maanantai 1. helmikuuta 2016

Soinin Menetelmä™Suomen Suurin Ministeri, suomen Pääjytky, Timo Soini, on tuonut esiin mielenkiintoisen uuden mahdollisuuden torjua viimeaikaista Muukalais-invaasiota.

Soinin mukaan se voitaisiin, ainakin "Poliittisessa Teoriassa", torjua nimittäin itse asiassa valtavalla Mörssärillä !

Nimeltään Mörssäri-2000. Jonka on valmistanut Kauk-Lahden Mörssäritehdas.

Sillä voitaisiin hänen mukaansa ..."jauhaa paskaks ne muukalaislegioonat, ne murjaanit, kun ne lähestyy jotain meijän rajaa.." eikä siitä Soinin mukaan edes jäisi juuri mitään jälkiä mihinkään. Siis todisteita tai ähläminkappaleita. Ja kuten hän myös, ihan oikein, totesi "ei kukaan muutenkaan edes VÄLITÄ ählämeistä ja siitä jos heitä pommittaa tai jopa, teoriassa siis, TYKITTÄÄ -palasiksi".

Hän sanoo, tai ehdottaa, että ainakin aluksi, voitaisiin näitä SuperMörssäreitä sijoittaa AINAKIN muun muassa Raja-Joosepille ja Tornionjokilaaksoon tai siihen Ruattin rajalle, ja miksei Etelä-Satamaankin ? Mutta myös Porkkalaan, Laatokalle ja Uts-joki-Kevo akselille, ja ehkä jopa niinkin kauas kuin Petsamoon !

Näin siis vain ALUKSI, HUOM !!!

Ja lienee totta, kuten hän sanoi / totesi, että tulokset näkisi sangen pian. Eli toimiiko metodi vaiko ei. Ongelma on mm se, että jos se EI toimi, ja  ählämeitä yms jää liiaksi henkiin ja fyysisesti ehjäksi, jopa yhdeksi kappaleeksi (hän hekumoi!), niin ne kuitenkin menee kanteleen Juutalaiseen Kansainväliseen Tuomioistuimeen eli YyKoohon tai johonkin, ja SEN tuomiota ei VOI jättää huomioimatta.
Jos NE Kansainväliset Kommunistit jotain parahtaa niin auta armias jos niin ei TEHDÄ !!!
Sit on oksat pois niin sanotusti !!

Mutta jäämme odottamaan tilanteen kehittymistä ja sitä miten "Poliittinen Kenttä" reagoi Soinin kieltämättä kiehtovaan ehdotukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti