maanantai 8. helmikuuta 2016

Räsäskän Raiskaus

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020821087660_uu.shtmlT Ä H !??!

o_0  ?!?!


Tä vttua.


PÄIVI vitun RÄSÄNEN(!!)  ON aikanaan YRITETTY RAISKATA !!!


...B...w...b... : |  .......... bwhahahaaaaaa.....aaa...haa...täh ?! PÄIVI RÄSÄNEN ?!?!

Näkiköhän se tyyppi mitä teki?...tai ....ninku...MITÄÄN...tavallaan, siis olikohan se sokea ...tai jotain..  ...tai ehkä Päivi näytti silloin vielä ENEMMÄN mieheltä kuin NYT...joooten....on mahdollista että kyseessä on HOMOmiesRAISKAAJA joka LUULI(!!) Päiviä(kin) mieheksi, tai sitten se on ollut jokin sokea tai jotain.

Mutta koska SOKEA ei paljoa näe tai yleensä raiskailekkaan, niin on valittava vaihtoehto B vai oliko se a, eli toi "homo raiskaaja". Luulen, että se on se.
Lukitaan SE.

Niin on käynyt, että joku nuori homomies on kiimoissaan luullut yhtyvänsä johkin vähän KAUKAISESTI naismaiseen pastorispoikaan, mutta onkin siinä sitten kauhukseen saanut todeta ja huomata, että "ei helvetti!!...tuo....t...?..t..TÄMÄHÄN ON NAINEN!!!" ja juossut karkuun. Ymmärrettävästi, lisättäköönkin.Ja sitäpaitsi; mikä vitun muoti tai villitys tai trendi, tästäkin on oikein tullut !?!? HäH? Pitääkö jumalauta JOOOKA vitun julkkikselta löytyä nykyään taustaltaan Raiskaustarina™ tai se ei oninku mitään ja tällee, hei tietsä, et ninq sillee ?!...ja näin.

"Trendikäs Muotivillitys" on muuten yksi hyvä käsite. SE tästä on kai tullut.

MIKSI ?!?! Miksi joka helvetin muijan täytyy saada tulla raiskatuksi nykyään !?!?! Jumalauta se oli ennen ABOMINAATIO !! Ja kauhistus ja ...ei-hyvä. Miltei jopa PAHA !! Ja näin.
Mutta NYT ?!!?... nyt se on jo lähes pakollinen.
Luultavasti muuten, ai saatana(!!)...että pitikin edes ajatella tätä....olen kuitenkin taas oikeassa... mutta siis niin; ehkä nykyään teinitytsyt koulussa, on ninq et sä et o khuul ja näi, jos sua ei o viä raiskannu joku Muslimi™ ninq...ja tällee. Tyylii Adullabah Bullabah Mullah-Ähläm tai joku "Jani" tai joku.

Vitun hihhulit !
Tsiisus Fak  piipl !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti