lauantai 9. joulukuuta 2017

Helsingin Kuvitteellinen Suurmoskeija

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712082200591540_u0.shtml


Siis mitä vitun helvetin vittua; vieläkö tuo projekti on ylipäätään olemassa !?!!?!?!? Saati sitten jumalauta nytkahtänyt ETEENPÄIN ?!??!

Oi Kristus vittu, tämä oli abaut pahimpia mahdollisia uutisia. Emmätiä enää saatana.... ..emmätiä.
Aatella että sitä nuorena LUULI elämästä tulevan jotakin ja elämän olevan jokin, ehkä hyväin juttu !! HAHaa...aijaijai.. ja tähän tämä on mennyt, ja mitä henkilökohtaista kullakin sitten onkin meneillään.
Tämä on liian raskas elämä.
Tämä tappaa sydämmen, eikä sillä ole edes mitään, MITÄÄN, Korkeampaa Tarkoitusta. Te KAIKKI erehdytte jos LUULETTE olevan. Ja MINÄ, SANON, näin.
Ja minä OLEN periaatteessa Suomen jeesus, ja profeetta ja sen sellainen. Tämä ei ole uskomus tai mielipide tai maailmankäsitys ja"paras henk.koht. arvio" tai vakaumus tms, vaan minä SANOIN näin.
Nyt teille on sanottu; ei OLE mitään, MITÄÄN, Asetettua Valmista Ylempää Tarkoitusta, muuta kuin korkeintaan henkilö / sielu kohtainen valinta.
SIINÄ KAIKKI.


Pia Paskapää esim, on valinnut kekkuloida peitto ja pari lakanaa, eittämättä RUMAN, ruumiinsa peittona ja päässään vielä yksi pöytäliina, ja kiukutella siitä ettei kukaan SUOMALAINEN MIES vetänyt sitä lättyyn nuorempana kun oli vielä luontainen tilaisuus muokata tuon psykoottinen antipersoonallisuus edes vääääähän parempaan uskoon. Tai muotoon.

Harmi ettei kukaan piessyt sitä kun se oli nuori ja vielä oppivainen ja vastaanottvainen ja muokattavissa edes vähän. vaikkei tyhmyys tyhmästä pieksämällä poistu, sen näkee esim jo kytistä, kyllä joku niitäkin nynnyjä vastaan USKALTAA joskus ihan oikeasti tapella, ja vaikka ne saisi OPETUKSEN kuinka monta kertaa tahansa, ja kuulisivat kyllä hörökorvillaan ihan SELKEÄSTI kun niille sanotaan TOTUUS eli "vittu te olette MEGAtyhmiä" niin EI !! Ei mene jakeluun, ei mene OPPI perille. Ei sitten millään !!
Mutta; kukaan ei ole niin sokea, kuin se joka ei HALUA nähdä. Kuten sanotaan.
Tismalleen näin.

You have NO IDEA.


Mutta eniwei; on tämä merkillinen vitun hanke ☭ !!
Samaten on merkillistä SE miten VÄHÄN, miten mikroskooppisen vähän, itsetietoisuutta on tuollaisessa kanankakassa kuin tuo Perkeleen Piia, tai mikä vain vasurin koiranpaskan muoto / versio.

Vittu: SÄ OOT LAKANASSA JA LEIKIT MUSLIMIA !!!!!!! Helvetin naurettava sekopäinen älykääpiö !!!

MIKÄ TÄSSÄ EI MENE PERILLE ?!?!? HEI ?!?! HÄH ?!?!? MIKÄ tässä on vaikea käsittää !!?

On TODELLA käsittämätöntä, MINULLE ainakin, miten noin kusipäisiä ja pienimielisiä, sieluttomia pikku kiukkupusseja VOI olla OLEMASSA(!!) ylipäätään, joilla ei ole kertakaikkiaan MITÄÄN muuta tekemistä ja "annettavaa" kuin oma oksettavuutensa ja piin kova keskittyminen härnäämiseen ja muiden / "omiensa" haittaamiseen ja häirintään ja kiusaan ja sabotaasiin yms.

En vain käsitä moista kusipäisyyttä ja nurinkurisuutta. Muttei sen käsittäminen kiinostakkaan minua, ei ole MITÄÄN kiinnostavaa pahassa ja alkeellisessa. Minun tasoltani katseltuna ainakaan. En tiä, ehkä se kiinnostaa teitä vähempiä valoja sitten jostain syystä, mutta ei minua. Valkeaa Buddhaa.

Toisaalta en tiä; ehkä  ämmä luulee olevansa "khuul", Persiaksi esim "fateer", leikkiessään muslimia ja larpatessaan tuon tunkkaisimman ja vanhoillisimman ja tiukkapipoisimman, vanhoillisen-tiukkapipoisen ja tunkkaisen muulinpaskantaman seinähullun sekopää LAHKON mitä on olemassa planeetalla tällähetkellä -jäsenyyttä yms.
Sanotaanhan sitä että "hulluilla on halvat huvit" ! Ja hei; mikä lakanaan verhoutumista halvempaa olisi !?

Mutta lopuksi vielä: en voi kuin ällistellä ihmetellen Helsingin kaupungin toimia ja ASENNETTA.
MINÄ kun en ole olento johon "laumapsykologia" ja muu säpsähtelevä PANIIKKI toimii mitenkään, en vain KÄSITÄ miten joku voi ALISTUA(miten sopivaa!) tuollaisella koiranpaskantamalle Luciferiaanisella nynnyripulille kuin tuonkin "lobbaus" on, ja Stadin känniläisten luuserien lapsile eli "vasemmistolle" ja Pahoille Ihmisille.Herra Jumala te olette APINOITA! Hei ?!   Ihan oikeesti, te olette koomiseen extenttiin asti ihan ...siis jääneet ihan vain, sinänsä, apinankaltaiselle tasolle tietoisuudeltanne.
SE on teidän fyysinen Kohtalonne. Te joudutte rimpuilemaan samoissa kantimissa kuin viidakossa puissa ja liaaneissa keikkuvat vitun A P I N A T.
Ihan sama paska, ihan sama. SAMA "kulttuuri".  Yks-yhteen.
Mutta en tiä mitä tästä sabotaasi-kusipäisyys hankkeesta, ja sotaantähtäävästä, ja valloitukseen, sillanpääaseman rakennusprokkiksesta enää sanoa...?
I´m at a loss here.Röyhkeää ja pro-aktiivista. Aggressiivista ja häikäilemätöntä !!!
Ja aatelkaa SUOMALAISET, jos Helsingin, eli ilmeisesti suomemme PiäKaupunkin, ns "herroilla" ei leikkaa tuon, TUON, paremmin, eikä niillä ole MITÄÄÄÄÄÄN omaa VISIOTA esim siitä MITÄ MUUTA tuohon voisi RAKENTAA, KUIN, wählääm-scählääm moskeijan...niin...siis mitä siitä voi edes sanoakkaan enää ?!

Ja joku idiootti kerkes jo parahtamaan siitäkin, että suomlannin nyt vaan TÄYTYY(!!) siirtää omakin vitun yhdentekevä "suurlähetystönsä" sinne VITUN Jerusalemiin, kun kerran Trumppikin.

Vittu se koko muinainen paskakasa tulisi vain mattopommittaa ! Plain and simple. Ja mitä Saksalaisemmilla koneilla, sen parempi !!! Vittu mikä Kunnian Päivä se olisi !!

Mutta toisaalta; why risk it? Juutalainen ja siten myös "Kristittyjen" Jumala, jonka ne siis omistaa, se on niitten pualella, niin nin SE saataisi tykätä kyttyrää jos tuo Pyhä™(!!) muulien ja hiekan ja jutkujen ja siansonnan ja "jaffojen" / isojen, mehevien appelsiinien yms täyttämä tunkio tuhottaisiin. Tai tuhottaisiin vain siistimmäksi hiekkatasanteeksi kuin mitä se nyt jo ON.

Hei HALOO HELSINKI!!!! KUINKA vitun VAIKEAA se on vain sanoa "EI!!" ?!!
Nyt ja tulevaisuudessa, ja mitään "keskusteluyhteyttä" ei oteta eikä tulevaisuudellevarattunakaan jätetä, voimaan / auki.
Ihan vain EI.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti