sunnuntai 10. joulukuuta 2017

MUISTUTUS !!! 10.12.2017

Sami Hedberg EI OLE koomikko.
Eikä hauska.
Eikä edes "marginaalisen huvittava".

Sam Heedbär on vain jokin iso ja lihava, kuuluisa suomalainen miespuolinen tyyppi tai "heebo" tjns, jostain. Joka tykkää ITSE nauraa ja olla "positiivinen" ja ulospäinpullistunut ja LUULEE kai raukka siksi, tämän takia, että HÄN ON hauska sen johdosta.

Se on kuin luulisi itseään kokiksi koska tykkää syödä. Mutta tämä on HYVIN yleinen harhaluulo, ja sillä on sangen monta muotoa.
"Idols" on yksi oiva esimerkki tästä ilmiöstä; sekalaiset ja sekopäiset tyhmät tuhnut ja älylliset kääpiöt, ja itsetietoisuuden osalta ultra-haasteelliset nuhjuiset reppanat yms, menevät ja luulevat kai ITSE että osaavat laulaa ja/tai ovat "laulajia", koska "osaavat" mumista monotoonisesti, kuin hikikomori-teiniplösö mulkku kourassaan pornosivuilla seilatessaan, jotain animeleffan tunnaria. Finnit naamassa poksuen ja tunkkaisuuden leijuessa kaikkialla ympärillä.
Tyhmät vitun harhaiset luumut !

Mutta eniwei.
Sam Heedberkki. Se on sellainen eräänlainen ....mmm.....en tiä... miksikä sitä sanoisitte ? Mikä...s...se on...n.n..... ..mmm...eli siis se ON, periaatteessa, vain eräänlainen "meemi".
Se on jotain mistä kaikilla on jokin haapea, orastava, käsitys ja kuva, ja se on usein sen lainen että "Sami Hedberg on hauska ja naurattava tyyppi / koomikko" (inhoitti edes kirjoittaa tuo!) - ja tämän takia, Tavalliset ja MEGATYPERÄT "ihmiset", vain vaivoin "ihmiset", luulee että tuo "yleistieto" todella pitää paikkansa, ja on totta, äs satsh, an sich, in se, sinänsä.

Ja kun katsotte jotain pätkiä ..jotakin, missä on Sam Heedber, huomaatte että jos se on esim jalkautuneena, siis kaikin nelin jaloin, johonkin kadulle "tavallisten" sekaan, joilla EI OLE paksussa ranteessaan lätkää isompaa kelloa, niin jos sen kainaloon menee vaikka ottamaan "selfietä" eli OMAKUVAA(!!!! suomeksi vitun nuijat), niin nin ne kaikki käyttäytyy ikäänkuin Sam olisi HAUSKA, koska niillä on ennakkoLUULO, joka tässä tapauksessa EI vastaa todellisuutta eikä pidä lainkaan paikkaansa eikä ole muuta kuin tyhmä, typerä, sopertelevan sölköttävä harhaluulo, kuten vasurien käsitys maailmasta tai mistään, omasta persereiästään esim. Tai siitä montako jalkaa on koiralla / koirassa. Tjns.

Niin nin, kaikki melkein, ainakin monien monet, käyttäytyy sen OLETTAMUKSEN ja mielisairaan ja mielipuolisen typerän MAAILMANKUVANSA varassa sätkien, että "Heeii! tosson toi Sami Hedberg! Sehän on HAUSKA!" - kunnes sitten todellisuus "lyö vasten kasvojaan", jollei peräti Hedzilla itse (nyt se varastaa tuon jutun IHAN TAKUULLA! Trust me!) pamauta yht´äkkiä, pillastuttuaan omaan anti-hauskuuteensa, päin pläsiä isolla mehevän lihaisalla vauvamaisella pullamaisella apinamiehen nyrkillään.
Pistäen tehden samalla vielä jonkun oikein tooooosi tosi tyhmän ilmeen, koska "sellainen on hauskaa". Tjn.

Yleensä tuollaiset tilanteet päättyvät siten että Sam saa jonkin kehun ja jää siihen vain sanattomana ja pöllämystyneen neuvottomana, kuin klapilla päähänlyöty vauva lelukaupan valovälkkeessä, tuijottamaan hämmentyneen oloisena, kykenemättä sanomaa MITÄÄN! Yhtään MITÄÄN takaisin. Edes "kiitos" tjns.

Kuten MINÄ sanoin; sille ei vain tule IKINÄ MITÄÄN MIELEEN !! Joka taasen on meidän ihan OIKEASTI hauskojen ihmisten ihan PERUStason itsestäänselvä piirre; mielessämme pyörii koko ajan aivan kaikkea, ja mitä räikeimpiä assosiaatioita yms jne, toisinsanoen, kuten on yleistietoa Suuressa Maailmassa ainakin, ollaksesi hauska, sinun tulee olla sangen ÄLYKÄS.
Kuten sanoin; Sami Hedberg EI OLE...hauska.

Sam ei näy itse kai huomaavan sitä että ansaitakseen "koomikon" tai hauskan, maineen ja "tittelin", hänen tulisi edes joskus, sanoa tai tehdä, jotain edes kaukaisesti hauskaa tai miedon huvittavaa. Kuten esim tunkea jonkun satunnaisen kerrostaloasunnon postiluukusta se plittana perseensä niin pitkälti kuin se mahtuu siitä pusertumaan  -sisään, ja pierrä mahdollisimman kovaan ääneen. Tätä siis kuvaisi kameraryhmä siellä poraskäytävässä, ja suomlannissa tottakai myös kytät "todistusaineistoksi" tjns.
Samalla hän / se voisi vaikka esim...mm..emmätiä hei! LAULAA jotakin. Kuten on nykajan ilmapallon kepeille päille niin tyypillistä. Kaikki on kohta yhtä tyhmiä "hitutötteröitä" ja dorkia kuin joku vitun Engelsmanni tai jenkki, jotka ei ole paljon neekeriä kummempia. nekrut tanssii, anglot laulaa. Suomalaisetkin on alkaneet laulaa. Ryssät juo edeleenkin viinaa, ja Japanilaiset asuu kuin "vuoden 2019 Los Angelesissa". Tosin PALJON PALJON siistimmin, mutta siis Mega Cityssä.

Sami on toisinsanoen, kuten sanoinkin jo; huijari. Eräänlainen limanuljaska ja idiootti ja mulkku ja ääliö ja päällepäsmäri ja tyhmä sölköttävä plösö, ja yksinkertaisesti vain kailottava iso hölmö. Ja siis yksinkertainen.
Mutta myös lihava !

En tiedä MIKSI ihmeessä sitä "pidetään hauskana" !?? Ai miin, mistä ihmeestä SE käsityskanta on oikein lähtenyt liikkeelle ?! Tostain vitun Töölöstä vai ? Kalliosta ?
Inarista ? Emmä tiä. Eikä tiä kai kukaan muukaan, paitsi se vitun liero huijari joka sen on KEKSINYT, omasta tyhmästä ja ahneesta pikku kusipäästään. En tiä, ehkä se on joku niistä "poliitikoista" ?


Mutta kuitenkin, tarkkailkaa ja näette tämän kyllä ennenpitkää itsekkin. Minä näin sen heti kun näin kyseisen möykyn ensikerran. En muista koska, mutta olin heti melko äimän käkenä, että "mitähän vittua?!" - eikö nuo (yleisönsä) muka NÄE ja kuule mitään ?! Eikö ne käsitä että Sam on vain itseään nolaava iso ja kailottava tyhmä hölmö ?!?!
Se on kuin jokin känninen Suomijuntti karaokessa, joka LUULEE todella vakuuttuneena, osaavansa laulaa kuin jokin ..Celiin Dion tjns, mutta joka on tietenkin vain; känninen Suomijuntti kailottamassa aivan kamalaa kuraa, kännissä ja ohi nuotin ja sävelen ja tahdin ja koko vitun biisin, kaikkien läsnäolevien korville.
Kyse siis ei ole lainkaan mistään vitun "karaokesta" vaan se on "häirintää". Kännistä "örveltämistä" ja "yleisen häiriön aiheuttamista".
Mutta Sam ei ole KAI(?) edes kännissä ? Yleensä ainakaan ? En tiedä onko koskaan ollutkaan. Ehkä se on pienenä tippunut, kuin lähes  yhtä mahakas Obelix, johonkin pataan jotain tajuntaa supistavaa eliksiiriä ? Junou, siihen samaan mihin "poliitikot" ja kytätkin.
Niin; ja siis naiset.

...Eniwei.

Tai ehkä se vain on ihan oikeasti, lääketieteellisesti, "vainoharhainen" tai ihan vain "harhainen".
Emmätiä.
Ehkä.


JOKIN selityshän sille täytyy olla.
Ainakin se on yksi, että sen ÄITI on sumentanut sen omakuvan ja saanut sen luulemaan että "hei, mä oon koomikko!". Mutta äidit on salakavalimpia ja alhaisimpia manipulaattoreita mitä ON.
Ja usein kai myös VÄHINTÄÄN yhtä tyhmiä.

Naaras on yksinkertainen ja materialistinen kuin käärme, joten ....en tiä, ehkei ne aina "manipuloi", vaan on vain niin vitun TYHMIÄ kertakaikkiaan.


Mutta kuitenkin; katsokaa mitä vain missä joku muu, vaikka joku kadun "dallaaja" JA Sami Hedberg. KATSOKAA ja kuunnelkaa; Sami e sano IKINÄ, koskaan, MITÄÄN huvittava tai hauskaa ja nokkela ja kekseliäs on pelkkinä sanoinakin sille jotain mitä sen tulisi hakea sanakirjasta, selaten sitä kuin joku mummo, mumisemalla siinä sitä itsekseen ääneen ja liikuttamalla etusormeaan pitkin sivuja, etusormea jossa "sormuksena" AINAKIN(!) yksi munkki(rinkilä?) tai myös donitsi ON mahdollinen. En tiä. Äläkä sitä minulta tivaa helvetin mulkku ! Arvosta että kerron näinkin paljon, ilmaiseksi ja anonyyminä jne.
Kiitti.


Tai no...ehkä tuo oli yht´äkkistä ja ilkeähköä ? Huoli minut takaisin ! Olin vain hämmentynyt.

Sam vain kerää, ihan pokkana(!) vitun apina(!), kehuja ja suitsutusta ja satunnaisia huudahduksia ja mainetta "koomikkona", ILMAN että on ikinä TEHNYT mitään tai sanonut mitään HAUSKAA. Tai ilman sitä KOHTALOA kun ON hauska.
Eikä sitä saa itselleen kun on jo syntynyt. Jos sen kanssa ei synny, sitä ei ole eikä tule.
Sen enempää kuin siipiäkään, tai neljää kättä ja vain yhtä jalkaa.
Jollei siis ole Intilainen, mutta kukapa olisi ? Suomessa ainakaan.


On törkeää ja röyhkeää ja tavatonta ja sopimatonta ja hävytöntä ja moukkamaista yms jne, ottaa vastaan kehuja joita ei ole ANSAINNUT.
Se on kuin Sipilän körtin kakkaläjä saisi vuolaita kehuja siitä kuinka "miälyttävä sä oot! IhanaaaAAA!" tjns.
Siis kai se nyt ittekkin TIETÄÄ ettei niin / näin ole, vaan TÄYSIN täysin täysin päinvastoin !!?
Toisaalta voi kyllä olla että EI tiedä. Kyllä se näyttää kuten Samikin, useimmiten siltä kuin pitäisi itse itseään kovinkin hurmaavana ja karismaattisena ja viehättävänä ja mitä vielä.
Ehkä se onkin, toisten kusimulkkujen mutanttien mielestä, mutta ei edes puolikelvollisten ihmisten.


* * * * *


Sami on vain joku joka "antaa ymmärtää" (ja kehua!), mutta ei OSAA antaa.
Se luulee että on koomikkoutta mennä lavalle näyttämään tyhmältä ja pitämään tyhmiä ääniä, joita kuka vain osaa pitää ja suurin osa ei vain pidä,  sittemmin lapsuuden, ja kyselemään yleisöltä, kuin Haluukko Miljonääriks? visailussa, ja tepastelemaan edestakaisin siinä lavalla, tyhmän pömppömahansa ja pitkien kinttujensa, joiden yllä ja varassa se maha vyöryy ja hölskyy, kanssa - laukoen niin Tyhmää Vitun Paskaa Sontaa, että sitä ei häpeältään kehtaisi edes kankeinkaan "sosiaalisesti kömpelö" ja koulussa tölvitty Lihava Nörttipoikakaan sanoa. ITSEKSEEN! Ääneen. Kotonaan yksin.
Junou? Kaikelta siltä häpeältä.

Mutta ei Sam !! Eihei. Se vain jatkaa ! Jatkaa ja jatkaa ja jatkaa ja jaaaatkaaaaaaaaa !!!

No...mutta. En tiedä sitten...ehkei kukaan muu kai vain sitten huomaa sitä tai välitä siitä ? En tiä.
Kaikki on vain mukana jutussa. Ja juttu on silkkaa paskaa kuten yleensä aina. Mutta koska "kaikki on sitä mieltä", se pysyy olemassa, se "juttu".
"Hei se Sam!...nin, SE on HAUSKA!"
"Joooo!!"

Noin ^ kuvittelisin Tavallisten Pulliaisten suurinpiirtein ajattelevan.


Eli Sami siis luultavasti aattelee noin.
Ja "Sami tykkää pullasta..." - katsoessaan kotipesässään töllöstä jotain niitä nykyajan vitun vitsauksia eli leivontaohjelmia tjns, nähdessään siinä pullan. Löhöten sohvalla kuin jokin 600Kilon säkillinen jotain tahmaista mahlaa ja suolia ja karvaa ja kaksi turpeaa ja pulleaa siansilmää kruunaamassa koko saatanan säkin !
Joista heijastuu ÄLYÄ !!....

...Kuin futiksesta ! Enkä siis tarkoita sitä PELIÄ, mutta sitä sellaista palloa ? Junou ?
Eli "jalkapalloa". SITÄ! Sitä minä tarkoitin.
Ei se vaikuta edes tietoiselta herran tähden !!

Kirjoitin tuon ^kai se pallo mielessäni. Ensi-sijaisesti ainakin. En tiedä enää.
Mea Culpa!Sami Hedberg EI OLE HAUSKA, vaan se on vain jokin yltiöpäisen positiivinen, tavallinen suomalainen läskimies, joka tykkää nauraa, ja tulla itse nauratetuksi.
Ja tämä on johtanut siihen, kiertynyt hänen pullistuneessa päässään, siihen muotoon että "MÄ oon hauska!". Kun se oikea ja korrekti muoto olisi "TOI oli hauskaa!!" tjns.Nooo mutta, tää nyt vaan oli jotain, jotakin, lyhyt muistutus tjns.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti