tiistai 19. joulukuuta 2017

Painava Joulu(konsertti)

Otin kuvankaappauksen tuolloin aika tuoreeltaan ja piti tulla tänne heti "leukailemaan" asian tiimoilta, mutta se vain jäi. Ja nyt muut on jo ehtineet ensin, mutta sanon sen kuitenkin; oli tottavie, konsertin ideaa ja nimeä mukaileva ja kunnioittava juttu. Konsertti oli poikkeuksellisen RASKAS.

"Kuin katto olisi romahtanut niskaan" raskas !

Osa yleisöstä, kuten aina(!), sen vain aisti ja ymmärsi ja sai tuta. Tälläkertaa EI ne ihan etummaiset pölvästit, mutta siinä vähän taaempana, ne keskellemenneet uskalikot.
Saivat samaan hintaan ihan kunnon salipäivänkin, kuin jotain mitä Anatuden täytyy nyt matkia ja tehdä ja toteuttaa omassa konsertinmuotoisessa MEGAhomoilutapahtumassaan.

Saivat jalkapäivän ja oikeastaan myös käsitreenin ja vatsa-selkä päivän....eli oikeestaan siis melko totaalisen ja kaikenkattavan treenin tuossa nuo "nostelijat". Jotka tuota Helvetin putkea nostelivat mikä päälleen putosi. Mecha Soinin peräsuoli se kai oli, en tiä varmaksi.

Mutta siinä reenasivat kaiken ! Rinnoista jalkoihin, aeroobbisesta an-aeroobbiseen ja isometrisestä intervalli "crosfittiin" ja takaisin.

Ehkä tuossa oli se jokin nimeltä "Zumba"kin seassa ? En tiä. Mutta ehkä ainakin joku sen NIMINEN murjaani ? Nou ?
Nyt Zumba vetää sikeitä lasaretissa. Kai. Emmätiä.

Mutta eniwei, aika juttu. Kurja säkä.
Mutta kuten joku kommentoikin, kannattaisi kai olla perillä siitä että ÄÄNI VÄRISEE !! Ja värinä siirtelee mannerlaattojakin paikoiltaan, joten miksi ei vanhoja suomalaisia jäähallin sisälmyksiäkin ?
Vai ?...Tai ?...Emmätiä, onx ne iteasiassa painavampia ? Kuten se Heedberikin ?
Ehkä, kai ne muutn on !
On ne kai.

"Raskasta Joulua"! Thahahaa.

Se oli totisesti "heviä" kamaa.

Harmi ettei käynyt "räppi"konsertissa ! Mitä suurin harmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti