lauantai 2. joulukuuta 2017

Natiivit Käy Levottomiksi....

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712012200576243_u0.shtml

Just.

No voi nyt kilin vittu taas.
Ei teillä muuta ois ?


Nyt ei käy Saamelaisille eli paikallisille inkkareille / primitiiveille, että tuo lohkare valaistaan !?!
No jo on vittu suunnaton probleema tämäkin !! Äkkiä vaan joku ähisevä ämmälauma fundeeraamaan tätä kimpassa jossakin Komiteassa ☭.


Ja eiköhän se ole ihan nyt saamelaiset itse kun erottavat ITSE ITSENSÄ muusta suomesta ? Ei niinkään toisin päin ?


Valtonen painottaa tekstissä, että myös monet saamelaiset ovat isänmaallisia ja ylpeitä maansa itsenäisyydestä. Valtosen mukaan kyse ei kuitenkaan ole Suomen itsenäisyydestä vaan siitä, miten saamelaisten maat alistetaan symbolisesti suomalaisen kulttuurin ylivallan alle ja saamelaiset kirjoitetaan ulos itsenäisen Suomen suuresta kertomuksesta.

Siis...onko tuo kännissä laadittu vitun pölvästiäkin tyhmempi sölkkäys ?!? Vai MINKÄ maan ittenäisyydestä nuo menninkäiset nyt oikein puhuu ?

Ne on ihan yhtä vitun tyhmiä näemmä kuin kaikki intiaanit ja "paikallisväestöt".  Niiden tulisikin elää kaikkien reservaateissa. Olen samaa mieltä Anglojen kanssa kyllä siitä.

Miksei kukaan IKINÄ ehdota esim siellä "missä asioita tapahtuu!" ja "missä viisaus asuu ja päätöksiä tehdään!" ja "missä kaikki on khuulia ja kivaa ja parempaa ja merkityksellisempää kuin sen ulkopuolella" eli "Eduskunnassa", että "saamelaiset tulisi siirtää reservaatteihin" ?

Saisi Enbuskekin jonkun syyn pieraista nettiin taas jonkun dramaattisen älähdyksen ja moraalisemman ku sä! parahduksen. Pyhistä Saamelaisista !

Eikö se nyt ole lähinnä niin että tuon ^^^^ perusteella SAAMELAISET haluaa kirjautua ulos tästä ylimalkaisesta "Suomalaisesta Tarinasta" ?

Hei me valaistaan tää teijän Pyhä Kivi!

Viddhu ethehää työ mittää valase !


Ok, kiitti.

*

Kuten näette, ei minkäänlaisen "Kansallisvaltion" ylläpito ikinä onnistu. Joka vitun killisilmä ja tihrusilmä, maan joka vitun kolkasta, on AINA vaatimassa itselleen omaa itsenäisyyttä, mutta haluaa kuitenkin sen kaiken muun suomat ja tuomat ja luomat lisä ja luontais edut, nyppiä rusinat pullasta siis.

Ja pitäisikö Sivilisaatioon tähtäävän jengin alentua miellyttämään kaikenlaisten alkukantaisten alkuasukkaiden tyhmiä toiveita ja hevonpaska "kulttuuria" ??!
Vittu MIKÄÄN ei olisi "ongelma poronhoidolle" jos lopettaisivat tuo jurakautisen elämäntapansa ja tulisivat tähän päivään, ja menisivät vaikka Elisan myyntipisteelle tai johonkin vastaavaan.

Se on samaa typeryyttä kuin Intia. Koko paska pähkinänkuoressa. "Et voi ajaa siinä, siinä kulkee Pyhiä Lehmiä!" "EEEIII! vittu ooksä hullu! Älä ny saatana ainakaan SIINÄ kävele! Siinä voi kulkea myöhemin tänään Pyhä Rotta! joka on ehkä isävainaan haamun uusi inkarnaatio!" jne jne ad absurdum.

Pyhä Vitun Paska sentään !


Vittu näitä muuleja, tundran samojedivillejä yms saatanan muinaispölvästejä.

Onko se nyt sitten todella, oikein TODELLA, maailmanloppu tjns, jos yksi vitun "tunturi", mikä vittu sekin lie, VALAISTAAN hetkeksi !?!?
Vitun älykääpiöt perkele !

Olisivat kiitollisia että KUKAAN ylipäätään viitsii mainita koko kurjan paikan, tai KÄYDÄ herran tähden, paikanpäällä tuijottamassa juoksevien koirien pyllynreikiä ja taivaallaliikkuvia värejä ja 600 vuotta vanhoja lahoja latoja, ja vittuuntuneen näköisiä paikallisia vitun Aslakkeja yms.

Mutta kun on vakaa aikomus ja halu elää paleoliittisen villin elämää, niin sitten on. Sitten jää jälkeen ja jalkoihin ja on tiellä.
On kuin pingviinit ärtyisivät siitä että NatGeo käy joskus kuvaamassa niitä etelä-napa mantereella.


No...huvinsa kullakin kai sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti