maanantai 8. helmikuuta 2016

Pieni Muistutus Suomalaisille

Käsitättehän, tajuattehan, hyväksyttehän, te, että KAIKKI teidän ongelmanne johtuvat Valtiosta ?!?!

Myös ja ERITOTEN tämä nykyinen "Maahanmuutto™" kiima ja aalto ja hyökyaalto ja tsunami ja muslimitulva ja muu paskalietteen yliäyräiden pursuilu !?!?!?

Koska; KENELLÄKÄÄN ns "Julkisella Puolella tai Sektorilla" ei OLE erästä maailman ehkäpä TÄRKEINTÄ kykyä ja taitoa tai miten sen kuvaisikin, eli: keskittymiskykyä.

Se on valkoisille ja näköjään myös suomen samojedille, suunnaton ongelma. Oikea vitun "Kansantauti". Epidemia. PAN-demia. Jne.
Viis mistään "Flunssista" TÄMÄ on SE ongelma.

Kykenemättömyys olla vain välittämättä, viis veisata, siitä JOS ja KUN jossain muualla tällä planeetalla, kuin valkean OMASSA MAASSA, sattuu ja tapahtuu jotakin, ihan mitä vain.

Maa järisee Japanissa ?! mitä sitten !?
- Haistakoot paskan, ja selvitkööt ! Vitun öykkärit, sammakonpaskat !

Ählämi pamahti Irakissa ?! Mitä sitten ?
- Kuolkoot ja räjähtäkööt vitun idiootit !! Eihän ne muuta teekkään herran tähden, KUIN juurikin RÄJÄHTELEE !!

Satoiko jossain vitun Vinku-Intiassa liikaa ?! Mitä sitten !?
- Hukkukoot sinne vitun viidakon köynnöksiinsä minun puolestani, vitun APINAT ! Fuck ´em.

Nousiko jossain vitun kaatopaikkarottien ja käärmeidenkin hylkäämässä kurjassa saastaisessa lantakasassa kuten esim Bulgaaria, joku Kommarinpaska johtoon ?! Mi...tai no, SEN voitte kyllä ilomielin pommittaa!!

Kerjääkö joku ruma juntti kadulla jossa VITUN Petroskoissa ?! Mitä sitten !?
- Haistakoot paskan (ja varmaan haistaakin ! päivittäin !), ja kerjätköön, vitun kurja kommari !!
Mitä se SINULLE KUULUU ?!?! Oletko yhtä sekaisin kuin Kyttä !?

Vainotaanko jotain VITUN vinopäätä jossain VITUN .....Argentiinassa ?!? Mitä sitten !?
- Painukoon vittu HELVETTIIN, ja PYSYKÖÖN siellä !! ...Ai niin ! mutta; sehän ON JO siellä ! AAHahahaha..hahahaAHAHa.........aHAHAhaaha eli Argentiinassa ! ..get it ?! ahahaa. (Tosin Brasilia se OIKEASTI on, jos etsitte maanpäällistä Helvettiä. Plus koko tuo lähempi-itä tietenkin.)

Lilluuko jonkun vitun likaisen ja kurjan Intialaisen paskarotan isoäiti siinä vitun kuoleman ja lian jordaanissa, siinä VITUN(!!!!!) Gangesissa, kaikkien muiden pökäleiden joukossa !? Mitä helvettiä sitten !?
- vittu hukkukoot ITSEKKIN siihen saatanan supersaastaiseen superpaskaan, vitun superkurja super-rotta, vitun viemärin pakana !Vaikka listaa voisi jatkaa aika he-le-vetisti niin ymmärtänette jo idean !? Vai ?!


Eli: teitä vaivaa jokin outo tauti joka saa teidät KUVITTELEMAAN, että TE !! Ns "Valkoiset" ja ne ihan OIKEASTKIN valkoiset, ovat jotenkin jokin...Jumala Maan Päällä tai jotain. Joka ei SILTIKÄÄN sytytä yhtäkään himmeintäkään vitun hehkulamppua tyhjässä kommarinkallossanne, SEN suhteen että JOS näin ON niin se tarkoittaa SITÄ, että TE IHAN ITSE olette niitä Kauheita Koloniaaliherroja Valkoisia Maailmanherra Piruja, joita näette joka vitun nurkan takana ja sängyn alla. Se tarkoittaa, että TE(!!) näette kaikki muut rodut, joiden OLEMASSAOLONKIN olette kehdanneet kiistää! hahaha, alempina ja apinoina joita TEIDÄN, Valkeiden Ylimysten, tulee ja pitää, opastaa ja paimentaa, kuin tyhmää kännistä keharia joka ei osaa itse MITÄÄN.

Ja tämä JOHTUU siitä, mitä olen jo kauan sitten sanonut (josta se "Miltton Friidmanikin" tykkäsi ! Mutta NYT se on kadonnut Blogos-Sfääristä ja otaksun hänen kuolleen IRL) eli siitä, että: Vasemmisto = Aktiivi Kristittyjä.

Siinä !! Nyt se on TAAS sanottu.

NE on ihan ITSE, niitä helvetin VITUN vatipäisiä Perkeleen idiootteja, Jeesuksen Vihollisia ja Paholaisen lapsia eli Kristittyjä, mitkä ennen vain POLTTIVAT meikäläisiä elävältä, eli minunlaisiani eritoten, eli meitä; ainoita olentoja joista KAIKKI "ihmiskunnan" kehitysaskeleet on AINA kotoisin. Vaikka te muut kuuuuuuuuuuuuuuuuinka haraatte vastaan ja kiukuttelette ja hidastatte meitä ja yleensä vain TAPATTE jossain vaiheessa. Silti meistä jotkut on päässeet niinkin pitkälle, että teillä hoi polloin pöllöillä on sähkö, ja valot sisällä (SÄHKÖ, valot !!) ja voitte myös PASKANTAA sisälle, ihan erilliseen huoneeseen ja astiaan, sen sijaan että ulostaisitte kuten ennenkin ja neekerit ja vasemmisto nykyäänkin, eli ihan vain siihen missä sattuu sillä hetkellä olemaan. Esmes "olkkarin" lattialle tjns.


Ja näillä ns "Kristityillä" on nähkää se "lähetyskäskynsä". Niillä on SE idea ja "visio" PIENESSÄ(!!) huomioikaa TUO!! P I E N E S S Ä, mielessään, että HEIDÄN - ON vain kertakaikkiaan, VI-E-TÄ-VÄ !! sitä sontaansa KAIKKIALLE !! Kaaaaaaikille muille !! Ja ............en tiä... jotain Hyvää tapahtuu ?!? Jumala kai ilmestyy ja Taivaat Aukenee tai Bono konsertoi tai taudit katoaa tai jotain ?

Se on TUO "mentaliteetti" Hyvät Hölmöt, mikä TODELLISUUDESSA ajaa leijonan osaa näistä vitun naiiveista idiooteista "eteenpäin" tai johonkin päin. Samalla kun he polkevat meitä muita TAAKSEPÄIN.
Mutta tämä ei välttämättä ole LAINKAAN Tiedostettua™ (iroonista!!) heidän omalta taholtaan, heille se on vain "itsestäänselvää" ja "niinkuin asioiden tulee olla" jne.
Niin kuin oli Pol Potille SE, että "kaikkien rillipäiden pitää kuolla". Ja "mitä hirveämmin sen parempi".

....ja....mutten KÄÄK !! Nyt tarkemmin ajateltuna...MINÄ!! taidan olla se Moderni Rillipää !!
F A K !

Mutta onneksi "Vasemmisto" on sentään menettänyt sen suurimman puhtinsa sittemmin Staalinin ja Natsismin ja Pol Potin ja muun paatoksellisen, histrioonisen, ämmämäisen, kohkauksen.

Nyt ne SUURIMMAKSI osaksi vain esiintyy kadulla pukeutuneena pelleksi tai heittelee Julkisia / Yleisiä istuinpenkkejä ikkunoihin ja riehuu kun joku muu yrittää saada sanotuksi jotain tai suunvuoron, ja valittavat isoon ääneen telkassa jos ja kun jossain ei ole kasvisruokavaihtoehtoa tarjolla tai se on liian suppea (kuin heidän tajuntansa ja maailmankuvansa!) ja laativat jotain VITUN vetoomuksia VALTIOLLE (!!) jota VASTAAN kuitenkin ovat aina olevinaan, jos jokin ei miellytä. Koska; kenenkään MUUN miellyttämisellä ei ole mitään vitun väliä !! Koska niin toimii Oikeamielinen ja Hyveellinen Vasemmistolainen Pyhä Soturi™ !

Eli OHVPS.

Reilu Meininki™ !


Ja kuten kaikille Uskovaisille on yleensä tyypillistä; MIKÄÄN ei ole liian tai edes TARPEEKSI, alhaista, suorittaa Uskonsa nimissä. Kuten vaikkapa Muslimit jotka juoksevat rok-konserttiin ammuskelemaan AK:lla ja huutavat "Jumalan olevan suuri" !! ja muuta paskaa.
Onkin kai vain ajan kysymys, nyt kun Vasurit ovat alkaneet jo vääähän heiketä suomessa(kin), koska joku (Arhinmäki tns) heistä saa tarpeekseen (kärsivällisen näyttelemisestä) ja juoksee pommivyössä johonkin kouluun tai Rasistien™ kokoukseen, kiljuen "Allaahu Ackbaar!!" tai jotain.... "Suvaitsevaisuus on suurinta !!" junou, jotain.


Pitäisi ehkä järjestää muuten ihan VETO, siitä KUKA tarkalleenottaen sen tulee ensimmäisen tekemään !
Koska se ON vain ENSIMMÄINEN !! Ei se siihen jää, kun on saatu "pää auki".
(Siinä ne muuten ON, aika hyviä... ...Tuon "pään avaamisessa" tai tuossa, pään avaamisessa.)

* * * * *

Ja Kommareissa on MYÖS SE hankalan mielisairas ja Jumalaton ja luonteeton ja yksilöllisyydetön ja itsetön ja vallitettava ja kurja ja nurja ja inhottava ja sieluton, puoli, että koska ne on kasvaneet joko kadulla tai jossain VITUN "kolhoosissa" ja kommuunissa ja kolkossa elinympäristössä, rikkaimmat heistä niissä kammottavissa vitun Ikean-kuvaston sivulta näyttävissä Rikkaiden Mulkkujen Sieluttomissa Kristallipalatseissa™,  niin niiltä PUUTTUU TÄYSIN kyky ymmärtää mikä on "koti" !
Ja kyky arvostaa SITÄ. Ne ei varmasti KÄSITÄ, miksi IHMINEN sanoisi jotain sellaista kuin "oma koti, kullan kallis" tai "kotini on linnani" jne jne jne . Koska ne itse on kurjia ja säälittäviä rottia, jotka elää lähinnä taivasalla ja kiertelee kuin mustaloiset, ympäriinsä, Oikeita Ihmisiä vaivaamassa ja piinaamassa ja myös ryöstelemässä jne.

(En tiedä muuten... mutta...voisihan sitä kai kokeilla? vai...?.. [tosin TOTTAKAIhan se on "laitonta" !] ...että tehoaako HEIHIN esim valkosipuli ja puinen sydämmeen isketty parru !? Tai edes Krusifiksi. Hopealuoti ainakin luullakseni tehoaa. Sitä voisi kyllä kokeilla.)


.......vamonos !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti