torstai 18. helmikuuta 2016

ID4 2 Traileri
Amerikka on pamahtamaisillaan !!

Meidän Kaikkien Päälle. Se koko "juttu" on jo näemmä pullistunut äärimmäisille rajoilleen, kuin Timo Soinin suolisto. Ja se PAMAHTAA kyllä, uskokaa pois vain !!
Mutta KOSKA ?!?! SE on se "ajan kysymys" tässä.

Tuossa(kin) trailerissa meitä johdatellaan taaaaaaitavasti, lähes huomaamattomasti, olemaan Yksi Lauma, Yksi Kyseenalaistamaton Massa, Amerikan alaisuudessa. Joka RIEMUITSEE paitsi siitä, siitä että amerikkalainen juhlapäivä on nyt Kaikkien juhlapäivä.

Jee !


"Maailma julisti YHDELLÄ ÄÄNELLÄ..." juu ei kiitti.

Kiitti.

Ottakaan Amerikkalaiset se Kommunisminne ja Leninisminne ja Jucheenne ja Stalinismi-Marxismi-Americanisminne ja ...junou ?....suksikaa vaikka joutessanne, ihan muina miehinä, rauhassa vittuun.
Jos passaa ?!


Ja mitä itse elokuvaan sinänsä tulee...............niin.... no, onhan se........jonkun...........aikamoisen...näköinen. Kuten joku tuolla kommenteissa loistavan täydellisesti asian kuvasi: tällä on potentiaalia olla joko huippuhyvä tai ihan paska.
Eli toisinsanoen; tämä tulee olemaan joko hyvä tai huono !! Ei sitä tuon paremmin voi enää sanoa ja tiivistää !

Ainakin yksi asia mikä hyppäsi kyllä heti silmille, on tuo alun mouruaminen tuolla erämaassa, että "..löysimme jotain.." ja siinä näytetään niiden muukalaisten pääkalloja jossain tikun varessa. SE nähkää viittaisi ehkä siihen, että ne on alkaneet käyttäytyä kuin Amerikan inkkarit ja Afrikan neekerit ja taantuneet lähelle jotain merenpohjan kymmenenjalkaista niljaketta.
Ellei niitä kalloja sitten juurikin ole kerännyt inkkarit. Sitten ei mitn. Se on itse asiassa jopa osittain ihan mahdollinen ja realistinen "skenaario".

Mutta JOS ne muukalaiset todella ON taantuneet, jopa maapallon valkoista ihmistä, alemmas, esihistoriallisen eläimen (kuten esim neekeri) tasolle, ja palvovat ja pelkäävät tulta, ja langettavat toistensa ylle "kirouksia" ja pomppivat kuin vähämielinen lapsi, ylös-alas pitkin päivää ja aukovat päätään, mm siitä etteivät saa tarpeeksi hyvää valkoisilta....niin olen aika vitun pettynyt.

Olen kyllä jo melko vitun pettynyt NYT tuon perusteella. Pelkkä tietokoneanimaatiopaskaa ja muuta tyhmää modernia kliseistä höynää. Ja inhoan myös tuota ideaa, että ihmist on retroenzineerannut tai "takaisinmallintanut" kuin ryssät ikään, tuota muukalaisteknologiaa (ryssien tapauksessa kyse oli ihmisteknologiasta) ja että sillä nyt isketään oikein kovaa ja korkealta, ja maalta, mereltä ja ilmasta. SE on melko vitun tympeää. SUUREN SUUUUURTA..KOHKAUSTA !!

Viihdettä massoille..IDIOOTTIMAISTA !!

Fak nou.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti