lauantai 6. helmikuuta 2016

Pankin Hyödyttömät Kuhnurimyyrät

Nyt kun "tuli mieleeni" ....tämän aihe taas, niin nyt muistaessani purnaan asiasta HETI !!

Elikkä !

Pankit yms "Julkinen Sektori" eli de facto KomentoKommunismi ja Totalitärismi ja varkaus ja sen sellainen.

MISTÄ  VITUSTA!!!!! TEILLE OIKEIN PERKELE MAKSETAAN SIELLÄ  VITUN PANKISSA !?!?!!?!

VITTU !! Jos ja kun jumalauta joudut käy.... "käymään" pankissa -eli vetelehtimään siinä AINAKIN sellaisen, hyvän puolituntisen tai 40 vitun minuuttia!!- niin ....MITEN VOI OLLA niin, että siinä on niitä saatanan kassoja perkele PAIKALLA ja sikäli siis työssään / TEKEMÄSSÄ JOTAKIN(!!), tekemässä jotakin HYÖDYLLISTÄ, eikä juoruamassa jossain nurkassa kuppi Lattea kädessään, niin nin miten siis voi olla, että siinä niitä "kassoja" todellakin miehittää vain YKSI tai korkeintaan KAKSI, virkailijaa tai pankkiiria tai mitä lie kassoja ovat !!!!?

ETTEKÖ TE PERKELE  NÄE  vain VÄLITÄ, siitä että siinä istuu ja vetelehtii ja seisoo(!!!) ja vääntyilee kiusaantuneena jne, jengiä pitkin seiniä ja jono sen kun kasvaa vain !!?!?
Kuinka vittu näin VOI olla ?!?!

Uskallan väittää että ns "Yksityisellä Sektorilla" tuolla "työpanoksella" ja asenteella yms, saisitte fudut heti ensimmäisellä viikolla. Saatanan lahnat !
PERKELEEEE !!!

Vittu että siinä jos missä palaa käämit ja ÄKKIÄ !!
Ja vittu miten nuhjuisen näköistä jengiä sinne lappaakaan sisään !!! Ei saatana......se on kuin jokin vitun köyhäin ja kurjain jokin...soppajono tai leipäjono tai jokin. Aivan kertakaikkiaan kauhea. Aivan absoluuttinen abominaatio, on tuo pankkien(kin) apinajono.
Suurin osa on sen näköistä ja hajuistakin, että niiden ei tulisi jonottaa niinkään PANKKIIN tai sen kassalle, vaan ihan suoraan vaan uuniin tai kaasu-suihkuun. Saamaan armokuolema.

Mutta takaisin asiaan.

MISTÄ vitustä ne pankin kusiruutatkin oikein saavat palkkaa ?!!? Siis mitä vitun HYÖTYÄ on ylipäätään PANKEISTA ?!?!
Eli JUUTALAISTEN elinkeinosta ja alhaisesta toiminnasta, jonka muistaakseni ja käsittääkseni KIELSI sangen jyrkästi jo se niiden Jumal-hahmo ja Pelastaja jne -hahmo eli Tsiisus / Jumala.
Mutta eipä se Jutkuja ennenkään ole haitannut tai estänyt, ja tapattihan ne koko äijänkin ylipäätään !! Joten mitä sen PUHEET ja NEUVOT painaisi jos itse heebonkin saattoi tuosta vain teilata ja nauraa päälle ?!

*

Pankit toimii kuten KAIKKI mikä on milläänlailla kotoisin Valtiosta tai sen alaista ja kontrollissa jne, eli MAHDOLLISIMMAN vetelästi ja tehottomasti ja veeeeeeeenyttäen ja piiiiiiiitkittäen KAAAAAAIIIKKEA mahdollista ....niiiiiiin paljon kuin iiiiiikinä mahdollista, ja sittenkin se tehdään niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin keskinkertaisesti kuin vain on apinamaisesti mahdollista.

Ja mm TÄMÄ saa meidät oikeasti älykkäät ja viisaata ja lahjakkaat yms, menettämään jo hyvin nuorina mielenkiinnon koko vitun ELÄMÄÄ kohtaan, kun näemme minkä VITUN MUULIEN keskuuteen olemme joutuneet inkarnoitumaan / syntymään, ja ehkä jäämme vain elämässä sivuun, jotkut vapaaehtoisesti jotkut vähemmän niin, ja sitten MEITÄ tullaan syyttämään saatana LASIKOIKSI !! Ja miksi lie "työnvälttelijöiksi" yms, kun emme "pelaa apinalaauman sääntöjen mukaan" ja haluaisimme vian edetä ja edetä ja edetä kuin Tesla ja Da Vinci ja Jeesus ja Von Braun yms.
Kuin tykinkuula.

Mutta se ei nääs kelpaa !! Kun täytyisi olla yhtä vitun jähmeä, ja tahmea ja saamaton ja hidas (myös siis tajunnaltaan) kuin "Kaikki Muutkin" -ihan jo siksi, että kaikki nämä keskinkertaiset vitun typerät vitun vittupäät paskat, ei näyttäisi juuri niin saatana surkealta kuin mitä ne ON!- ja keskittyä sen itse ASIAN sijaan sekalaiseen vitun "sosiaaliseen pelailuun" ynnämuuhun typerään apinanpaskaan.


Mitä vanhemmaksi tulen, sitä selvemmin näen, että olin AINA oikeassa !!

Joten nuori mies / poika; usko pois, SINÄ  -   OLET  - OIKEASSA !! Jos siis olet älykäs, etkä idiootti. Tokihan idiootitkin LUULEVAT olevansa oikeassa, mutta sinä JOS olet mitä nyt tarkoitan, niin ....no, oikeassa. Kaikilla muilla vain on "intresseissään" saada SINUT näyttämään huonolta, koska HE ITSE  OVAT(!) huonoja, kuten kiusaaja, joten heidän on vain yritettävä tiputtaa sinut tasolleen ja toivoakseen vielä päästävä polkemaan sinut jalkoihinsa. Näin imbesillit uskovat saavuttaneensa jotakin, jonkin voiton tai jotakin.

Rikollisten "alamaailmassa" eli ihan siinä mihin 99% "ihmiskunnasta" kuuluu, tällaista apinankäytöstä kutsutaan nimikkeellä "sekundäärinen voitto" eli esim jos joku rotta saa kymmenen kyttää pidättämään itseään, tekemällä siitä NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN vaikeaa kuin vain kertakaikkiaan on mahdollista, on hän saavuttanut ns Sekundäärisen Voiton.
Saatanan reppana.
Toki minä miehenä YMMÄRRÄN tuon hyvinkin selkeästi, mutta koska kyse on niistä vitun demonimutanteista mitä rikollisiksi kutsutaan, minä sanon "reppana". En SIKSI että joku vastustaa kyttiä !
SIITÄ tulisi saada jokin MITALLI. Luultavasti URHOOLLISUUS mitalli, sillä kyttä VOI ampua sinut !! Ja kaikki nämä idiootit, kiukkuiset keskinkertaistakin tyhmemmät ja alemmat, kommarit, tässä ympärillä, vain kehuisivat ja hurraisivat NIITÄ. Ja ehkäpä palkitsisivatkin !

Saatanan huorat.

Eniwei; kuvottavaa sakkia !! Taas kerran.

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä selkeäämin näen myös SEN, että SUURIN OSA KAIKISTA "työpaikoista" on tottavie VAIN "suojatyöpaikkoja" keskinkertaisille reppanoille joilla ei ole MIIITÄÄÄÄÄÄN lahjoja tai annettavaa, ja kuten Anglojen loistava sanonta kuuluu "tyhjä tynyri kolisee eniten" (empty vessel makes the loudest sound).

Ja juuri SIITÄ koostuu suurin osa tästä "ihmiskunnan" valkoisesta kohinasta. Pelkkää apinain mölyä, kirkunaa ja pullistelua. Sans sisältö.

Itse asiassa tuo Bruus Tsharlttonhan juuri kirjoitti siellä blogissaan siitä kuinka vain parisataa vuotta taaksepäin, olisi nykyaikainen köyhä, ollut yksinkertaisesti kuollut !! Nykyaika vain mahdollistaa KAIKKIEN idioottien selviämisen.
SE on yksi Modernin Maailman vitsauksista ja ongelmista, jota kukaan ei kuitenkaan tahtoisi ONGELMAKSI mieltää ja myöntää, mutta sehän se on ! Ongelma.


Maailma pyörisi ihan "just fine" vaikka ei olisi ainuttakaan pankkia tai sellaisen Virkailijaa. Ja KAIKKI TIEDÄTTE tämän kyllä varsin vitun hyvin !! Tokihan tässä Temppeliherrain ja Jutkujen yhdessäjunailemassa "Rahajärjestelmässä" ON puolensa, kuten SE että voit yksinkertaisella muovilätkällä maksaa missäpäin maailmaa tahansa, mitä ikinä maksatkin, sen sijaan että joutuisit kuljettamaan fyysistä rahaa mukanasi.
Make no mistake!! se ON, kätevää !! Ja hieno keksintö. Mutta tarjoaa kaikenlaisille vitun varkaille ja keinottelijoille (ompa kohtelias sana!! "keinottelija" ! se olisikin se miksi "poliitikkoja" TULISI kutsua ! "keinottelija" !) liiankin helppoja tilaisuuksia väärinkäytöksiin. Kuten seKIN ettei niitä "saisi" enää nykymaailmassa AMPUA !!
Siis niitä "keinottelijoita ja varkaita". Ei ! Kun niitä pitäisi "suvaita" ja sietää ja "ymmärtää" ja miksei ihaillakkin !?
Mutta tottakai minä YMMÄRRÄN varasta; se haluaa VARASTAA jotakin MINUN, itselleen. Ei siinä ole mitään mysteeristä. Se on selvää ja yksinkertaista kuin ...lokin elämä. Joka on varas niinikään.

En tiedä sitten onko tämä jokin "Neaderthaalin" piirre kuten se läski pösilö "Texas Arcane" yms, väittää, mutta jonkin piirrehän se ON, mutta se on TOTTA että jos maailma koostuisi vain minunlaisistani, jäisi nämä itse itsensä ylistäneet Julkiset Puhujat ja muut jonninjoutavat, hyödyttömät paskanjauhajat yksinkertaisesti nälkiintymään siihen kylän keskellä olevalle napakivelle mihin ovat nousseet.... muita ehkä vähän, piirun verran, tasavertaisempina, puhumaan ja "vaikuttamaan". Sillä välin kun muut TEKVÄT jotakin ja pitävät sen hedelmät siellä mihin ne kuuluu eli ihan ITSELLÄÄN tai jos HALUAVAT niin jakelevat niitä niille joille VALITSEVAT ne jakaa. Ei kaikille kuten neekeriheimoissa ja Kommunismissa. Joka on siis vain ylevöitetty versio viidakon neekeriheimoelämästä.

"Poliitikko" ja suurin osa ns "Julkista Sektoria" on pelkkä de facto, HYÖDYTÖN, imbesilli joka vain KULUTTAA ja määräilee ja haittaa ja sakottaa ja estää ja ärsyttää ja varastaa, tuottamatta itse mitään.
Ja KEHTAA saatana valittaa ja sanella senkin mikä on oikein ja mikä väärin !!!
Vitun loinen saatana !
Perkeleen sosiopaattinen kiilusilmäinen kiipijä.

*

Mutta siis, pankit.
Mikä niitä vaivaa ?!?
Miksei KETÄÄN siellä kiinnosta tehdä sitä "kassatyötä"än ja saada ....junou... KÄSITELTYÄ sitä helvetinmoista vitun JONOA siitä pois, joka kiemurtelee ulos asti kuin Applen uusin Ai-founin paska oltaisiin juuri julkaisemassa, ja joka vitun hamppuaivo hipinliejurottaketku olisi siinä oventakana TELTTAILEMASSA(!!hahahaaa) saadakseen käsiinsä sen ensimmäisen. Josko sitten vain paiskatakseen sen heti asfalttiin kuten se yksi tyyppi teki. Tosin vahingossa.


Eikö voisikin miltei LUULLA, että JOS on pankissa TÖISSÄ, niin sitä ainakin käväisisi joskus mielessä, että ..."...hei!!...voisin ehkä TEHDÄ jotakin ja KÄSITELLÄ noita asiakkaita, jottei niiden tarvitse vittu odottaa jotakin niin yksinkertaista asiaa kuin laskunmaksu käteisellä (esim)...vittu TUNTIA !!...tai entiä...no...EHKÄ !!..."

Eikö voisi ?!....MILTEI nimittäin voisi !!
HAHAhaa....SAATTAISI lähes luulla tuollaista. Muttei se toimi niin ! Koska TUO, tuo oikeasti juurikin nimenomaan TOIMISI !! Ja SE, ei ole juuri koskaan näiden VITUN APINOIDEN, näiden perkeleen humanoidi-marakattien "se juttu". Koska silloin asiat tulisivat HYVIN NOPEASTI selvitettyä ja KAIKILLE jäisi aivan HE-LE-VE-TISTI luppoaikaa, ja se saa suurimman osan teistä pikkuaivoista sekoamaan TÄYSIN !!
Minulle se on oma koti kullan kallis, mutta tyhmä ei viihdy yksin tai itsensä seurassa tai jos ei ole mitään tekemistä, jossa hän paradoksaalista kyllä, on paljon minua laiskempi ja saamattomampi ja kyvytön aivan ällistyttävyyteen asti jne.
En voi olla ihan TÄYSIN varma asiasta, mutta minusta tämä elämä ja planeetta TODELLA vaikuttaa olevan jonkinlainen melko tahallinen koettelemus tai RANGAISTUS jostakin. On kuin minä olisin joutunut ...sanotaan nyt vertauksen vuoksi vaikka, että Ammattikorkeasta, ala-asteen tarkkikselle. Ja minun odotetaan jostain syystä SIETÄVÄN SITÄ !! KOKO    ELÄMÄ !!!

Koooooko vitun ELÄMÄ !!!     iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihan koko elämä !!
Aivan jokaikinen vitun päivä.

Ja täällä nämä, kuolaavat keharit ja narsistiset typerät vittupäiset virnistelevät itsekkäät väkivaltaiset öykkärikiusaajat, vain ..."pullistelevat" ja mölyävät kuin apinat, pitkin päivää, päivästä päivään. Ool dei, evridei.
Ja järjestävät toinen toisilleen tilaisuuden "olla jotakin" eli lähinnä; pierrä MINUN silmilleni, koska minulle osui se paska nakki, että synnyin heitä KAIKIN TAVOIN PAREMMAKSI, ja SE(!!!) jos jumalauta MIKÄ, vittu vituttaa gangsteria !
Nähdä jotakin ...niin..."kunnollista".     Siitä !! ei konna tykkää 1!!11!!!!!
Sen enempää kuin tulla kutsutuksi "konnaksi".
(Kokeilkaa vaikka !)

*

No eniwei.... aatelkaa miten IHANAA olisi, JOS maailma vielä toimisi niin kuin se toimi kivikaudella !! Eli jos haluat syödä, kasvata tai pyydystä ruokaa. Jos haluat asua muualla kuin ulkona, kuten eläimet ja neekerit ja inkkarit, RAKENNA perkele jokin maja tai talo (jonka "Valtio" tosin omii ennenpitkää, tai "takavarikoi" - "reiluuden ja tasapuolisuuden" nimissä).
Ajatelkaa miten IHANAA olisi jos voisin samantien vittu AMPUA jokaikisen paskapään puikulakallon joka jostain syystä uskaltaa astua MINUN tontilleni !! Bäng !! you´re dead !

Aatelkaa kuinka, ja kuinka NOPEASTI, SE, pistäisi raaemmankin "gangstan" miettimään jos ei nyt ihan kahdesti niin ainakin edes kerran, ennenkuin ryhtyy demonimyyräntyöhönsä.
Ja jos joku edes avaisi suunsa ja pihahtaisi edes alun, sanasta "Laki"..........saisi hän kitalakeensa annoksen syaniidillaterästettyjä hauleja ällistyttävän nopeasti !
Olettaen toki, ettei joku vitun APINA olisi VARASTANUT "torakkoani" minun nukkuessani !!
Mutta ainhan sitä voi edes jotakin ansoittaa pihamaansa. Kaivaa vaikka jotain kuoppia mitä peittää näyttämään ihan tavalliselta maanpinnalta. Tai jotain. Ja jos ja kun se jokin kehari siihen sitten valahtaa, sitä voi käydä hakkaamassa klapilla päähän niin kauan kuin on tarvis.

Mutta...eeeeeii. Ei nyt näinkään.
On se parempi kuitenkin elättää suunnatonta ja yhtä hyödytöntä, laumaa sekalaisia sekopäisiä ja geneettisesti rappioituneita, vitun ali-idiootteja kusipäitä, jotka on kuin jokin virus jolla on kyky kävellä. SEhän se on PAREMPI kuin tuo "luonnonvalinta".
Ja pankin "työntekijät" on yksi esimerkki tuollaisista vitun ihmis-hankajalkaisista. Jotka ovat kiinnittyneet itseään älykkäämpien aikaansaannosten runkoon ja imevät siitä sitten sitä ihanaa ihanaa nannaa limaa, elääkseen ja "menestyäkseen". Kuollakseen jonain toisena päivänä !TEHKÄÄ JOTAKIN jos olette saatana siinä vieressä vitun Samojedi-idiootit !! Vitun jähmeät, tahmeat, pikkupaskat perkele !! Mitä siinä saatana tuijotatte ja toljotatte ja tiklaatte ja mulkoilette ja pälyilette; menkää VITTU SINNE KASSAN TAA ja ALKAKAA PURKAA SITÄ ASIAKKAIDEN SUMAA SAATANAN KOMMUNISTI-IDIOOTIT !!PERKELEEEE !!!!!
" ja KYLLÄ !! Minulla oli tuollahetkellä vitiligo !!...diil withit ! "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti