maanantai 15. helmikuuta 2016

Sipseistä

http://www.iltalehti.fi/talous/2016021421117456_ta.shtml

Voi Ahvenoiden  maa !!
Voivoi.

Saattaa sipsienvalmistus lopahtaa siellä...........ja jollen väärässä ole, siirtyä johonkin vitun alempaan kuin kurjaan, kuvottavaan, ex-Neuvostoliittolaiseen saastaiseen kaatopaikkamaiseen takapuolenreikään, kuten esim...mmmmm.......uuuuu...oisko Puola tai Tshekki tai Kouvola tai Viro tai Lusaka tai Pohjois-Neuvostoliitto mitään ?!

Mutta sananen itse nykysipseistä, jos siis sallitte?! (joudun nyt vain olettamaan, että sallitte, tai en voi kirjoitta mitään!)

Niin nin; ne on nykyään kuin pelkkiä paistettuja vitun öljylänttejä !! Eikä mitään PERUNA saati sitten LASTUJA !!
Helvetti miten kuvottavia saatanan kurjia öylättejä ne onkaan. Ja te kehtaatte saatana levittää ja myydä niitä !

Joka kerta kun ostan, joskus ja silloin tällöin, pussin TAVALLISIA sipsejä, yleensä mieluummin Taffel kuin Estrella jostain syystä, TOIVON ja uskon että ne olisi kuin ennen, että niissä olisi junou?...jotain syötävää, jotain PERUNAN osaa, mutta ei !
Joka vitun kerta joudun saatana pettymään !! Joooooooooooooka kerta !!

Minä vain HALUAISIN näet syödä niitä SIPSEJÄ !! Enkä mitään vitun kusipään hipsterin Helsinkiläisen Hermoraunion takia mitätöityjä ja mädätettyjä, kurjia ja vetyatomin ohuita paistettuja auringonkukkaöljylänttejä.

Ja voisitteko käyttää muuten mieluummin RYPSI kuin auringonkukka -öljyä !? On lukemani mukaan paaaaljon terveellisempää / parempaa.


Mainitaan vielä, että nämä uudet Ystävänpäivä sydän jutut, taisi olla Estrellan iroonista kyllä, niin ne ON hyviä !! Mutta saavat mahan snadisti pahoinvoivaksi.

Ja juuri oli iltsikassa tai jossain, se juttu siitä ruokateollisuuden suurimmasta salaisuudesta, eli tästä 35/55 sekoitus-suhteesta.
Taisi olla 35% sokeria ja 55% hiilihydraattia.
Ja Bäng!! kuinka ollakkaan; kun katsoin tämän ystävänpäivä-sydänsipsipussin taakse, oli siellä sekoitus-suhde 33/55 !!
HAhahaaaaaaa, kiinni jäitte !!

Sitä siis suosii jopa labrarotat, jotka ei tyydy MIHINKÄÄN niikuin juuri täsmälleen ja tasan, tuohon suhteeseen. SE on SE SYY miksi "niitä ei voi syödä vain yhtä" vaan ne yht´äkkiä ahmii koko vitun pussin. Siinä luvussa vaan on jotain maagista, se saa vain ahmimaan ja ahmimaan kuin jokin vitun diabeettinen Pac-Man.Älkää käyttäkö tuota asetta minuun ! Kiitos.

Antakaa minun syödä ja täyttyä ihan omaan tahtiin, ja kaikessa rauhassa.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti