tiistai 23. helmikuuta 2016

Uusimman & Viimeisen Äx-Fails jakson arvostelu

Melko outo, mutta hyvähkö ja laimeakin, kaikkea yht´aikaa.

Lopusta en tiedä tykätäkkö vai ei.
Pelkäsinkin että se jätetään johonkin VITUN "klifhängeriin" ja sillä pedataan kokonainen uusi nykyajan äksfails-sarja ja niinhän siinä juuri kävi.

PAHINTA asiassa on SE, että sen uuden ja TAKUULLA tulossaolevan, sarjan päähahmoina pöllöilee sitten NUO kaksi vitun puuduttavaa muulia. Tuo jokseenkin laaman näköinen nuori sälli, ja se ihan melko ..vitun, ärsyttävä porkkanatukkainen tuittupää ämmä.


Voihan nyt vittu !

Mutta olihan tuo jakso sinänsä kai ihan khuul, en tiä. Ainakin sille "vanhalle korsteenille" oli pitänyt matkia hiitin jokerin ja skaifoolin sen espanjalaishirviön, inpiroimana tuollainen muoviposki. Ihan....jeeesssh...?...tai jotain. En tiä.
Whatever.

Porno on nykyään kaikkialla ja ilmaista, so ....i dount rili giv a fak.

Ja mainittakoon vielä, että tuossa jaksossa ollut tuo pääongelma, eli se että jokin virus pyyhkisi suurimman osan ihmiskuntaa pois, niin.... miksi se olisi ongelma ?!?!
Jos se litistäisi lähes kaikki tai KAIKKI mehikaanit ja arabit ja neekerit ja muut ählämit, niin eikö se olisi lähes taivahan lahja ?!

No ...whatever.

Ja sitäpaitsi; mitä nyt tuohon kyseiseen "visioon" tjns, tulee, niin yhtä hyvinhän ne olisi voineet kysyä / pyytää tuon tupakoivan pääpahan rooli meidän ihan ikiomaa Metsän Paholaista eli Linkolan Penaa !!
Mitä sitä kierrellä ja kaarrella ja tuhlata vittu käypää rahaa, tuollaiseen muinaiseen Haliwuudreliikkiin kuin tuokin äijä on !?! Kun saa jumalauta Penan mettästä, suoraan jollain...en tiä.. muuten?. MILLÄ sille maksetaan ?.hei !?!?.....käääk.....jollain ...tuohella ko..kö...vai ? lehmännahka ? oravan ?.... hyvällä siimalla ja komealla veitsellä ?...vai huoliiko se ihan ihmis / juutalais -rahaa ?!?
Mutta kuitenkin, jutun juju on että se tulisi joka tapauksessa varmaankin HALVEMMAKSI palkata kuin tuo ihan oikea näyttelijä.
Vaikka se sitten pitäisikin ensin rahdata ameriikkoihin jollain minkä se itsekkin kelpuuttaa....eli ehkä jollain melko kookkaalla kaarnaveneellä tai tukeistapunotulla lautalla tai jollain. Ehkä valtavan albatrossin selässä. Kuka näitä tietää.

Ja siis...onhan se edelleen ELOSSA ?!? ....Siellä jossain metsähökkelissään......onko kukaan muuten käynyt viimeaikoina tsiigaamassa, tarkistamassa, että pihiseekö Pentissä vielä Vasemmistolainen Räyhähenki !?


No joka tapauksessa.
X-Files on nyt toistaiseksi ohi sitten. Taas.
Katsotaan nyt jos sitä kohta taas katsotaan.

Se on kieltämättä aina kiehtovaa seurata, että kuuuuuuuuuuuuiinnka pitkään, kuuuuuiiiiiiiiiiiinka pitkään, Anglot ja Jutkut siellä Haliwuudissa ja muuallakin, oikein lopunkaiken pystyvät jotain ideaa ja juonta ja tarinankaarta ja muuta sen sellaista, venyttämään !
Bond on venynyt ainakin jo kuin Elastinen (mies). Joten ehkä sen tulisi olla nimeltää Elastinen !??! Tai Venyväinen Bond ?! Tai jotain.
Sama juttu tuon vitun idioottimaisen ja kertakaikkisen tylsänpuuduttavan Staarwoorspaskan kanssa !! Ei hevon vittu sentään kuinka piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkäääääääääääääääään sitäkin saatanan typerää ja puuduttavaa 70-luvun naurettavaa sontaa pitää vittu venyttää !! Ja jopa minun diggaamani Tähtiportti alkoi käydä jo melko vitun naurettavaksi.  Niin kuin sekin että kohta Fäst n Fjyurious leffoja on jumalauta 10 !!!
Vittu KYMMENEN !!! Eikä niitä edes helvetti hävetä !! Ja ne  V I T U N Tränsformers...lef...ei ....ai jumalauta...ai vittu saatana sentään....ei VOI olla todellista !!?!? Hei !?.eihän se VOI olla niin, että niitä on enemmän kuin korkeintaan 2  !?!?!?!
Ei kai niin VOI olla !!!!!!!!!!!!!!!!? ?!! ?!?!?!?!?

Ja KAIKKI nuo VITUN, loputtomat saaaaaaaaatanan hevon perkeleen vitun "sarjakuvaleffat" !!
KUKA VITTU NIITÄ EDES SAATANA  K A T S O O !?!?!? KENELLE ne (siellä tarkkiksella) oikein ON suunnattu !?!?

Haliwuud on jo ihan naurettavaan extenttiin itse itsensä parodia. Se horsontti ylittyi jo kauan kauan sitten................kaukaisessa galaksissa. Nimeltä "yheksänkytluku".
Nyt ne vaan upottaa itsensä niin syvälle kuin ehtivät ennenkuin kuolo korjaa. Ja kusevat naamalleen ja suuhunsa, ja myös MEIDÄN, niin paljon kuin vain kerkiävät ja virtsaa riittää.
Ja kyyyllähän sitä siellä PÄÄSSÄ pyörii jokunen gallona.

Sanon nyt vain, että se VITUN Maikel Bei pitäisi paitsi AMPUA hetimiten, ampua ehkä kiertoradalle. Se on ihan kypsää kauraa mihin vain vitun "Haagiin" tai johonkin muuuhun "Maailman Tribunaaliin" jolla "on oikeus" rangaista niin eläviä kuin kuolleitakin. Ja myös LÄHES kuolleita, eli entisiä Natseja ...äääääääk ja käääääääääk !! Taas niitäkin ! Juoskaa.. ja blääblää emmä välitä.

Niin no, ihan kelpo jakso oli, ja koko sarja.
Se edeltävä jakso oli miltei parempi btw, eritoten se Mulderin "trippi" !! Vittu SE oli ihan oikeasti; teeveetä parhaimmillaan !!
Se oli, tiedoksenne, oikeasti LUOVAA ja kekseliästä ja ideoilla LEIKITTELEVÄÄ. EIKÄ sitä iänikuista vitun haudanvakavaa ja NAURETTAVAA paskaa, mistä länkkärit tykkää.
Japsit ymmärtäisi minua, mutta ei länkkärit. Koska ne on tyhmempiä.

Siinä kaikki.Ty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti