perjantai 22. joulukuuta 2017

Brysselin Sanelijat Saneli (taas) Suomelle

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201712212200623564_pi.shtml
EU:n jäsenmaat, Euroopan parlamentti ja komissio ovat torstaina alustavasti sopineet päästövähennysten taakanjaosta aloilla, jotka eivät kuulu päästökauppaan.


Tässä on teille vähän "luetunymmärrystä". Lukijat, ja suomlannin media ja kuka vain, naapurin koirakin jos tätä luet !

EU-MAAT ei tarkoita MITÄÄN, se tarkoittaa "poliitikkoja" kansallisvaltioista / maista jotka "kuuluu EUcccphen".
EU-parlamentti on rikosjärjestö joka nimitti ITSE ITSENSÄ, se on siis RÄIKEÄSTI pahempi kuin Staalin ja Hitler YHTEENSÄ. Eikä merkitse esim MINULLE kilin vittuakaan.
KommunistienKomissio, sama kuin yllä^.

....ovat KESKENÄÄN sopineet.

SIINÄ on KokoKuva.

MINULTA esim ei ole kysytty kertakaikkiaan YHTÄÄN MITÄÄN !!! Eikä sitäkä.
Sinulta tuskin sen enempää.

Ei sellainen peli vetele että sitä vain mennään ninq johki salaluukkuun tai majaan, kiherteleen keskenään kuin toistensa pippeleitä hiplaavat pikkupojat, ja ladellaan sieltä sitten KOVAAN ÄÄNEEN kuin kovemmatkin jätkät, ulkonaoleville Muille, sääntöjä ja jumalauta, get this(!!!), "velvoitteita" !!!
AHA AHAHAHAAAAAAAAAAAA !! Vittu on rääpäleillä ottaa !!


Ette te MINUA ainakaa velvoita mihinkään !! Ettekä siihenkään. Vitun kurittomat pikkupaskat.
Ja jumalauta että saatana kehtaattekin edes ylipäänsä edes yrittää !! Vitun nahjukset ja hävyttömät saatanan loisivat saastat !!!!!!
Jukolauta mikä kusipäinen paskasakki !!!

Ja mitä vittua tuokin aivoton tollo, tuo rutikuiva Finuiittinörttimiehys, Tiilipää, siinä virnuilee tuon rutikuivan pitsanaamansa kera ?!?
Vitun IDIOOTTI; SINÄ HÄVISIT !! Tai "Suomi" niminen abstraktio ainakin. Vitun koiranpaskantama muulinpäinen vitun Morlokki.


Suomi on ihan TAKUULLA jo muutenkin, kuten kommenteissa onneksi huomataan huomauttaa, puhtaimpia paikkoja koko vitun PLANEETALLA !!!! Ja jumalauta SILTI !! SILTI nämä nämä vitun koirapaskat jäykkäniskat ja jukuripäiset pikku vittupäät ja vetelykset ja olettelevat komentelevat loisivat kollektivistit LUULEE voivansa vain SANELLA todellisuudelle ja toisille, itseään todellisemmille ja paremmille, olennoille - ja heitä vain maagisesti jostain syystä totellaan !??!
Vittu "tulkaa tohon sanoon!"Alkakaa nyt sitten jo saatanan saatana sentään vitun räkäpäät läskipäät ja kusipäät, vitun rättiperseet siellä "Eduskunnassa" ja muualla, tekemään ja sanomaan sitä mitä Suomen "Kansa" saatana SANOO !!
Teille ON. SANOTTU.
Kerta. Toisensa. Jälkeen. AINA ja iäti. Ad Nauseam.

Mutta ilmeisesti te pelaatte itse jotakin PELIÄ. Sellaista missä "tehdään tasan ja täsmälleen PÄINVASTOIN kuin kukaan ja kaikki muut, haluaisi ja sanoo ja toivoo".

Teidät tulisi hyvin yksinkertaisesti vain piestä kuoliaiksi, mutta sitten nämä itkunynnyt poraisi SITÄ, koska "se on väärin!" "ni!" koska joku on SANONUT heille sen olevan JUUTALAISEN aavikkojumalan mielestä kai sitten, väärin.

Ja aatelkaa hei ! Juutalaiset, ei omista vain maaplaneettaa ja kaikkea sen irtaimistoa ja suurinta osaa KAIKISTA yrityksistä ja elämäntavoista ja tuotteista ja ihan koko Haliwuudia, mutta itsensä olemassaolon ytimen ja keskustan ja lähteen ja luojan; ns "Jumalan" !!!!

Se on TÄLTÄ PLANEETALTA olevien "Juutalaisten" omistuksessa !!!! Ja NE sen suosiossa !! AATELKAA !!


A A T E L K A A minä sanoin.
Vitun imbesillit tyhmät typerät vitun kusiläntit paskapäät perkeleen muulinvitut ja paskaläjät. Idiootit ja lapset. Vitun naiivit lannansyöjät ja kaljankittaajat ääliöt.Ja kuten minä sanoin, aikanaan, siteeraten JUTKUA nimeltä Otto Weininger; pohjoiset kansat on aina MASOKISTEJA ja eteläiset SADISTEJA.

KATSOKAA tuota "suomen poliitikkojen" ja muiden keplottelijoiden touhua; ne menee Brysselin ☭ tunkkaiseen Helvetin persläpeen, kuuntelevat siellä seinäruusuna kilttinä aasialaisena vitun vinosilmänä "valkoisena" Finuiitti Vittupäänä mitä Euroopan torakat ja häpeilemättömät härskit ahnaat vallanhimoiset koiransontimat rotat sanoo ja ehdottaa ja sanelee ja sitten kohkaavat innoissaan kohti "kotia"(?) julistaakseen täällä typerä perkeleen Pohjois-Korealainen virnehymy naamallaan KUINKA syvälle TÄLLÄKERTAA työnnettiin ja KUIIINNKA paljon TÄLLÄKERTAA hävittiin ja kuuuuiiinka lujasti tuli nyt tälläkertaa "dunkkuun".

Ai miin; VITTU mitä aivokääpiöitä !!!

Hei Tiilipää; mene SINÄ ihan ihka oikeisiin TÖIHIN ja lakkaa kekkuloimasta siellä Toisten Ihmisten Rahoilla ja VARASTEN heidän KOKO VITUN ELÄMÄNSÄ, saatanan apinanpaskarotta.
Vitun killisilmäkusipää. Paskapää. Idiootti.
Lanta-aivo. Vitun mulkku.


HAISTA VITTU !


Suksi sinäkin vitun MEGAkiero liukas kusimulkku Niinistö vauvoinesi vittuun, vitun käärmeen mulkku.
Luultavasti JUUTALAINEN kaiken lisäksi.
Sinähän se "järkkäsit" suomen kai sen Lipposkan jäyhän vitun pallinaamauroksen kanssa tähän EUCCCP:hen !? Vitun hävytön paskaläntti.

USKOMATONTA kuin "poliitikot" vain käyttäytyy ikänkuin se olisi jokin itsestäänselvyys että asiat tapahtuvat kuten HE HALUAVAT !! Ja kytän koiranpaskalävet sadistit vitun imbesillit läskiperseet komppaa.
Hei:   KEITÄ Kristus vittu te LUULETTE OLEVANNE !!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?
Aatelkaa jos omaisitte itsetietoisuuden tjns !! AHahaha aha AHAHAa a ! Thahahahh hahahaa ! Ai luoja....saattaisitte itsekkin revähtää nauruun, nähdessänne oman Paskantärkeytenne. Peilistä tjns.

Tai en tiä..jostain muusta ?...Heijastuen ehkä muista olennoista ja aikaansaamistanne asioista ja tapahtumista tässä ulottuvuudessa ?
Vitun roskapussit.


Teidät käristetään kyllä vielä. Make no mistake about it !
P.s MITÄ te KÄYTÄNNÖSSÄ, josta tykkäätte niin puhua ja Pipilä esim muille SANELLA, niin mitä te siellä Arkaadianmäellä KÄYTÄNNÖSSÄ TEETTE ?!?!!?!
Istutte ja selaatte paperia ja puhutte keskenänne ja SE sitten "koskee minuakin" teidän MIELESSÄNNE?!?!?

Vittu miten joku voi olla niin selkärangaton, epäkunnollinen, epäkelpo ja moraaliton, alhainen ahne rosvo. MINÄ en henk.koht. käsitä SITÄ. Kaikista maailman asioista. Mikään muu ei niin minua ällistytä kuin atavistiset ihmis-eläimet.
Kuten TE.


Ja hei ! Te TIEDÄTTEKIN tämä kyllä itsekin !! Eikö !?
Kytätkin ! Jossakin syvällä syvällä siellä paksun kallon alla piilevässä tiheässä pikku läskipäässänne.
Go Fuck Yourself.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti