lauantai 9. joulukuuta 2017

Huh Late ! Hyvähyvähyvä !


Hyvä Late !!!

Vaikka en ole minkään "kieltelyn" kannattaja mitenkään, jos ei ihmiset osaa ihan ITSE säädellä itse OMAA käytöstään jne, ne ei ole IHMISIÄ alkuunkaan, ja niitä tulisi kai kohdella jonkinlaisina puhekykyisinä eläiminä.

Mutta tuo ^^^^ nyt on IIHAN se Minimi mitä tulisi tehdä jos aletaan "kieltämään", ikäänkuin se olisi mahdollista ja/tai jonkun vallassa ja hänelle sallittua, niin tehdä, -asioita.

Ja mitä hölisevää helvetin hevonpaskaa tuokin käpyaivokyttä oikein sölköttää ?!?!?
Jaa että muut vasemmistolaisuuden versiot ei ole yhtä järjestäytyneitä kuin ns Natsit !??! Ooookke !!

Kiitti.

Nyt tiedetään sekin. Paitti mitä ne nyt on, ihan tod, paljon järjestäytyneempiä kuin esim mitkään vitun Natsit tms.

Niillä on omat nettisivut ja yhteisönsäkkin käsittääkseni, näillä Marxistirähinöitsijöillä yms, ja siellä ne rummuttelee pitkin steissiä ja Stadia vähän väliä ja järjestelee konsertteja joissa "eturivin artisteja" läjäpäin. Siellä ne ojentaa ja ohjaa ja hallitsee Mediaa ja elokuvia ja niiden sisältöä ja aiheita ja sanankäyttöä, täällä netissä ne yrittää epätoivoisesti pystyttää raja-aitoja ja sensuroida KAIKEN ja hallita kaikkea ja kaikkia.
Painetussa "mediassa" ja "sanassa" näkyy VAIN ja AINOASTAAN kommunistiMarxistivasurien älykääpiömäisen idioottimaiset ja lobotomisoidun sisällöttömät ja ällöttävän sieluttomat "ajatuskulut" ja "sisällöt" ja julistukset ja manipuloinnit ja manifestit ja kuvat ja "disain" ja vaatetus ja tavat ja ihanteet ja mitkä lie vitun käärmeenpäiset vitun VALHEET yms.
Ja television Viralliset ohjelmat ja Parhaaseen Katseluaikaan lähetettävä tajunnansumennus, on KAIKKI pelkkää ja silkkaa vasurikommunismia, ja tuo kytän älykääpiö kehtaa päästää sellaisen pierun, sellaisen haisevan sammakon, suustaan, kuin että "emmätiä, ei nää vasurit o kai mitenkää järjestytyneitä ja näi.."

Ok.


Kuten näette; kyttä on JOKA TAPAUKSESSA "yhteisönsä" tyhmin ja ääliöin edustaja. Yhteisö tosin tarkoittanee tässä keississä jotain ihan MUUTA kuin mitä Tavallinen Pulliainen sen LUULEE tarkoittavan. Luultavasti, jos ei vain ihan silkkaa käärmeiden ja hämähäkkien ja matojen ja demonisten troglodyyttien uljasta tasoa ja maailmaa, niin vain kyttälaitoksia ja toisia kyttiä ja käräjäsaleja ja "oikeustaloja" yms Paholaisen potaskaa missä kyttä kyttää ja lilluu toisten kyttien seassa ja turvana ja miehyksenä.No mutta kuitenkin; kai te tajuatte että te voitte "äänestää" VAIN ja AINOASTAAN yhtä Presidentitär Ehdokasta tällä kertaa !?! En nyt sano KETÄ... mutta on vain YKSI.
Ihan päivänselvä ja selkeä ja itsestäänselvä, eikä siinä ole MITÄÄN(!!), vitun puiseva puinen puupäinen pässi, eikä sitäkään MUUTA setvittävää ja "ajateltavaa" (sinulla ei ole LAHJAA ja KYKYÄ AJATELLA alunperinkään), ei ole mitään muita kantoja mitä "pohtia" valitessaan kai jotenkin, tuo "presidentti" keikkumaan tuonne julkisuuteen ja mediaan.
Lähinnä sillä on VIESTINNÄLLISTÄ ARVOA, eli sanokaa vasureille että "tää on meijä bitsh nytte!" "ni!" "nyt mennäänkin vittu NÄIN, ja näillä!". Tämä RIITTÄÄ.
Ei ole mitään "Tärkeämpiäkin Kysymyksiä". Ja jos tämä ei vieläkään uppoa paksuun tyhmään kalloonne vitun tundran känniset intiaanit lanjuntit Jantelaki-Finuiitti-vittupäät kollektiivimuulit, niin kallonne tulisi vain upottaa mätään lantaan, and call it a day.

Eniwei; ainakin saisi Suomlanti "Presidentiksi", mikä vittu sekin lie, jonkun melko hyvän ja edustavan näköisen - joka saisi ehkä kovetettua ihmisten ja eritoten eläinten pippeleitä, eikä lässäyttäisi niitä ja mieliä myös, kuolleen veltoiksi kun tulee esiin ja näkyy kuvissa ja telkoissa  ja apinain unissa ynnä muualla.

Ja saisi femakotkin taas piehtaroida mielisairaan hysterian ja tyhmyydestäkumpuavan levottomuutensa Onnen Kukkuloilla kun "naista sorretaan" sellaisen ollessa Maan isänä.

Mutten ny sa KUKA tuo Joku olisi !! Mutta miettikää ! Miettikää miettikää !
Ehkä keksitte sen jonain lähipäivänä !!

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti