perjantai 8. joulukuuta 2017

Cyberlesbo Linnassa

http://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2017/201712072200586015_lo.shtml

Voihan Kristus Vittu !!

Kattokaa ny tota. KATTOKAA sitä. Ja tota. .....Ihan PerusSuomalainen LihavaNuoriLehmä ja joku syöpäpotilaalta näyttävä ysärilesbo a la Sinead O´Connor.
Joka on kuin jokin innostunut pieni apina joka on päässyt kerrankin ihan porstuan puolelle omasta karsinastaan ja on siitä ninQ NIIIIN täpinöissään ! Niiiiin innoissaan.

#NiinInnoissaan!

Ja jumalauta raksaäijien heijastinliiveissä paikanpäälle !!....Wau !! Lihapulla vei junttiuden Ihan Uuteen Ulottuvuuteen !!

Herran tähden; ei edes juntein juntti, ei edes Hakkarainen tai jokin eilispäivän tyyppi, edes Kummelin sketsissä, olisi keksinyt mennä linnanbileisiin sentään ihan heijastinliivissä !

Ensi vuonna lieneekin jo ihan Tavallista ja Peruskamaa ja hyväksyttävän O.K (tässä idea teille vasurit! VARASTAKAA vain ihan suoraan ja häpeättä) ilmestyä kätteleen nuo mulkut, pressa ja pressatar, Borat uikkareissa ? Joissa ennustan Soinin ainakin, ja ehkä Risikonkin, ilmestyvän paikanpäälle.

Nuo vain repii nyt suuntaan ja toiseen kun kokevat ensikertaa oman tyhmyytensä vähän hellittäneen, siis kaikki "noi", eli kaikki suomlannin MINUA tyhmemmät ja juntimmat ja kireämmässä kaulapannassa rimpuilevat, tyhmät keskinkertaiset lihavat pystyapinat. ja myös useat puoliapinat ja pari ihan TÄYSapinaa. Joita en nyt nimeä, mutta yksi niistä on neekeri. Jonka vaatekin noteerattiin iltsikassa; KOSKA se on neekeri. Siksi.
Siksi se noteerattiin; koska neekeri oli, ei vain VAATTEISSA äs satsh, mutta koska se siis on, toistan; todellakin NEEKERI !

Ja jos jonkin Sietämisestä / Suvaitsemisesta saa jumalauta pisteitä, joltakin jostakin, niin se on juurikin NEEKERI !! Ja jos SE on vielä HOMO, niin............ai miin, kai nyt käsitätte ittekkin ettei sitä vastaa juuri oikein mikään muu....se on kuin saisi sen Zäkpotin niistä Las Paskalan peliautomaateista.Mutta eniwei, sikäli kun minä välitän kissan paskan vertaa tuosta suuntaan tai toiseen, niin melko hirveetä ja järkkyä yms.
Kirkuvanräikeät hiukset omaava vähän neliömäisen muotoinen manaatinpoikanen ja jokin irvistelevä syöpäapina  -rekkalesbopari ! Kristus !#LinnaTuleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti