keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Tarkkisluokan Keharit

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712192200615327_u0.shtml


Ai miin....?..............mitä tuohon sanoa ?  Kenties että; kannattaisiko ehkä vain kaasuttaa ne de facto keharit / "tarkkisluokan"apinat, kuin "ottaa köniin" ja sietää ja sietää ja syytää siihen vielä lisää rahaa ja vaivaa yms ?!?!


Ette te kauheen tyhmää väkee tällä planeetalla o ?


Vitun IDIOOTIT.
Väkivalta myös yleistyy jatkuvasti. Esimerkiksi lyömistä ja potkimista koki vuonna 2016 45,9 prosenttia koulunkäynninohjaajista, kun vielä vuonna 2014 luku oli 39,8 prosenttia. Usein ohjaaja on väkivaltaisen oppilaan kanssa kaksin.

2014 eli ENNEN Mutavyöryä™ eli eiköhän tuossakin tilastossa ole Rikastuttajina eli koulunkäyntiavustajia murjovina imbesilleinä Perkeleinä, neekereitä ja somppuja ja ählyjä ja mitä lie vitun määrittelemättömiä "Murjaaneja" ?!


Väkivalta ei kuitenkaan ole alan ainut ongelma. Oppilasaines muuttuu jatkuvasti haastavammaksi ja työmäärä lisääntyy.

Taaskin: "MaMut".
- Tarkoituksena on luoda "tukea tarvitsevalle oppilaalle" turvallinen ja kannustava oppimisympäristö. Työn tavoitteena on oppilaan ohjaaminen, avustaminen ja tukeminen oppimisprosessin eri vaiheissa siten, että oppilaan itsenäisyys ja omatoimisuus korostuvat, Pihakivi tiivistää.

Emmätiä, ehkä mä vaan ninQ tyyliin NÄÄN tossa RISTIRIIDAN, mutta hay? Väliäkö hällä ?Nuo tuollaiset ei näy käsittävän että tuossa(kaan) Sossuämmien Puuhastelussa ei ole MITÄÄN järkeä eikä siitä ole mitään HYÖTYÄ. Ja sekään ei kai sitten mene kaaliin, että kaikki tuo typerä hyörinä on POIS meidän ihan oikeasti POTENTIAALISTEN olentojen elämästä.
Tämä vain Tuleville Sukupolville yleisneuvoksi, en enää itse välitä oman elämäni kohdalla mitään mistään mihinkään suuntaan, tuhotkaa kaikki minkä voitte - jos haluatte. Teillon siihen oikeus!

Mutta se mikä on vääräksi syntynyt, pysyy vääränä, ei sitä ihminen voi suoristaa.
Mutta kai se näiden kommunistien "hankkeiden" ihan tahallinen IDEA onkin; heittää kaikkien aikaa vaivaa ja RAHAA Kankkulan Kaivoon ja ärsyttää jos mahdollista, mahdollisimman paljon. Ja inhottaa sitäkin enemmän. Vitun katkerat pikku vitut.

Kai ne luulee että niistä aletaan diggaan jos ne ÄRSYTTÄÄ ja provosoi ja inhottaa ja sabotoi tarpeeksi kauan !? En tiä, tyhmien ja umpikierojen sekopäisten satanististen eläinten "mieltä" on vaikea hahmottaa ihan täysin.


MIKSI te luulette että keharin vosi MUUTTAA ?!?!

Minähän sanoin että "ideologia" on PAHIN VITSAUS mitä on.  Se on synonyymi "totuudenvastaiselle".
Mikä tässä ei mene jakeluun vitun marakatit !?


Ihmiset, jos teitä EDES siksi voidaan kutsua, EI OLE mitään "tabula rasoja" vaikka kuinka niin USKOTTE ja intätte. Ja SIITÄ väärinkäsityksestä ja hortoilevan harhaisesta imbesillin jästipään kusipäisestä junttimaailmankuvasta ☭ kumpuaa teidän KAIKKI tekonne ja luulonne ja niiden SEURAUKSET !!! SAATANAN KUSIPÄÄT paskarotat, jotka siis MUUT joutuu sietämään ja KÄRSIMÄÄN !
VAIN jotta teidän lapselliset pehmeäpäiset sekopäävillin idiootit "ihanteet" voitaisiin todistaa time and time again, vääriksi ja seinähullun megatyperiksi ja ei vain toimimattomiksi, mutta VAARALLISEN typeriksi ja haitallisiksi.


MENKÄÄ vaikka sinne TÖIHIN !!

"Poliitikot" kans !! Hushus ja mars mars !
Kyllä niitä siellä on kuivelette vaan kivienkin alta ja ängette väen väkisin !

Ja se onkin ainoo tapa elellä; loputon hyörintä ja työ. Työtyötyötyötyötyötyötyötyö.
Aina sama kommunistien kanssa! Ei MITÄÄN muuta sisältöä kuin Totella Valtiota ja Pakkotyö tai vain "työ".

Vittu te olette sieluttomia petoja. Aitoja pikkuperkeleitä, ja tunkkaisia.
Ja rumia.
Ja rumissa ja tunkkaisissa vaatteissa.


Teidät tulisi polttaa.Te kaikki tiedätte tämän.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti