lauantai 2. joulukuuta 2017

Enbusken Uusin Kolumni

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201712012200575454_pi.shtml


Ja jumalauta, ja  juuuuuuri kun olin päässyt tuotakin helvetin läskiposkea kehumasta ! PERKELE sentään saatanan kusimulkku jutku !!!

V I T T U  !!!

Vitun liero. Ihan siis Perus Khasaari; "mies kiero kuin karjun kyrpä" !

Eli siis "Tuomas Enbuske" tai luultavasti oikealta nimeltään jokin... juutalainen nimi ! En nyt kirjoita mitään esimerkkinimeä koska en halua kaikkia maailman khasaareita tiklaamaan tänne Blogiin, johtuen hakusanoista jotka heidän käärmeenaivonsa ja rotansilmänsä tunnistaisivat innosta kiiluen. "Hei! Toi on MEIJÄN nimi! Mä meen tsiigaan!" ei ! Ei kiitti.


Halusin pistää tähän giffin sylkemisestä, jonkun hahmon joka sylkee kameraan, eli Tuomasta, mutta niitä ei löytynyt sopivia ja ne kävi niin kuvottaviksi etten voinut enää selata niitä joten jäitte nyt ilman, Hyvät Lukijat. Mutta KUVITELKAA tähän joku giffi missä joku sylkee halveksuvalla ilmeellä Tuomas Holp...Kyröläi...mikä vittu se on ?!...Akvinolaista? Ei... ENBUSKE!! sitä ! Enbuskea.

Joka näyttääkin siltä että sylkee joka kerta sössöttäessään jotain näsäviisasta juutalaispaskaansa, parralleen. Kuin jokin vauva. Mitä khasaarit tuppaa tekemään; ne syökin kuin mitä saastaisimmat ja porsastelevimmat SIAT. Siihen extenttiin että saisivat lähtöpassit MYÖS sikolätistä ! Ei niitä kattelis edes porsaat.

-

Thomas tuossa luettelee lähes KAIKKI mahdolliset ja kuvitteeliset kliseet suomen "velvollisuudesta" suomen kuviteltuun rikkauteen.
Selvitetään ihan aluksi ja ensiksi, teille kaikille, Für Alle Da; että EI OLE OLEMASSA MITÄÄN VELVOLLISUUTTA ! MITÄÄN ! Yhtään minkäänlaista. Ei ole mitään mitä kutsutaan "velvollisuudeksi". KAIKKI "velvollisuus" on KUVITELMAA ja maksimissaan jotain mihin suostuu / mistä on sovittu ja mistä sitten päättää pitää kiinni.

ITSESTÄÄN ja sellaisenaan, an sich, ei OLE mitään "velvollisuutta". Ei mitään. Ei yhtään minkäänlaista, eikä senkään. Ei mitään.
Nada ! Ei mitään.
"Velvollisuutta" ei OLE. Ja vielä paaaaaljon vähemmän mitään vitun "velvollisuutta AUTTAA" !!!!
Ai miin TUO on jo maailmankuvan vääntelyn ja muiden manipuloinnin mestaruusluokkaa ja megamulkkua !! Jopa juutalaiselta !
Mutta tarttunuthan se on "meidänkin" kusipäihin oikein hyvin. Siellä ne nyt kaakattaa sitä pitkin ja poikin, milloin mikäkin avohoito"poliitikko" ja potilas. ja KYTÄT PAKOTTAA "kansaa" seuraamaan tuota pahuuden ja apinaöykkärien teatteria.

Kytät tulisi KAIKKI ampua. Tämä oli vain yht´äkkinen väli ja pika -huomautus, jottette pääsisi unohtamaan ja luiskahtamaan takaisin Kaikenhyväksyvään Alamaisen Horrokseen.
Josta siis teitä yritän epätoivoisesti ravistella vapaaksi. Luultavasti melko huonoin tuloksin. En tiä.

-

Ihmeellistä kiertelyä ja kaartelua ja vittuiluakin, ja vatvomista vatvomisen takia, ja tuollaista mitä kai kutsuttaisiin "saivarteluksi" tjns, koko tuo tyhjänpäiväinen märehdintä.


Tuosta ei ajatusta tarvi päästää enää kovin paljoa pidemmälle ja bägn; Suomi ON "koko maailman sossu".
Niin se vain käy ja menee.


PAKKO taas käyttää Japanilaisia verrokkeina ja esimerkkeinä, mutta kuitenkin; luuletteko siellä päässä ajateltavan että "hei meijän täytyy pyrkiä maksaan ja hoitaan kaikkien kaikki vaivat! Ja jumalauta ÄKKIÄ kans!!" ??
Ei.
Ei ne noin aattele. Ollenkaan.
Niillä on käsitys ja taju ja TODELLA hyvä ymmärrys naitiskelusta yms. Eikä lainkaan kiinnostusta elättää maailan "läklaster" rotuja, ilman mitään järkevää tai muutakaan, syytä.

Mutta niitä EI ole myöskään suurimmaksi osaksi aivosumennettu kristinuskon kaalipäisyydellä tai Marxismin megatyperällä satanismilla tai millään muullakaan matala ja ilkeä mielisellä kommunistikollektivistisella hapatuksella ja typerällä tyhmyydellä typerän tyhmyyden tähden ja takia.

Ne on "pitäneet päänsä" ! Ja kaiken omansa.  Ja NAUTTII nyt sitä sitten. Täysin siemauksin.
Samalla kun kaikki aggressiivisen typerät kiukkuiset tynkäaivoiset läskipäät hapannaamat vitun vitut repii täällä toisiaan kappaleiksi milloin minkäkin vitun mongoloidin peruskoikeuksien tai neekerin oikeuden vetää sivilisaatio paskaksi ja ulostaa vaikka ravintolan pöytään tjns takia ja tähden ja edestä.
Ja kiusaavat toisiaan alati kiristyvillä "laeilla" eli "poliitikkojen" KESKENÄÄN "päättämillä" käskymuotoisilla paperillekirjoitetuilla mielipiteillä ja "lausekkeilla" ja toiveilla ja sen sellaisilla. Vain koska eivät vitun kusipäät OSAA mitään muutakaan; kiusa on ainut minkä he tuntevat !
Joten kiusa se on sitten !

Ja jo pienikin määrä on jotakin ! Kiusa ! Ja isompi määrä on.......ISOMPI MÄÄRÄ !!

Suurempi aiheutettu tuska ja hampaiden kiristys ja turha ja kohtuuton nöyryytys yms.

"Poliitikot" lie kai ainoita idiootteja jotka EI pelkää kuolemaa ? En tiä, mutta niin on miltei pääteltävä.
KYTTÄ taas, ennenkuin edes kysyt, on vain niin vitun tyhmä ja pasksukalloisen AIVOTON ettei se OSAA pelätä, sen enempää kuin tuo alkuperäiselukkansa josta on "kehittynytkin" (taaksepäin) eli koira.
Kumpikin ryntää surman suuhun, kaikista vääristä syistä ja motiiveista, AJATTELEMATTA sekuntiakaan "mitä VITTUA minä oikein TEEN !?!?!? JA MIKSI!!!" koska eivät ole tietoisia olentoja vaan aivottomia ja synapsiensa varassa sätkiviä imbesillejä toukkia, suurissa ruumiissa.

Kuten niin SUURI osa teistäkin, vitun megidiootit paskapäät.


Kiitti.


Ja painu Empuske sittenkin vittuun !
Vitun muuli ! Vittu kun kehuin sitä edellistä kirjoitustasi, niin sinun piti HETI mennä ja huuhdella itsesi pytystä alas kaiken muun lian ja sonnan muassa ja lisäksi, suoraan Gangesiin.
Ääliö.


Kiitti viä.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti