perjantai 1. joulukuuta 2017

Yht´Äkkiä ...tästä kaikesta.

Olen tässä aatellut taas miten absoluuttisen halpamaista ja alhaista ja moukkamaista ja kuritonta kusipääkakaramaisuutta ja mulkkua paskuutta ja typerää kusipäisyyttä  on vasureilta ym häiriköiltä KAAPATA jumalauta (oletetun) kotimaansa 100-vuotisjuhla ja juhlallisuudet tällätavoin !!

VITTU mitä ääliökakaroita !!! En voi kuin täysin äimistyneenä ja tyrmistyneenä hämmästellä tuota kurittoman kusipäisyyden määrää ja laatua.

Vaikka en ole mikään "leijonakorutyyppi" enkä öyhötä Sotaveteraaneista, on se silti sanottava että kyllä tuo kaikki vitun tiedostamattoman kusipäinen HÄVYTÖN, täysin hävytön, moukkamainen ylimielinen niljakkeinen oman MAAILMANKUVAN junttaaminen ympäri "Yhteiskuntaa" ja kaikkinainen pyrkiminen sumentaa Suomi ja korvata se "ruskeilla tytöillä" tai jollain VITUN kommarinpaskalla jne, ja laittaa se V I T U N peilfeissin munahuuli päättämään TÄSTÄ ASIASTA yhtään mitään -kuvottaa ja inhottaa suuresti.....ei jukolauta se on jo nulkit P Ö Y R I S T Y T T Ä V Ä Ä.

Olette te hämmästyttävän käytöstavattomia ja ilkeitä, pikkusieluisia moukkia ja pohjasakkaa par excellance !!!

Mutta sellaiseksi tulee kun kun on juopon siittämä ääliöäpärä ja kasvaa jossain vitun "hippikommuunissa" / Stadin hienostokommarien kolkoissa lukaaleissa, joissa ei ole sielua sen enempää kuin muurahaiskeossa, itse asiassa hyvin paljon VÄHEMMÄN ! Ja kun "oppii" pienestä pitäen VAIN kusipäisyyttää ja "katujätkäyttä / tyttöyttä" ja muita alhaisia piirteitä ja epä-käytöstapoja jne.
Kusipäät EI TEE kunnollisia mukuloita, sanotaan nyt vaikka näin.


Mutta JOTAIN TAJUA sitä luuuuuulisi sentään olevan. esim ettei mene pilaamaan, tahallaan vieläpä, oman maansa sangen HARVINAISTA ja AINUTKERTAISTA juhlavuotta. IHAN KAIKILTA !

Vain koska on katsellut paskoja leffoja siellä sijaiskodissa, ja kuunnellut hamppuneekerien älykääpiö"musiikkia" ja potkinut autoja koko pienen ikänsä.

*

Minusta 1 hyvä juhlallisuus voisikin olla ajaa teidän ylitsenne jollain niistä uusista hienoista junista !! Sen sijaan että jäätte, vitun rehvelit, yksi kerrallaan jossain Keravan kohdalla junan alle, ja sitten juna seisoo siinä tunnin sen takia, niin teidät voisi teipata rivissä siihen raiteelle ja ajaa fanfaarien soidessa KAIKKIEN loppujenkin "punaisten" (paskapäiden) yli !?!?!?!?


Kai SE on SE mikä niitä, muun muassa, niin vituttaa, kuten neekeriä olla neekeri, eli olla "punaisten☭" vitun saastojen ja paskapussien jälkeläinen. Syntyä historian Pahisten ja Luuserien ja paarioiden ja älykääpiöiden idioottien ja rääsyläisten väärintekijöiden ja petturien joukkoon ja riveihin. Kai SE sitten niin vituttaa että täytyy yrittää huohottaen kuin idiootti, tuhota kaikki kauniimpi ja parempi ja ylevämpi ympäriltään; jotta olisi VAIN heidän tasoaan, eli jurakausi.

Tosinhan dinosaurukset oli räikeästi EDELLÄ "vasemmistolaisuutta" ja muuta Pahaa Taantumuksellisuutta, mutta tuo on ensi-sijaisesti vertauskuvallinen tapa esittää heidän esihistoriallinen olemuksensa.
En tiä; ehkä se on VIELÄ muinaisempaa perua kuin edes tuo !!!!

Kusipäillä ei OLE "tajua".
Sellaista se on.

Pahoittelen Yleisellä Tasolla esim veteraanien takia. He eivät edelleenkään tiedä mitä he tekevät.

Sellaista on syntyä paleoliitin atavismina, nykymaailmaan.

Kurja vitun kohtalo !

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti