keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Varastettujen Miesten Oireet (vähäiset)


Tässä on taas yksi priimaesimerkki, niiden Turussa rääkättyjen hullujen vai oliko ne vanhuksia vai mitä, lisäksi, siitä että "Suomi" on vain yksi pohjoinen versio joka saatanan Slaavilaisläävästä, Puolasta Liettuaan ja Mosambikista Neuvostoliittoon, Latvian kautta ja Romaniasta käsin.

Haistakaa kaikki vittu.

No niin, alkakaamme.

Tämä on maantapa täällä, "vähätellä ongelmia" ja vastuuta. Koska suomalaiset ovat samojedi-slaavilais lättäpäitä idiootteja paskoja.
Ja siis läpeensä Kommunisteja ja ihan oikeita ja aitoja, de facto, Fasisteja ! Josta minun on pitänyt jo jonkin aikaa tehdä oma juttunsa, mutten ole saanut aikaiseksi, ja nyt kun käväisin pitkästä aikaa Matrushkan blogissa, oli hän läväyttänyt nähtävillenne saman sanoman; Suomi on fasistinen ! wau ! Matruuna !! Vaikuttavaa hoksaavuutta !
In bona fide.

Tällaista, mm, se teettää kun elää tarpeeksi kauan, esim koko ikänsä ja useassa sukupolvessa, kommunisti maassa. Se vie KAIKEN moraalintajun ja kunnollisuuden ja tunnollisuuden ja kunnian ja kunniallisuuden yms. KAIKEN.
Ihan KAIKEN.

Vittu mitä saatanan PERKELEEN helvetin vitun limanuljaskoita. Vittu kehtaakin aina sönkötä jotain jos ja kun virhe tai laiminlyönti tai jokin idioottimainen ja PAHA, asia tai piirre, on ihan OMAA syytä. Mutta kun on tyhmä, niin on tyhmä. Ei kai sille mitään mahda.
Forrest Gumppihan vain JUOKSI !! Joten ...ehkä teidänkin kannattaisi alkaa vain, kuten Etiooppian maratoonarineekeritkin tekee, vain juosta !?!?
Se "Jaska"han pitää miltei juoksublogiakin teille jo ! Herran tähden !

Juoskaa juoskaa !! Jalla jalla !

Mutta eniwei; kuten olen aiemmin muistaakseni ehdottanut; jos aiotte tuota "varusmiespalvelus" sontaa SIETÄÄ edelleenkin, vitun muulit, niin sen voisi tehdä noin 99% järkevämmäksi, eli näin ei tulla tekemään, tekemällä siitä tavallisen koulutuksen yksi versio.
Eli sitä "suorittavat" kuulapäät olisivat KOTONAAN !!! Ja kävisivät sieltä käsin tuota "miesten koulua".

Kaikki vitun idiootit päällä maan, on jostain syystä tai toisesta, ihan täysin ja totaalisesti, vakuuttuneita siitä, että pakkoarmeija on jotain hyvää ja kaunista. Ja siksi he sanovat aina tuon "miesten koulu"n sellaisella VARMALLA ja JÄMERÄLLÄ ja "siit ei kuule poeka laisteta!" äänenpainolla. Osittain kai siksi, että ....paitsi tietysi siksi että OVAT noin vitun tyhmiä ihan OIKEASTI, niin siksi että he eivät osaa AJATELLA tietään SELKEÄÄN maailmanymmärrykseen ja he eivät pysty kertakaikkiaan MILLÄÄN tulemaan sinuiksi sen asian kanssa, että heitä on käytetty hyväksi ja tullaan käyttämään loppu ikänsä. Ihan kuten navetan lehmiä. Ihan sama juttu ja periaate, mutta lehmät on ehkä vielä VÄHÄN tyhmempiä, koska ne ei yleensä edes mylvi sen kummemmin vaan toljottaa siellä vain, niissä karsinoissaan, kuin jokin känninen intiaani. Tyhjänä, sieluttomana, järjiltään.
Tai "järjettömänä" on kai parempi, tarkempi, kuvaus.
Tai vaihtoehtoisesti, suomalainen poliitikkoämmä, joka näyttää puulla päähän lyödyltä, silmät ja suu auki kuin kalalla kuivalla maalla.

Ja nämä armeijasta kohkaavat imbesillit myös, kuten KAIKKI vanhemmat ihmisapinat, haluavat epätoivoisesti että nuorempi, uusi sukupolvi, joutuu kokemaan mahdollisimman paljon siitä kaikesta kusisesta muinaisesta ankeasta sonnasta mitä he itse ovat joutuneet lusikoimaan jo "pilttinä" ja siitä eteenpäin. He siis haluavat pysyttää ongelmia ja kiusata nuorempiaan ja siirtää vanhat ongelmat edelleen, uudelle sukupolvelle. Eli kyse on siis "traditiosta" tai perinteestä. Siirretään muinainen typerä ja HAITALLINEN paska, tulevaisuudeKIN riesaksi.

Kiitti !

Tuokin kausti olisi taas vältetty, jos nuo vitun kuvottavat vanhat perkeleen helvetin vitun kolhoosit olisi vain purettu, ja niiden sisältämä lihamyllyjengi päästetty VAPAAKSI ja OMAAN ELÄMÄÄNSÄ ja kotiinsa. Mitä siis "Valtio" rankasti vastustaa.Haistakaa kaikki paska !


* * * * *


No joka tapaksessa; "mitä tästä opimme" ?!?
Sen mm, että suomalaiset EI OLE mitään vitun rehellisiä, jopa "maailman rehelisintä kansaa", vaan epärehellisiä ja ALHAISIA ja halveksuttavia vitun luihuja, typpejä. Pienine jalkoineen ja laakeine otsineen ja kuvottavine hiuksineen ja nahkaisine sian-naamoineen.H Ä V E T K Ä Ä !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti