torstai 11. helmikuuta 2016

Ruotsi Silittää suomea

Oli tuossa sellainenkin uutinen siis, kun Ruatti ...nin, kehu kuinka "Suomen armeija on ylivoimainen".

Eli tavallaan siinä nyt Ruotsi sitten silittää ja taputtelee suomen pystykorvaa, kun aistii että Ryshjät saattaisi äityä ongelmaksi jossakin kohtaa, taas, pitkästä aikaa.

Suomea kehuivat sangen vuolaasti.
En tiedä miten reagoida, koska se on kuitenkin lopunkaiken melko harvinaista. Kuulla ruattista kehuja ja lähes YLISTYSTÄ. Mutta kiitoksia kiitoksia, otetaan vastaan. Hienolta kuulostaa.

Hyvin tässä siis menee, ja hyvin kaikki kai sitten on !

Siinä oli kuvakin muuten, Ruotsin Armeijasta. Siinä oli nuori tyttö ja vihainen ählämi, joka näytti siltä kuin olisi halunnut repiä kuvaajan pään irti. Muttei voinut "kohteliaisuus syistä" sitä toteuttaa.
Eli kieltämättä; tuon valossa on kyllä varmaankin totta, että Suomlannin Finuiittiarmeija ON, parempi kuin keltaisten ählämit ja naiset ja "mäsoitankytille!" miehet.

Mutta ruotsin tarvitsee peljätä Ryssää paljon vähemmän, ja omia Kultamuniaan™ paljon enemmän. Ne ON JO SIELLÄ !! In situ.
Paikan päällä.


Toisaalta; SEN minä sanon kyllä ählämeistä, että saatatteko edes käsittää mikä suunnaton ETU se olisi sellaisessa sodassa kuin oli toinen suursota / meidän junttien talvisota yms, jos ja kun ÄHLÄMIT saadaan "mobilisoitua" liikkeelle ja KIIHOTTUMAAN oikein olan takaa, ja juoksentelemaan vaikka vain päin vihollista pommivyössä kiljuen, tai miten vain !?!?
Saatatteko kuvitella ?!?!  SIIHEN ne sopisivat oikein hyvin. Kuin nenä päähän, nyrkki silmään, neliönmuotoinen palikka neliönmuotoiseen reikään jne jne.

Mutta en taas toisaalta tiedä, että suostusiko "arabit" taistelemaan toisia kommunistisia idiootteja vastaan vaiko ei ? Hah.
Ählämit on sisäsiittoisia sotaisia tappajia, ja ryssät sisäsiittoisia sotaisia juoppoja ! Mikä pari !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti