perjantai 5. helmikuuta 2016

Sakkoja sakkoja, kaikille (kovia) sakkoja !!

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/hallitus-korottaa-sakkoja-taas-ylinopeussakko-aina-vahintaan-285-euroa/LdVdqqZS?ref=iltalehti:f553&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=boksi&utm_campaign=AlmaInternal&_ga=1.122887115.1913994297.1411726901


Siinä on teille taas, luultavasti turhaan, tuotuna nokan eteen "Valtion / Hallituksen" se ainoa ja oikea ja todellinen olemus / tehtävä, ja luonne.
Vieraiden imbesillien SALLITTU PUUTTUMINEN toisten elämään. Ja AINA muodossa; kiusata, häiritä, estää, sakottaa, kurjistaa, kutistaa, ahdistaa, pelotella jos mahdollista, ryöstää, vangita, komennella, manipuloida, anastaa, vähentää, huonontaa, pienentää, kaventaa, köyhdyttää, määräillä, änkeä tielle, "päällepäsmäröidä", tukkia, lukita, haitata, haukkua, vähätellä, panetella, ilkkua ja pilkata, tappaa, murhata ja tapattaa, jne jne jne ad faking infiniittum ja nauseam !
Ja SILTI, maailman KAIKKI idiootit on TÄYSIN VAKUUTTUNEITA siitä, että "näin asioiden on vain oltava" ja että "tää o hyvä!" jne.

Ne luulevat, ettei elämää VOI ELÄÄ ilman Valtiota ja Hallitusta ja muita kiukkuisia kommareita ja mielisairaita sekopää bodareita (kyttiä) valvomassa HEIDÄN ETUJAAN !!!!

Mutta muistakaa aina jos ja kun joku Käteinen esim sanoo, että "ME tienataan tällä" - niin, muistakaa KEITÄ    HÄN <====  tarkoittaa sanoessaan "ME" !!!!
Koettakaa nyt jo ymmärtää perkele, ja hyväksyä.

Saatanan vitun, tylsät, latvalahot, puupäät, idiootit pakanat, perkele !!


Haistakaa itse asiassa vittu !!
Taaskin.

Fuck you all.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti