torstai 18. helmikuuta 2016

Toimikaa Äkkiä !! (Te Muut siis!! enkaimänyvittuite saatana!)Ni !! Kuulitteko !?!?.. TOIMIKAA HETI !!


Eli NYT viimeistään sitten, raahaamaan niskasta kuin vittu ROTTAA, sitä lepakonpaskajengiä Kommunisteja, mitkä näitä "Uutisjuttuja" laatii, ns "linnaan". Tai johonkin vastaavaan.

Ja samalla myös; tuohon kurjaan ja paskaiseen vitun hiekkalänttiin missä nuo(kin) nekrut kyyhöttää, kurjana, köyhänä, tyhjänä, tyhmänä, pahana, on viipymättä pudotettava ainakin napalmia tai jokin suuri suuri pommi.

Näin siis olisi tehtävä, ja KANNATTAISI toimia, mutta SE mitä TULLAAN TEKEMÄÄN (hyvin hyvin todennäköisesti) on täysin päinvastaista; heille tullaan vain antamaan sekalaista ruoka-apua jotta ongelma voi kasvaa kuin ihastuttava mätäpaise tai syöpäkasvain tai jokin muu Perus Vasemmistolainen Juttu, ja märkiä ja tulehtua ja levitä ympäristöön (jonka lieveilmiöt mahdollistavat myöhemmin Vasureille tilaisuuksia kahmia lisää VALTAA ja OMASSA PÄÄSSÄÄN myös ns "arvovaltaa") ja myös MAHDOLLISTAA näiden typerien, primitiivisten nekrunkullien typerän ja primitiivisen, kulliakin tyhmemmän "elämäntavan".

Eli ruokkikaatten vihollista, sillä jos SE ei kannata..................... niin MIKÄ sitten !?!?

Jo nyt on PERKELE !!Niinhän Jeesuskin tekisi herran tähden !...P.s Minä opetan nyt SINUA, typerä lukijani, AJATTELEMAAN !!
Opetan pienen pienen murusen "katuviisautta" !!
Oletko valmis !? ei se mitään, mennään silti.....
................eli; kun luet tuollaisen otsikon, kysy HETI ensimmäisenä itseltäsi ja tuolta kuka otsikon on laatinut, että; MIKSI sinä kerrot MINULLE tästä !?!?!

Mitä SINÄ, HYÖDYT, siitä, että MINÄ tiedän, että jossain vitun kurjassa AFRIKASSA on kurjia neekereitä !?!?!?!?

M I K S I siis "tiedotat" MINUA / minulle, tällaista / tällaisesta !!??!

MIKSI ?!?! Selitä, ole hyvä.

Yksi yksinkertainen VASTAUS tuohon on IHAN AINA ja poikkeuksetta SE, että: otsikonlaatija / poliitikot / siat / jokin muu "Valtion" osa tai haara, haluaa SINUN TEKEVÄN jotakin, koska HE ovat liian laiskoja tekemään ITSE edes omia likaisia rotan ja rikollisen koijarin ja epäeläimellisen konnan "töitään". He lähettävät mieluummin SINUT !! Tyhmä ja naiivi lantamöykky, liikkeelle. Koska SINUT, on HELPPO "motivoida" ja "mobilisoida" koska sinä olet a) idiootti ja b) helposti muokattavissa ja jo VALMIIKSI muokkaantunut!! heille oikein mukavasti sopivaksi "Kansalaiseksi" "velvollisuudentuntoineen" päivineen, ja koska c) sinulla ei ole minkäänlaista käsitystä TODELLISUUDESTA saati sitten MORAALIA.
Lähinnä noiden takia. Ja koska JOS ja KUN jotain menee pieleen, SINÄ saat laskun ja syyt niskoilleen, ja HE pääsevät paitsi haukkumaan SINUT, ottamaan kaiken mahdollisen "asiaan kuuluvan" kunnian sinne mihin se heidän mielisairaissa ja umpikieroissa käärmerotanpäissään kuuluu eli itselleen.
Mihin paradoksaalisesti kyllä; kuuluu KAIKKI tässä kosmoksessa.
Heidän omasta mielestään siis. HUOM !!!

Summa Summarum; TYHMÄ ei ole SE joka PYYTÄÄ, vaan SE joka MAKSAA (tai tekee).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti