sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Rob Lowen "Roast"

Katsoin tuonkin tuossa juuri, ja en ole pitkähköön aikaan ollut näin VITUN VIHAINEN !! JUMALAUTA saatanan vitun kusiläntit koirat, perkeleen vitun vitut ja vitun kusipäät nekrut ja jutkun syyläiset sylkevät harvahampaiset oksettavat vitun ali-ihmiset ja muut saastaiset vitun loiset !
Kristus VITTU että teki pahaa !

Olin jo lähellä rei´ittää (taas) seiniä, olen NIIN vihainen !!

V I T T U !


Hyvä uutinen on se että minä PYSTYN REI´ITTÄMÄÄN TARVITTAESSA SEINÄN ! Mutta mikään muu ei olekkaan niin hyvin.

Tuo nosti oudolla tavalla KAIKEN tämän Modernin Saatanan Paskan pintaan.....ei jumalauta ei ei ei ei eijeijeijeijeijeijei....
MIKSI minä synnyin tällaiseen ali-älykääpiöiden luomaan painajaiseen ? Missä laiskiaista tyhmemmät ja vääristyneen rumat olennot kaikkialla ympärillä ivaa ja pilkkaa MINUA, ikäänkuin MINÄ olisin se ONGELMA !!
Mutta sanottiinhan se siinä Raamatussakin että "..hyveellisten / oikeamielisten polkua reunustaa kaikilta puolin, itsekkäiden ja pahojen tyrannia..". Kuvailivat täydellisesti "vasurit" ja kytät ja "poliitikot" ja suurimman osan Hoi Polloita.
Ihan nappiin. Joskin vielä laimeasti.....huoooh...Minä yritän nyt ottaa iisisti sikäli että saan tämän kirjoitettua, koska PALJON tärkeää asiaa virtaisi kauttani jos saisin sen muotoiltua tähän, ennenkuin väsyn tai kyllästyn tai jotain...

Mutta esim tuosta itse roustista; aluksi se oli ihan jees, vaikka ihmettelin silti sitä sen "Ann Coulter"in päälle kiimaisesti paskomista, ja kuka se ylipäätään edes ON. Mutta johan se selvisi ! Akkahan on Trumpin kannattaja, eli lobotomisoiduille vähä-mielisinä syntyneille raivotautisille sisäsiittoisille juoponäpärille vasureille itse Piru ja Paholainen. Vaikkeivät vitun roskapussit osaisi itse edes selittää ja sanoa ja AJATELLA ja jäsennellä että MIKSI.
Mutta kuitenkin.


Olisin itse roustista sinänsä, kirjoittanut että ottakaa siitä mallia jos tuossakin asiassa aiotte Amerikkalaisia apinoida, kun ette muuhun pysty vitun kakofoonisen typerät juopot muulit ja juntti-jantelaki-kusipäät.
Katsokaa miten vaivatonta se on kun TIETÄÄ MITÄ TEKEE ylipäätään jne.

Mutta minua ei kiinnosta enää kilin vittuakaan koko "roust" ilmiö, se on Amerikkalaisten ja ne pitäköön tunkkinsa.
SE mikä raivostutti minut totaalisesti, oli katsella ja kuunnella niitä VITUN MOUKKIA sekä yleisössä, että tuossa "roust"porukassa, kun tuli sen Ann paran vuoro. Kuinka se VITUN OKSETTAVA saatanan sölköttävä juutalainen vitun viemärirotan näköinen pallopäinen, paaaaaaaaljon ruminta mulattia rumempi, vitun koiran vääntämä skeida jolla oli hampaiden välit noin sentin mittaiset, elehti ja vääntelehti ja ilmeili kuin jokin lelukaupassa kiukutteleva vitun LAPSI kun joku josta ei tykännyt, sai oikein sanoa muutaman sanan. Siinä on se Perus "Suvaitsevaisuus™" mitä jutkuilta ja nekruilta ja vasureilta ja muilta esihistorian roskakorista ylöskaivetuilta vitun koiranaivoisilta kissanpaskoilta ja vittupäisiltä öykkäriluusereilta vastenmielisiltä mulkuilta kusipäiltä ja märiltä paskalänteiltä voi odottaa.

BUUASIVAT ! Vittu KEHTASIVAT saatana BUUATA !! VITTU MITEN HUONOA käytöstä. Vittu etovaa. Kuvottavaa. Vastenmielistä. MEGAmoukkamaista.
Täysin luokatonta, ruokotonta, hävytöntä paskaa, eli ihan tavallista em. olennoilta tai epä-olennoilta pikemminkin. Vääristymiltä. Rumiluksilta ja iljetyksiltä. Demoneilta ja Morlokeilta. Untermenschen.

Ja  VITTU!!! MITEN RUMA SUPERKUVOTTAVA, aivan EPÄTODELLISEN ruma, groteski kammotus ja koiranpaskaläjä, tautinen koiranpaskaläjä, se Kennedyn ämmä oli !!!! HYI SAATANA ja Kristus Vittu !!!
Hui kammotus !! Jumalauta se saattaa olla tunnetun Historian kirjaimellisesti RUMIN OLENTO !!!
Se on rumempi kuin kaikenlaiset mudasta yllättäen elossalöytyneet esihistoriaakin vanhemmat muinaset ja jo sukupuuttoon kuolleeksiluullut troglodyytit. YHTEENSÄ.
VITTU se on etova !!

Ja "Arska" on pistänyt terskansa siihen !! Ai miin...............minähän SANOIN teille että Arnold on tyhmä läjä tyhmää paskaa Perkeleen perseestä !!?? Enkö ?
Jos en nyt ihan noin sanoin, mutta ilmaisin että kyseessä EI OLE mikään älyn jättiläinen joka olisi treenannut tietoisuuttaan tai sielun tasoa ja moraalia ja ylimalkaista maailmankaikkeuden ymmärrystä ja ilmiöiden korrektia tulkintaa ja ihmistunteita ja oikeanlaista käsitystä kaikesta yms jne etc.
EI!

Arska treenasi hauista ja reittä ja vähän selkää ja vähän rintaa, ja äijä on tienannut triljoonia ! SIINÄ teille tämän planeetan koko kuvasta suuri osa.
Kuten on räkäänsäsyövä Berlusconin imbesillikin yhtä "vaikutusvaltainen" kuin on kuuluisakin.

Haistakaa kaikki vittu !

No ...kuitenkin. OKSETTI suorastaan, en ollut uskoa silmiäni, ja tarkoitan tätä, kun näin miten se saatanan Villin Lännen typerä joukko talipäisiä käytöstavattomia vasemmistoneekereitä ja muita epätodellisen alhaisia sekopäitä ja idiootteja ja mutantteja ja mulkkuja ja huumehörhöjä ja muita kusilänttejä, reagoi sen Ann naisen juttuihin. Jotka ei olleet läheskään edes niin huonoja kuin halusivat myöhemmin sille antaa ymmärtää. Vittu se Kenedin imbesilli HYPER-RUMILUS ämmä ei ollut uskoa seinähulluja saatanan lepakkonaisen rotankorviaan, enkä tarkoita lesboa vaan sitä eläintä.

MITEN tympeän ylimielinen ja omahyväinen ja solipsistinen ja itsekeskeisen silmätön sitä oikein VOI olla ?!?!  Vasurit ?! Te olette experttejä, joten pistäkää selitystä tulemaan !! MITEN typerä läjä psykoottista vainoharhaista käärmeenpaskaa sitä VOI olla ?!?! KUINKA alhainen !?

Ilmeisesti se ämmä on yhtä umpitunnellissa kuin KAIKKI "Suvaitsevat™" ja kommunistinen ja vasemmistolainen, ja jostain täysin KÄSITTÄMÄTTÖMÄSTÄ syystä elää TODELLA VAHVASSA USKOSSA että se heidän viiripäinen Maailmankuvansa on, ei vain se ainoa todellinen ja oikea, mutta myös täysin loukkaamaton, ja että TÄMÄ on jokin ilmassaleijuva itsestäänselvyys. Jotain päivänselvää kuten painovoima, ja kaikki mikä POIKKEAA SIITÄ, onkin se "outo ja paha ja ongelmallinen" juttu !!!!

Siis aivan vitun jär-kyt-tävää mielisairautta ja tyhmyyttä.
Taisikin olla HYVÄ että ne muutamat Kenedit ammuttiin ! Vittuako minä siitä muutenkaan välitän, mutta ilmeisesti ne OLI jotain aikansa "Monikultturisteja™" joten voidaan toivoa että todellisiin murhaajiinsa lukeutui mahdollisimman monta nekrua ja murjaania. Mädätköön ja palakoon Helvetissä. Aamen.

Ei jumalauta saatana, vittu mitä apinoita !!!!
Täysin käsittämätöntä jengiä !
TÄYSIN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ.


Vittu ne saatanan lobotomisoidut vetelät räsymatot ihan LOUKKAANTUI, hellan telttas, siitä mitä Ann sanoi. Eikä se edes sanonut HEILLE ITSELLEEN     ===>  YHTÄÄN MITÄÄN !!

Ai miin Kristus miten typerä perkeleen lälläripaviaanin paskahoususekopää sitä pitää olla, mennäkseen ihan myrtsiksi jonkun vitun MAINITUNKIN nekrunpaskaläjän takia tms ?!? Tahahahahah aaa...ai luoja mitä vetelää märkää paskaa te olette vasurit ! Vittu miten noloa porukkaa.
Vittu mä häpeisin silmät päästäni teinä, mutta toisaalta; ehkä minulla ei "teinä" OLISI lainkaan häpeää, kuten eläimillä.
Joiden tasolla te elätte ja olette, ja olette Aivan. Varmoja. Että mitään sen ylempää ei ole eikä VOI olla ja me jotka siellä kuitenkin OLEMME, olemme jotakin nimeltä "Rasisti™" tjns. Ei kiinnosta vittuakaan miksikä kutsutte, enkä ymmärrä lainkaan miksi KUKAAN suomessa välittää jos joku rääväsuisten alkoholistin lasten roskajoukko nimittää heitä jollain KhasaariJUUTALAISTEN liikkeellelaskemalla yhdentekevällä sanahelinällä ja hevosenpaska"termillä".
En käsitä.  Vitunko väliä sillä on !?!?

Jos välität siitä, paitsi että osoitat HEIKKOUTTA (eläinten silmissä!) ja myyt sielusi, olet samantien HEIDÄN, ja heidän manipuloitavissa ja käskytettävissä.

Oppikaa edes jokin alkeellinen Sisu !


*

Eniwei.....aivan pyörryttävän ääliömäistä paskasakkia.
Minä säälin sitä Ann´ea suuresti. Mutta se luunaamainen giganttinen muija kuitenkin piti itsensä ihailtavasti koossa sen sisäsiittoisen lauman rumia lapsellisia ja ylimielisiä, kehdossakasvaneita, kusipäitä   -keskellä ja sanoi pari ihan hauskaakin juttua. Hauskempi se oli totaalisesti kuin se NyyJookin metron pitsarotta, se Hampaanvälijutku. jonka laittaisin iloisin mielin "uuniin".
Avec plaisir !


Tämä "Roast" oli jo ihan riittävä esimerkki ja pieni "tutkielma" siitä mitä te "oikeistolaiset" tai EI-vasurit, jos teitä TODELLA jossakinpäin sitä "politiikkaa" tjns, ON, ette vain näytä joko käsittävän tai sitten sisäistävän ja ymmärtävän tai sitten ette vain osaa tai uskalla TEHDÄ asialle mitään käytännössä. Eli; kuten näitte, se on ihan yksi lysti antaako sitä puheenvuoron ja "benefit of the doubtin" noille pohjasakan äänekkäille mölyapinoille moukille vai kohteleeko heitä kuten heitä tulisi kohdella, eli hyvin tylysti ja kuin eläintä. HE aikovat JOKA TAPAUKSESSA mölytä pitkin SINUN "puheenvuoroasi" tai sabotoida sen ja käyttäytyä niin pidäkkeettömän öykkärimäisen käytöstavattomasti ja irrallisen, levottoman, ääliökakaran tavoin kuin vain voivat. KUNNES heidät vain kertakaikkiaan PYSÄYTTÄÄ.

Kuten se vitun rasittavaääninen MEGAnörtti professorikin, se Jordan Peterson, sanoi, se on öykkärien yms paskaläjien LUONNE; ne työntää ja työntää ja työntää ja työntää KUNNES työnnät vain takaisin. Ne ei voi omalle alhaisuudelleen mitään, se on niiden BIOLOGIA, se on niiden olemus ja kohtalo, kuten nekrullakin. TISMALLEEN sama asia, ja kissat ja koirat ym KAIKKI. Kaikki biologiansa vankeja ja muuttumattomia halki miljoonien ehkä jopa miljardien, vuosien. Ainiaan.
Sellainen on Arkaaista.

Aivan vitun oksettavaa käytöstä. Kertakaikkisen pöyristyttävää. Hämmentävän ääliömäistä ! Mutta jutkut ja vasurit eli koiransa kuten kytätkin, ja nekrut ym ..kai se täytyy ITSE vain TAJUTA ja hyväksyä että ne vain oikeasti ON(!!!!) noin vitun alhaisia olentoja, ja juuri niin pidäkkeettömän yksinkertaisia ja välittömiä ja yksiulotteisia, kuin miltä näyttävät ja vaikuttavatkin.
Sitä ei luuuuuuuulisi olevan OLEMASSA ! Näet. Tälläpuolen Jurakautta. Mutta sitä ON.
Pakko se on sitten hyväksyä. Apina elää edelleen keskuudessamme ! Ja se on TODELLA VAATELIAS !! Pelkkä vitun VARAS kuten aina, halki vuosimiljoonien, ja myös tulevien vastaavien.


...JOLLEI, sanotaan nyt vaikka että...joku PYSÄYTÄ sitä. JA ehkä POISTA LAJILUETTELOSTA ??!......


*

Mutta palaan vielä tuohon lapselliseen mielenosoittamiseen ja pahoittamisen sen verran että; wau !
Wau se oli alkeellista käytöstä ! VITTU mitä VAUVOJA !! Siis VAUVOJA !!

Ja Se Syy mikä sai minut TODELLA raivoihini, oli se kun tajusin nyt LOPULLISESTI sen mitä moni Sukupolvestani lienee myös hoksaillut, että meitä on huijattu ! BIG TIME !!
Oikein KUNNOLLA !!    Me olemme eräänlainen "Haliwuudin" kasvattama Sukupolvi, ja NYT minä tajuan hyvin SELKEÄSTI; MINKÄLAISIA ne tyypit onkin koko tämän ajan olleet, mitä sitä on nuorena niin digannut ja kenen elokuvia katsellut ja musiikkia kuunnellut...jne... ai miin.. olo on melko kuvottunut.


Minua etoo SE, minua etoo katsoa kuinka nykyteinit ja muut nuoret ja aivottomat "mätiänkaiken" muulit ja vanhemmatkin idiootit, SUOMESSA, mesoaa ja keuhkoaa ja vouhkaa ja hössöttää ja rummuttaa ja takoo rintaansa ja pullistelee ja Julistelee milloin mitäkin; juuri NOIDEN TYYPPIEN ja HEIDÄN MAAILMANKUVANSA ☭ takia !
Minua etoo se että Sami Hedbergiä pidetään kai hauskana ja koomikkona ylipäätään !
Minua etoo SE että suomalaiset järjestelevät jatkuvasti toinen toistaan etovampia ja oksettavampia ja yököttävämpiä pinnallisia ja über-EPÄaitoja kissanristiäisiä ja Näennäis-Amerikkalaisia "hulabaloita" ja "extravaganzoja" yms, missä vitun teennäiset ja pingottuneen typerät Jantelaki kommunistiapinat yritää kaikin keinoin olla jotain mitä Amerikkalaiset Oppi-isänsä, eli tuo Paskaväki, haluaisi heidän olevan. (Tai mitä he LUULEVAT, parhaan arvionsa mukaan, että ne haluaisi).
Minua etoo se että suomessa kuunnellaan ihan pokkana nykyään RÄPPIÄ !! Ilman minkään valtakunnan häpeää tai pelko tulla pahoinpidellyksi tms ! Mikä lieni itsestäänselvyys minun nuoruudessani, ja NYT alan ymmärtää sen oikeastaan melko HYVÄKSI asiaksi !
Minua oksettaa sanoikuvailemattoman PALJON se että "Asioista Päättää", jolle EI OLE minun lupaan alunalkaenkaan ylipäätään(!!), ei vain NAISET sinänsä, mutta epätavallisen ja poikkeavan TYHMÄT ja KUSIPÄISET ja KOPPAVAN YLIMIELISET SOSIOPAATTIÄMMÄT.
Ja muut rikollismutantit ihmisen kaavuissa.
Minua etoo Sipilä ja Thors ja KAIKKI nuo koiransonta kusipäät munapäät läskipäät vitun nilviäiset.
Minua etoo kytät ja HEIDÄN "lakinsa", joka EI KOSKE MINUA eikä ole koskaan koskenut eikä tule koskaan, ikinä, milloinkaan koskemaankaan.
Joskaan se ei tarkoita etteikö KYTTÄ koskaan "koskisi" ! Raiskaajaa ei kiinnosta uhrin KOSKEMATTOMUUS yms, se ei edes näe sellaista olevan OLEMASSA ! Ylipäätään ! Siksihän demonia demoniksi kutsutaankin; se ei TODELLAKAAN kunnioita muita ja niiden koskemattomuutta ja rajoja ja oikeuksia yms jne !!

Ei ninQ TOD!

Minua etoo se että Kaikki Muut vaikuttaa alistuvan tähän Laupiaina Lampaina ja jopa diggaavan siitä ! Ja antavan sille siunauksensa ! Joka on SATANISMIA.
(Selitän tarvittaessa tarkemmin / todella tarkkaan).

Minua oksettaa suunnattomasti tämä Ali-Ihmisten Kapina Sivilisaatiota Vastaan, ja muu juoppomutanttien esiinmarssi. Ja kaikkinainen LOPUTON ja TAUOTON päänaukominen ja asioihin puuttuminen kuin "poliitikko" ja kyttä, ja asioiden hidastus ja tuho ja sabotointi ja vaikeuttaminen ja sen sellainen luuserin kusimyyrän tihutyö.

"Sun täytyy nyt vaan siätää sitä ja ymmärtää ja hyväksyä se, että mä synnyin tälläseks rumaks typeräks mutantin juopporikollisen kusipään seinähullun kommarin ääliöäpäräksi, jolla ei ole MINKÄÄNLAISTA  tietoisuutta eikä sisältöä eikä MITÄÄN, yhtään mitään, OMAA ja LUOVAA sisältöä tai mitään kykyä tai hyödyllisyyttä, ja jolla kuitenkin ON; oksettavat ja haisevat vaatteet ja hampaat ja muukin olemus! nii!"
Juu vittu EI KIITTI ! Kävele saatanan paskakasa uuniin vain suoraan minun puolestani. Saatanan ultrakusipäinen ja hämmentävän röyhkeä, hävytön vitun atavistinen moukkamainen Neanderthaalikusipää !
Vitun "trollaava" typerä Perkeleen peikko. Saatanan vastenmielinen vetelä vitun hampuusi ja apina, vitun jurakauden luuserijäänne ja mulkku vailla vertaa. Vitun iljetys ja paskapää. Vitun öykkäröivä typerys ja vitun jäniksenälyinen sölköttävä ja suulas pikkupaska. Vitun sieluton pikku mulkku ja rääväsuinen oppimaton kusipää ja rähjäinen koira. Vitun rakki. Vitun nuijapäinen typerys ja ruma iljettävä lahjaton nahjus ja idiootti.
Verta nenästään kerjäävä, KAIKEN nurinkurin "ymmärtävä", käpyaivoinen vitun villi ja kovis vailla MITÄÄN aitoa "kovuutta". Vitun häpeämätön laumaanpakeneva persoonaton pelkuri ☭ ja gnuu.
Vitun päällepäsmäri ääliö, ja vittupää vailla vailla MITÄÄN ymmärrystä ja rajoja ja käytöstapoja yms.

Haista vittu ja kuole ! Siinä MINUN "neuvoni" teille. Ja kuten tiedätte; on tuo se AINOA OIKEA ja KORREKTI ja KELVOLLINEN NEUVO.

Saatanan räksyttävä ihmis-Chihuahua, helvetin päänaukoja ja häirikkö. Ongelmienlietsoja ja idiootti.
Vitun typerys ja Perkeleen paskapää. Vitun kärkäs pikkunilkki, ja suurisuinen ja vähä-älyinen vitun nilviäinen.
Painu Vittuun minua mollaamasta ja käskyttämästä ja minulle saarnaamasta ! Saatanan MEGAhävytön demonirakki !!!!!

Painu Unholaan ja sinne Historian Roskakoriin mihin koko luuserilajisi kuuluu. Kuten Afrikan primitiivineekerikin, ja Lähi-Idän HyperPahuutta huokuvat Totaalisosiopaatit Murhakultin ja TerrorismiUskonnon tappajasimpanssit ja murhaaja-koirannussijat.
Kuten HYVIN TIEDÄTTE ITSEKIN !
K U V O T T A A nähdä miten Suomalaiset on kuin jotain vitun trapetsilla taiteilevia puudeleita, keikaroiden ja kekkuloiden Amerikan silmissä, yrittäen olla enemmän Angloja kuin Anglot itse ! Ja jutkumpia kuin kytät ja "lait" ja niiden laatijat. Eli Lucifer periaatteessa.

Inhottaa ja surettaa tuo täydellisen muovinen ja pinnallinen ja epäaito "Mollaan Ämeriggöyälääsiä!" pintakiilto kulttuuri mitä nyky "Suomi" on pullollaan ja mistä lähinnä virallisesti nykyään KOOSTUU.
ÄRSYTTÄÄ kaikki VITUN heedbärit ja nekrut ja pete "ttumäoonhyvännäköne!" heterohintit ja vasurin pallinaamat huulihalkiokusipäät räyhähenget ja muut katkerat Punaiset  saatanan liejurotanpaskat ja juopot kusipäät jääkauden mutantit ja rikolliset loiset.


Kiitti hei teille ! Osaltanne. Pilatusta elämästä ! Kiitti !!
Kiitti.

Tärkeintä on että TEILLÄ, kaikkein VÄHIMMILLÄ, on kaikkee, ja hauskaa ja kivaa ja hyvä tyhmä pieni ajattelematon lasikamadon "mieli" jne. Kiitti hei viä ! Kiitti !
Thänx.


Kiitti kun tukahdutatte kaikin keinoin mitä ikinä keksitte, kaiken elämän ja luovuuden ja kekseliäisyyden ja vapauden ja taiteellisuuden ja lahjakkuuden ja Anarkisuuden ja KAIKEN hyvän ja tasokkaan ja LAADUKKAAN ja kauniin ja kaiken mikä on Deus Ex.
Kiitti siitä ! Isänne Saatanakin lie melko vatun tyytyväinen ! Kiitti viä senkin puolesta ! Kiitti !
Te tiiätte kaikkee !
Te ootte viisaita, ettekä typeriä narussavietäviä mielipuolia moukkia pässejä !
Teijän Maailmankäsitys on ihan kohdallaan ja se ainoa järkevä ja oikea ! Pitäkää siitä vimmatusti, kiimaisen kuumeisesti, oppimatta IKINÄ. MISTÄÄN. MITÄÄN. KOSKAAN. kiinni, ja tarrautukaa siihen FUNDAMENTAALISESTI !!! Ja upotkaa sen mukana ! Se on vain Urhoollista, äftr´ool.
Te ootte Hyvii ja Mukavii ihmisii ! Ja näi ! Nekrutkin arvostaa ja muslimit tykkää ! Ja kaikki se on ihan AITOO ! hei !? Se ei o vaan typerää ja naurettavan häpeällistä, noloa pintaa, vaan jotain mystistä ja syvällistä hei !? heeebooo !!
Lajinne naaraatkin tykkää !! Saatatte jopa saada pistää mutantin epämuotoisen pikkukikkelinne sellaisen läski vasuriemättimen virtsarakkoon tjns !! Hei !? Onnee sulle veliseni ! Hyvin sä vedät !
Te ootte jopa hyvänNÄKÖSIIKIN herranjestas !! hei !? Shamoon mon !Vitun läskipäät.No ............mutta.... ehkä tässä kaikki tältä erää ?


Olispa Saksa voittanut sen sodan !!!
Herran Jumala miltä saatanan käsityskykyä vääristävältä kuvottavalta kuvotukselta ja väärämielisten epäihmisten alhaiselta rumalta ja kiukkuiselta pahuudelta olisimmekaan välttyneet !! Ja jopa ryssät olisi saattaneet TUHOUTUA LOPULLISESTI !! Ai miin...herran Kristuksen ja Jeesuksen ja Buddhan ja minkä vain nimeen ja tähden; se on lähes Paratiisimaisin edes kuviteltavissaoleva asia tässä apinaelämässä tällä Apinoiden Planeetalla !! SE(!!) on ihan OIKEA Utopia !
Taitaa TOTISESTI olla kuten se Amerikan TAKUULLA hoksaavin ja älykkäin tyyppi / minun aivan exklusiivinen blogger-suosikkini, sanoi aikanaan tästäkin aiheesta, eli että jos Saksa olisi voittanut sodan, se olisi johtanut siihen että Euroopasta olisi tullut Edistynyt !!!

Ei kuten NYT, eli "edistyksellinen™ ☭" - eli liitukauteen taantuva, taantumuksellinen, MEGAtyperä ja supertotalitäärinen imbesillien ja hätkähtelevien käpyaivojen konsertto, ja kusipäiden pysyvästi sortama ennen niin kaunis maapallon osa-alue. Ja neekerien ja muiden vitun järjen ja intuition ja sielun vastaisen alkeellisten vitun häikäilemättömien loisten ja valloittaja-tappomurjaanien temmellyskenttä ja Terroristien ampumarata ja raiskaajien paratiisi ja "lainsäätäjien ja lakeijojen" ja muiden ärhäkästi kyttien selän takaa komentelevien vitun psykopaattiämmien komentelun areena.

Saatanan absurdiuteen asti kuvottavien ja ärsyttävien ja vastemielisten vitun kierojen petturikäärmeiden munaton ja sieluton, persoonaton paskahousu joukko.

En kutsui teitä EDES "Finuiiteiksi" !! Saati siten IKIPÄIVÄNÄ oikeiksi Suomalaisiksi.
Neva !
Amerikkalaiset sellaisenaan ===> on "Vääriä Profeettoja" ja hengenvaarallisen typeriä idiootteja ja lapsellisia yltäkylläisyydessä kasvaneita moukkamaisiakiljuvia kommarisosiopaattiääliöitä, paljolti kuten P-Korealaiset, mutta tyhmempiä. Ja siltikin paremmin ravittuja. Go fucking figure !

Amerikkalaiset on, lainatakseni heidän omaa ja yllättävän HYVÄÄ sanontaansa, KAIKKI "liittyneet sirkukseen" - ja he ajavat khasaarijuutalaisten Maailman Imperiumin asiaa !! HERÄTKÄÄ nyt jo perkele TAJUAMAAN TÄMÄ !! Ja lakatkaa liehittelemästä MITÄÄN "imperiumin" rakentaja ROTUJA.
Ja sekin ON ROTUPIIRRE vitun perkeleen helvetin älykääpiöt.
Ne junttaa läpi jutkujen ja itsensä Maailmanherruutta. MINÄ sanoudun siitä ainakin sitten yksin irti nin totaalisen syvällisen fundamentaalisesti kuin mistään voi sanoutua irti totaalisella ja fundamentaalisella absoluuttisella täydellisyydellä.
Täydestä sielusta ja sydämmestäni.

MINÄ ! Ihan Oikean Jumalan Lapsi. Joka ei ole mitään personallista an sich, eikä LIITY juutalaisiin tai Kristittyihin mäyrän typeriin aseksuaalisiin hirviöihin idiootteihin ja kireäpäisen rutikuiviin pölvästeihin ja muihin muulinpieraisemiin virheisiin mitenkään eikä sitenkään ! Eikä mihinkään maaplaneetan uskontoon.
MINÄ SANON teille kaiken tämän. Totisesti !

Ja sanon vielä että; sen LUULISI kilisyttävän hälytyskelloja JOS ja KUN joku muinainen ja vitun sysiruma ja megaruma ja susiruma ja hypervastenmielinen koiranpaskajoukkio jostain vitun Georgiasta / Turkista ja vähän sieltä-täältä, Julistaa itsensä Maailmankaikkeuden Luojan "Ainoiksi Ja Erityisiksi Valituiksi" ja VAATII omakseen koko maailmaa !!
Ai miin; MINÄ ainakin LUULISIN että jopa typerämpikin sontaasyövä ja lehmän pyllynreikiä sormeileva, sontapäinen ja hampaaton tallipoika Junttilastakin käsittäisi sentään edes TÄMÄN !! Mutta selkeästikkään näinkään EI ole.

Tyhmä on vain kertakaikkiaan liian HELPPO tehdä ORJAKSI. Eikä se edes ymmärrä mitä pahaa on orjan osassa ! HYVÄHÄN se on ! Kristinuskon mukan ainakin !
Hyvinkö se toimii ?!Olisi aika herätä ja HUOMIOIDA KAIKKI mikä on LÄHELLÄ, joka se VAIKEIN kaikista huomata. Ja keskittyä ITSENSÄ kehittämiseen yms blääblääblää mitä minä jaksan ylipäätään.. tehkää apinat mitä lystäätte, mutta olen ainakin sanonut ja kirjoittanut tämän verran ja yrittänyt.
Joten minua ei "laiteta". Mitä lie se ikinä tarkoittaakin.


Haistakaa vittu !Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti