keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Suomi 100 - 06.12.2017

Huomenta Suomi !


Tässä ja tänään se nyt sitten ON !!!!! Sata vuotta ainakin jonkinlaista Itsenäisyyttä tjns.

Vaikka en ole mikään "Valtion" kannattaja ja sen sellainen kuten sanoin "leijonakorutyyppi" tms, niin kaikista päivistä juuri tänään aion olla mahdollisimman mukiinmenevä ja siistitty ja fiksu yms, se on vain itsestäänselvää ja kunnollista yms, tänään kaikista päivistä olisi todella tympeän moukkamaista ja ehkä lapsellistakin(?), räyhätä oikein mistään, joten Pyhitettäköön tämä yksi ja ainoa, ainutkertainen päivä satavuotiaalle Suomelle.
Olisin tyhmä mäntti jos en olisi edes muodon vuoksi ja VirallisFormaalisti mukana jutussa.

Joten toivotan ...Onnea kai, lähinnä, ja jotakin, synnyinmaalle. Jonka tila on mikä on, ja kaukana itsenäisestä, mutta kuten sanoin; yritän pitäytyä vain onnentoivotuksissa tänään.

Onnea Suomi.Tässä on suomelle laatimiani ja löytämiänikin, poikkeuksellisesti ihan "linkkien" kera, kuvia ja kuvituksia. Eräänlaisia Onnittelukortteja voidaan kai sanoa !
...on harmillista ja jopa erittäin häpeällistä, surullista ja väärin, ettei olosuhteet ole paremmat ja "ihmisillä hyvä tahto"..mutta hei; mitäs ovat typeriä kiukkuisia pikku kusipäitä ja kollektivistisia harhaanjohdettuja sokeita paskakasoja ja vittupäitä muuleja, narussaan kiukkuisesti riuhtovia vitun saatanan perkeleen, "Politiikan", pässejä !!....


Tällainenkin tuli sopivasti silmilleni Guuklen Kuvahausta....

#KiittiSiitä!
Sitten on tällainen melko upea Suomipuukko, Marttiinilta.

https://www.marttiini.fi/epages/MarttiiniShop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/MarttiiniShop/Products/547020W&nosto=nosto-vilkas-product1Ja vielä hieno kortti Muumeilta, ihan guuklen kuvahausta, ei omani milläänlailla.


Ehkä näillä eväillä voisi jo mennä ?!....

Eli, Hyvät Aidot ja Oikeat Suomalaiset "Suomen Kansalaiset".................

...Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.


Hyvää itsenäisyys (näennäisitsenäisyys) Päivää Harvoille ja Valituille.Kiitti.

~Kapteeni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti