lauantai 9. joulukuuta 2017

Hankis Suurläjästä....

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/12/suurmoskeija-olisi-muslimien.html

Itse Jukka S-Hankamäkikin näyttäisi puuttuneen asiaan. Ja HYVÄ niin; mitä enemmän myös tuollaista edes "puolivirallista" vastustusta ilmenee, sen parempi.

On aivan kamala ja kerrassaan sietämätön ajatus, ja ehkä juuri tuota sobotöörit haluaakin (inhottaa ja ärsyttää jne), että sinänsä ihan kaunis Helsingin maisema menisi myttyyn ja juuri tuolla kyseisellä tavalla.

Sanninkin musavideon taustalla näkyisi ja kuuluisi siinä tapauksessa moskeija niminen läjä jotain vitun arabian laaman sontaa jonka yhdessä kierteisessä huipussa roikkuu joku vitun aivoton ja yhtä sieluton, juopuneen näköinen väsynyt vitun rättipää joikhaamassa sitä VITUN "rukouskutsua", Luciferin takapuoleen. Kuulostaen todentotta siltä kuin joku todella väsynyt JA känninen(!) yrittäisi ärtyneenä matkia jotakuta laulajaa, ehkä juuri joikhu-laulejiaa, mutta vain omalla kielellään, suomen sijaan.


Kuvitelkaa nyt jo helvetti sentään sekopäät itsekin, tilanteen silkka ABSURDIUS !! Suomi ! Moskeija !? Samassa kontekstissa ylipäätään, saati sitten jokin Suur Paskaläjä.... ei sellaista voi edes olla.
Ja kuten Hankamäkikin sanoi; se olisi mussujen eräänlainen "parlamentti". Se on hyvin aateltu ja sanottu, se. Ja se olisi Suuri voitonmerkki ==> VALLOITTAMISEEN perustuvalle vihollisten ideologialle ja murhanhuuruiselle maailmankuvalle.
Se on PAHEMPI, PALJON(!!), kuin jos ryssä olisi voittanut sodan.
PALJON !!Kun eivät saaneet "Kommunismilla ☭" maailmaa tuhotuksi / Totaaliseen Valtaansa, yrittävät pimeyden imbesillit voimat sitä nyt tällä ählämismillä ja monirotuisella monokulttuurilla ja sensuurilla ja nimittelyllä ja sabotaasilla yms.

PAHUUS ei lepää.
Se ei vain kertakaikkiaan osaa, pysty eikä VOI, olla tekemättä pahojaan. Se on kuin hai; jos se ei pysy liikkeessä, se vajoaa pohjaan.
Paljolti se on siis kuten Soinikarju etelänlomalla, meressä "uidessaan". Tai miten siat ja sikaörkit nyt vedessä käyttäytyy, en tiedä. Osaako se muuten uida ?!
Hah !...?..mielenkiintoinen kysymys.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti