN käy jos ja kun te yritätte leikkiä ja "larpata" anglosakseja / amerikan neekereitä tai juutalaisia tai jotain. Te ette vain kertakaikkiaan OLE niitä !!!
Tsiisus faking khraist !! Siinä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti