perjantai 22. joulukuuta 2017

Raateluelukka Raateli !! O_O ?!? TTÄÄÄÄÄH !

http://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201712212200620937_we.shtml


Tämä PitBull ja "aito hämmästys" juttu on sama kuin jokatalvinen "lumi yllätti suomalais-autoilijat". Minä TYKKÄÄN kirjoittaa sen noin, se on SELVEMPI. "Suomalaisautoilijat" näytää ja "kuulostaa" lukiessa tyhmältä. Kuten sana "kuullostaa". Vittu siinä on tasan YKSI L. Perkeleen ääliöt.

Te ette ole MITÄÄN sanelemaan MINULLE linqvistiikasta ja/tai kielipäisyydestä ja kielenkäytöstä yms. Minähän olen sanonut; minä OLEN nero, ja minä olen mm luultavasti yksi tämän kurjan maan historian parhaista sanankäyttäjistä ja sanojen KEKSIJÖISTÄ ja  1 sen persoonallisimmista puhujista JOS vain haluan käyttää sitä lahjaani. Mutten yleensä käytä koska Suomlannin Finuiitit vain OMIVAT kaiken, kuten kommunistit tekee, eivätkä anna sen ALKUPERÄISELLE luojalle ja keksijälle siitä kuuluvaa kunniaa ja/tai mainetta yms. Joten on parempi "pitää kynttilänsä vakan alla".Mutta eniwei, väännetään "koiraihmisille" rautalangasta; PitBull ON ihan tasan 100% ja pesunkestävästi ja exklusiivisesti TAISTELURAKKI, tappelukoira, raatelija, taistelija, ärhäkkä typerä aivoton primitiivinen peto, lihaisa tyhmä troglodyytti ja räyhähenkinen demoni.
Tässä on asian yksinkertainen koko TOTUUS. Eikä siihen tarvi kissanpaskan vertaa MITÄÄN "tutkimuksia" !!!

Vitun lantapäät ääliöt kommarit ja vastarannankiisket.

Vain tyhmät ja SOKEAT ja ilmeisen huonoaistiset tarvii TUTKIMUKSIA ylipäätään yhtään mihinkään. MINÄ näen TOTUUDEN jo kilometrien päästä, enkä ole IKINÄ käyttänyt "apunani" YHTÄKÄÄN vitun "tutkimusta".

Mutta kuten olen sanonut; teille on kai TEHTY jotain, ei noin TOTAALISTA ja täydellistä pimeää nurinkurista supertyperyyttä ja tunkkaista pikkusieluista ilkeyttä ja itsekästä limbistä sätkivää biologiaa voi olla "Luonnostaan" olemassa.
Se täytyy jonkun / jonkin TAHALLAAN vääntää noin kieroon ja VÄÄRÄKSI.

Tosin "koulu", media ja vanhemmat ja isovanhemmat ja muut vitun VÄÄRÄSSÄOLEVAT luupäät riittää kyllä ihan hyvin.
"Ei omena kauas puusta putoa".Montako kertaa muuten koiraihmiset hoi, nin, muistatte nähneenne otsikon "kissa raateli omistajansa" ???!
Emmätiä.....saatan olla väärässä, mutta se taitaa olla ME-LE-KO harvassa kun tuollaista lukee.

MIKSI tästä asiasta täytyy AAAAIIINA jankuttaa ?!?!!? Kuinka MONTA KERTAA teidän täytyy oikein vitun A P I N A "ihmiset" OPPIA jokin asia, ennenkuin se painuu lanttuunne !??!
Vittu KUUUUIIINKA saatanan vitun oppimiskyvyttömän tyhjäpäisiä ja tympeän typeriä te  oikein VOITTE OLLA !!!!
KRISTUS !

Ei se kai sitten ihme ole että jotkut on kaiken aivojenlikaamisen ja Haliwuudleffojen yms jälkeen TODELLA, ihan siis OIKEASTI(!!), saapuneet siihen Demoniseen Harhaluuloon että "..joo, kyllä neekerikin on vain ihan  ihminen siinä missä muutki! Nii ! Ja ansaitsee ilmatteeks kaiken minkä ´valkonen´on tehnyt tässä viimeisen 6000-vuoden aikana!"Vitun vaatehdittu sontahippu; pyyhi itsesi vain pois tämän muutenkin jo melko vitun kurjan ja tyhjän planeetan pinnasta. Sikäli kun sillä enää on minulle mitään vitun väliä.
Tai emätiä, ylly keiariksi tai jotain ! Julista ittesk Jumalaksi tjns !
Tosin jutkuilla tulee olemaan "ongelma asian kanssa" mutta hay(!); nehän on "ihmisiä siinä missä muutki, ja niitten kaa voi varmaan kuule saapua järkevään lopputulemaan keskustelemalla ja keskustelemalla ja kuuntelemalla ja keskustelemalla ja näin..."


Ja heeiiii ! Pitpullistahan sanotaan että se on pääosin ihan kiltti ! Tutkimuskin sanoo niin ! Ja että valkoinen onkin jokin mutanttineekeri joka vain meni pohjoiseen ja pum! yht´äkkiä valkaistui ! Tommosta mä ainaki uskon ! Nii !
Enkä sua ! Tai tyhmiä vitun tihrusilmiäni tai vaistojanikaan, jotka onkin kierossa ja umpisolmussa, kuten aivojeni kollektivistisynapsit ja suolenikin kyllä !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti