torstai 7. joulukuuta 2017

Vastapalloon Vittupäälle / Kapteenin Vastaus Kakolalle ja Davaritseille

Haistakaa "Monikultturistit™" ja PakoloistenYmmärtäjät™ yms pitkä vitun mätä paska heti aamusta.


http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712062200585275_u0.shtml

Vittu näitä ...vitun pehmeäpäisiä totalitäärisiä helposti vedätettäviä aivottomia älykääpiöitä ja kaikenlaisia Stadilaisia mummun pikku prinsessoja, joiden mummukin on sitä miältä että kyllä nin suameen saa..nin, tulla, ja kaikkee.


Joo-o.


Mua ei kiinnosta sun mummus ja sen TYPERÄ "mielipide", sun mummus on selvästi aivan yhtä aivoton ja umpi tyhmä typerys kuin sinä itsekin saatanan lantapaakku.- Olen vapaaehtoisena mukana Oikeus elää☭ -toiminnassa, ja olen täällä sen takia, etten halua ´natseja´ Helsinkiin, Kakola sanoo Iltalehdelle.


Et sä kovin tyhmä o ? Vai ?! Vai siis ihan TÄYSIN vailla aivoja, aivoton, tyhmin mulkku mitä on ikinä eläny, kääpiö tajunnaltasi, vastenmielisen vähäpätöinen tietoisuus ?
Nou ?


MISTÄ nämä TÄÄÄÄÄYSIN KUVITTEELLISET "Natsit" ylipäänsä TULISI Helsinkiin !? Jostain vitun kaapistako? Suoraan Narniasta ? Tai hippien "päivätajunnasta" tai kenties jostakin maagisesta takapuolesta joka on olemassa....sellainen vain On Olemassa(!!), äläkä sitä kyseenalaista RasistiNatsiMulkku™ , jossakin tuossa kehä kolmosen yläpuolella. Varmaankin ihan siinä jossain ...emmätiä...ehkä kauimmillaan jossain siinä vähän ennen Riihimäkee, siis Stadista päin mennessä.

Ja tajuatko sanomasi solipsistisuuttakaan ?!? en halua Helsinkiin sitä ja tätä. Hei; SÄ, oot yksi vitun tavallinen vitun tyhmä perkeleen lehmä !! SILLÄ ei ole mitään vitun VÄLIÄ mitä SÄ haluat !!

Painu helvettiin valtaamasta ja OMIMASTA itsellesi ja omille lobotomiapotilaiden jengiläisillesi, koko vitun MAATA ja sen menneisyyttä ja nykyisyyttä ja tulevaisuutta ja kaikkia asioita ja alueita ja kulttuureita yms jne ad NAUSEAM !

-

Suomi on muuttunut kauttaaltaan sivistymättömämmäksi

Tuollaista ^ voi sanoa VAIN ns "vasuri". Kukaan tai mikään muu olento ei ole noin tiedoton, tiedostamaton, epätajuissaan, vähäpätöinen älyltään ja mieleltään ja käsityskyvyltään ja hoksaavuudeltaan jne. Ai miin; tuo ämmä on niin vitun MEGAtyhmä ettei varmaankaan käsittäisi sitä "mistä kakka tuli!?" kun on ITSE laskenut sen typerästä perseestään olohuoneen puhtaalle, uudelle, valkoiselle(Rasismiii™ !!) pitkäkarvaiselle matolle. Hämmästelisi vain silmät ja huuli pyöreinä vilpittömästi tilannetta.

Kun nuo ultra"projisoivat" keharit mekastaa ja kailottaa ja kärkkäinä pikku vittupäinä huutelee pitkin ja poikin tuollaista ^ aivokääpiöllekin POIKKEAVAN sumeeta typerää sontaa ja hullua paskaa, se on sama TÄSMÄLLEEN ja tismalleen, kuin jos....kuvitellaan vaikka koulu-luokka. Ihan sama, ala tai ylä aste.
Jokin siiiiiiisti moderni koulu jossa kaikki on ihan ja ihanan upouutta ja kiiltävää ja puhdasta jne. Ok ? Pysyttekö vielä kärryillä ?..... jatketaan kuitenkin, joudun vain olettamaan että pysytte.
Niin nin kuvitelkaa tuo. Sitten siinä istutaan kuuntelemassa jotain ihan oikeasti mielenkiintoista ja lähes jopa "kivaa" ..jotakin, oppia tai saarnaa tai esitelmää tjn, hyvässä hengessä, ei ongelmia, vain viihtyisyyttä ja tyylikkäitä nuoria ja puhdasta ilmaa ja kaikki reilassa.
Sitten luokkaan astuu kutsumatta, pyytämättä ja yllättäin, tuollainen lihava vasemmistolais Mimosa tai joku muu vitun läskipää läskiplösö-paska jossain rumissa ja tyhmissä ja tyylitajuttomissa UFFista varastetuissa hamppuvaatteissa, kuin jokin Gangeshista ruopattu rutiköyhän riepukauppiaan ruumis. Ok? Joka sitten ensitöikseen pieraisee muutaman kerran, ooooikeein sellaisia pitkiä pehmeitä suhisevia, TAKUULLA mitä haiskahtavimpia, ja liiankin kanssa lämpimiäkin, mätiä pieruja, ja sitten vitun aliälykääpiö alkaa itse siitä tuohtua ja VALITTAA kovaan ääneen, toinen kämmenselkä otsallaan dramaattisesti ja toinen käsi ehkä suorana sivullaan tai vähän takaviistoon, kuin öljymaalauksessa, että "miksi täällä haisee aina näin pahalle ?! Hei !? Mistä tämä paha haju JOHTUU !? Mistä se TULI ?!?! Miksi täällä on näin sivistymätöntä PASKAA!!!"

Ja meidän siistimpien ja täyspäisten pitäisi tästä ottaa jotenkin kai ITSE "opiksi" ja parantaa ITSE omat tapamme tjns, kuten Pohjois-Koreassa missä niitä viattomia pakotetaan pitämän "itsekritiikki tunteja". Sensijaan että, junou, kritisoisivat niitä SYYLLISIÄ ja PAHANTEKIJÖITÄ yms.

Eniwei, sitten tuo piereskelevä älykääpiö ja moukka, alkaisi vielä saarnata jotain kehitykseltään jälkeenjääneillekin häpeällisen tyhmää ulkoaopittua Marxistista moskaa jostakin  vitun Lusakan ja Lesothon ja pimeimmän vitun viidakon, neekereistä ja kuinka meidän nyt tulisi keskittää ELÄMÄMME, vain ja ainoastaan, exklusiivisesti, niiden aliapinoiden "auttamiseen" jotenkin...miten ? En tiä. Nostaa tai koettaa niiden sitä samalla ärtyisästi sabotoiden, nostaa ne ylemmäs ja ylemmäs, kunnes ne pääsisivät lähemmäs edes tyhmimpiä apinoita. Ja korkeimpia oksia !
Wittu jee ! Wuuhuu !

@KiittiSiitä!

Ja sitten se apinaksi jäänyt atavistinen peto alkaisi hyvin luultavasti vielä rikkoa paikkoja, ja tahria ja töhriä seiniä ja pulpetteja ja toisten "vääriä" vaatteita yms jne. Ja lopuksi luokkahuone näyttäisi joltain vitun Algeerian primitiivisimpien alueiden, sodanrunteleman kylän, köyhimmän "Köyhille ja Vähävaraisille" tarkoitetun "Erityisoppilaitoksen", kurjimmalta ja halvimmalla tehdyltä, pelkäksi roskakasaksi pamahtaneelta sekasotkulta ja haisisi kuin gangeshiin heitetty rankkitynnyri poikkeavan kuuman Intian päivän kuumimmalla hetkellä, ulosteen ja virtsan ja mätien ruumiiden sitä ympäröiden kuin hankajalkaiset laivan keulaa, ja sosiopaatit kytän ja "poliitikon" "töitä".

Ai miin; you get the picture.

ITSE aiheuttavat oikein "Työllä ☭" ja suurellakin vaivannäöllä mitä erinnäisimpiä ongelmia ja mitä enimmässä määrin, ärsyttävät ja heittäytyvät poikkiteloin sen kun kerkiävät, kehtaavat ja uskaltavat. Riitelevät vaikka varjonsa kanssa, ja tekevät vainoharhaiset atavistiset Neanderthaali aliapinahullut tyhmät bimbot koiranpaskat kaikesta jotakin "patholoogista" ja "ongelmallista" koska eivät OSAA ELÄÄ ILMAN ONGELMIA kuten tyhmät ei ikinä osaa, ja sitten KEHTAAVAT saatanan saatanat tulla ja sölköttää meille muille; jonka elämän tuhoavat!!! Siitä mitä ME tässä nyt olemme ja teemme jne jne.

Vittu ..emmä jaksa. Piti sanoa että "painukaa vittuun" mutta miksi sitä teille huutaa ?!
Ehkä olen väärässä suuttuessani, ehkä se on kuin huutaisi koiralle; se vain räksyttää kahta kauheemmin.
Se  vain  ON, aidosti, oikeasti ja vilpittömästi ja häpeättä; mitä tyhmin ja typerin, idioottimaisin ja alkeellisen elukka vailla sielua tai mitään sen kummempaa sisältöä kuin suolisto. Johon se vitun jurakautinen maanvaiva todennäköisesti nielee ison kiven ennenpitkää jollei ole jo niellyt, koska on niin vitun TYHMÄ TYPERÄ PASKA ettei erota KIVEÄ(!!) ja Jotakin Mitä Voi Syödä !!!
Paljolti kuten vasuritkin. Ne on niin tyhmiä että luultavasti syökin kiviä ! En epäile YHTÄÄN !!!! Päinvastoin; ne koettaa pakottaa teidät syömään hyönteisten lisäksi kohta kiviäkin, uskokaa pois vain. Tämä on tuleva vielä eteen. Ja ainakin nyt kun ne kusipäät lukee tämän idean täältä, ja varastavat itselleen ja luulevat sitten itsekin hetken päästä sitä kuin kyttä varastamiaan asioita, omakseen, koska on vain luontaissyntyinen varas. Vain pelkkä apina. Just an ordinary munkeeh.


APINA!!! Joka on niin saatanan sumea ja niin vitun tyhmä, että voi ihan pokkana väittää kuten Amerikan Neekeripäällikkö sillloin puhuessaan valkoisille, valkoisesta läntisestä sivilisaatiosta, että "ette te tota tehneet!".
Juu ei niin, kun se on saatu ilmatteeks tyhjästä ! Se tippu vaan kerran sateen mukana syliin, jeessss mikä säkä !!
Sattu vain lapion alle kerran ihan tsägällä kun kaiveltiin "jos löytys jotain" tuolla Maan Mullassa.
Ja siis onhan se niiltä neekereiltäkin tietenkin anastettu tjns. Niiltä alkuasukkailta, niiltä primitiivisiltä ruskeilta ja sinimustilta leveänenäisiltä mulkosilmäisiltä aliapinoilta troglodyyteiltä, niiltä Afrikan mutaolennoilta, niiltä kaukaisesti rumimpia apinoita muistuttavilta sammakkomaisilta olennoilta, joilla ei ole mitään selkeää ja geometristä ruumiinmuotoakaan ja joilla ei ole aivoja tai sielua tai mitään käsitystä MISTÄÄN muusta kuin hysteerisestä ja kiimaisesta ja edestakaisin säntäilevästä vuuduutanssista, jossa heidän isot vastenmieliset hyöteisen silmänsä kääntyvät typerän vitun kusipään vittupään apinan kalloonsa sisään / ylöspäin ja he / NE, vain säpsähdellen riuhtovat itseään pitkin ja poikin sitä vitun "hiekkaleiriä" tai mikä se Tasainen Alue nyt on, missä kyseinen demoniameebalaji elää ja on ja siis tanssii ? Neekertenpesäkö se on Virallisesti ? vai mikä ? Emmätiä.
Niin nin siinä ne lentelee pitkin hiekkaa ja rummuttaa ja polkeee typerillä lättäjaloillaan, jotka on yhtä yksinkertaiset ja muinaiset kuin elefanteilla, sitä hiekkaa ja toistensa neekerin lättäjalkoja ja ehkä pitkiä primitiivisiittimiäkin ja tämä vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu, kunnes ne hetkeksi tokenevat sen verran että muistavat lähteä ammuskelemaan valkoisilta tai ryssiltä saaduilla autoilla ja konareilla, toisia vastaavanlaisia epäolentoja niihin naapuripesiin tai heinäpyörteisiin tai hiekkaläjiin tai mitä ne nyt on. Ja tekemään kaikkea niin pyörryttävän villiä ja ultrapahaa ja veristä ja megaväkivaltaista ja ...ja vain kertakaikkiaan demoonista, ettei sitä haluaisi edes Tarantiino edes LUKEA kässäristä, saati sitten pistää elokuvaansa.

Niin superpahaa ja mieletöntä julmuutta ja tietoisuudesta tyhjää ja vapaata sulaa hulluutta ja paskaista paskapäisyyttä, että se saa jopa Mayatkin ja Lähi-Idän populaationkin, mietteliääksi, ja miettimään että pitäisiköhän painaa oikein ihan nasta lautaan, sillä nuo nekruthan saavuttaa meitä ! Kaikenlaisessa painajaismaisessa Luciferiaanisessa megailkeässä yyberpahuudessa ja alkeellisessa eläimen väkivaltaisessa julmassa räikeydessä ja käänteiskunnollisuudessa ja sivistyksen inhossa yms kaoottisessa protovilliydessä.


-

Vittu mitä äimistyttävän kusipäisiä kusipäitä ja vähäteltävän tyhmiä typeryksiä ! Siis nämä MoKuttajat™. Toki myös neekerit. Mutta neekeri on vain eläin, eikä kai kukaan erikseen "haukkuisi" esim villisikaa tai strutsia "tyhmäksi" ?! Kai se on ihan itsestäänselvää että niiden daijulla on rajat ?!?! Tai ehkä sekääääääään(!!) EI OLE selvää, niille jotka ei käsitä mitään. Kuin vauva näkemäänsä.
Ne vain kourii ilmaa ja haparoi eikä käsitä koskaan mistään mitään, mutta vaativat kaikkea maailmassa ja kaikkea sen "Valtaa" itselleen ja VAATIVAT että muut vain alistuvat heidän älykääpiölle kusipääkeharin ja pullistelevan mongoloidin, typeryydestään ja hävyttömästä ja pöyristyttävästä alkeellisudestaan YLPEÄN, imbesillin jokaiselle vaatimukselle, joista "parhainkin" kutistaa ihmisaivoja vääjäämättä AINAKIN(!!) noin 10%. Eli ovat kuin Poliisi / kyttä. Eli tuo Lainkuuliaisten Kansalaisten Tuki ja Turva ja silkka SANKARI !
SAAAANNNKARI joka tuo sakkolapun jos lärvä ei miellytä, jos ja kun vaikka autosi on vähän kurjan värinen tai liian mutainen tai ajat pyörällä liian kovaa, ehkä esim alamäessä tjns, tai jos kävelet liian hyvässä ryhdissä tai olet vain "epäilyttävän näköinen" tai jos myöhästyt autollesi palaamisessa noin minuutin tai jos ajat 2-6 Kmh liian lujaa, eritoten jos se on keskellä ei mitään ja ypöyksin ja leveällä pitkällä, laakealla, joka suuntaan laaaaajalla tiellä.
Junou ? NUO Sankarit !

Hei ! Ilman niitä vallitsisi se Kaaos ja Anarkia !! Ja ehkä maskuliinisuus ja todellinen Meritokratia ja EI-kommunismi, mutta hei...ei sitä niin voi elää !! Soinikin joutuisi ITSE tekemään jotakin saadakseen edes YHDEN pullan, per viikko, saati sitten ollakseen suu kermassa koko vitun ajan ja joka päivä saatanan kuvottava inhottava häpeätön ruma irstas perkeleen mutatoitunut pahkasika "ihmis"ruumiissa, vitun moukkamainen itsekäs ja SUPERAHNE örkki, vitun ällöttävä ihmisporsas kuvatus ja sianpallinaama. Vitun paskamuuli par excellance.

HAISTA SAATANA VITTU !


Helsinki EI OLE TEIDÄN Monikultin jäsenet ! MUISTAKAA SE !! EIKÄ missään vitun nimessä, mihinkään ekstenttiin Suomi !!!!

Painukaa Angolaan tai Zwazimaahan tai jonkin perkeleen Bangaloreen jos murjaanit ja alkeellinen primitiivisyys ja likainen saastaisuus ja perkeleellinen pahuus vailla tulevaisuutta tai mahdollisuutta muuttua paremmaksi, miellyttää. Mutta älkää tuoko niitä TÄNNE !!


Kuten on pitänyt jo usein sanoa "poliitikoille" ja kytille ja "lainlaatijoille" ja muille hyper-ultra-MEGA-kusipäille omahyväisille häiriköille ja muihinpuuttuville pikkupaskoille näsäviisasteleville vitun kusipäille toukille ja überkommareille ahdistelijoille ja muille rikollisille kusilänteille ja Julmuuden Sosiopaattisille Sadistidemoneille, vanha hyvä suomlannin sanonta; "ÄLÄ tyrkytä tapojas!" !!!!!!

Siinä, SIINÄ, kaikki !
"Kiitti".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti