lauantai 23. joulukuuta 2017

"Suomi" on....

"Suomi" on pingottunut, väkisin ja pakolla juuri ja juuri koossapysyvä vittupäinen kyhäelmä, tyhmiä valheita ja pakottavaa Aasialaista kollektiivikontrolli vittupäisyyttä.
"Suomi" on tunkkainen "lintukoto", joka Julistaa aina jotakin Muutosta haluamatta kuitenkaan ikinä oikeasti muuttua, eritoten hyvään ja viisaaseen ja oikeaan suuntaan, esim kohti laittomuutta eli vapautta ja oikeamielisyyttä ja persoonien ja kohtaloiden toteutumista ja aitoa maskuliinisuutta ja sen sellaista.
"Suomi" on sieluton mitätön, hajuton mauton ja haalea, teeskentelevä, teennäinen mitätön ja ponneton lässähdys, jäinen pohjoinen komentokommunismin ja tunkkaisen juopuneisuuden kehto.
"Suomi" on perheenäitien ja muiden VITUN ämmien ja "Mimosien" yms Diktatuuri ☭, jossa on "kauheeta" jo sekin jos joku tatuoi irtopalaseen jotain vitun siannahkaa, Räsäsen miehenlärvän "yläosattomissa ja ase kädessä" tai piirtää jonkun hahmon jolla on pippeli, vaikkakin epäselvä.
"Suomi" on mitättömien nörttimiesten ja dorkien koirien hallinnoima munaton ja selkärangaton ja vetelä ja laiska mutta muita / toisiaan, komentelva läjä typerää paskaa.
"Suomi" OLISI silti sangen potentiaalinen, mutta niin kauan kuin on kytät ja "laki" ja "poliitikot ja politiikka" KAIKKI se voidaan unohtaa tykkänään. Täysin ja absoluuttisesti, ja se on em. saastojen tarkoituskin; estää sen POTENTIAN toteutumien. Sillä heille siinä ei ole mitään roolia tarjolla, eritoten mitään Merkittävää ja Muiden YlleNousevaa.
"Suomi" on vittupäisten takakireiden hermoraunioiden ja hysteeristen selkäänpuukottajien ja pinnallisten virnuilijoiden ja petturinilkkien ja ryssien ja kommunistien ja muiden torakoiden ja demoonisten roskien Paratiisi. Myös siis kyttien ja "poliitikoiden". Mutta toistan jo itseäni.
"Suomi" on RUTIKÖYHÄ ja velkainen, itsetön ja kalsea, jääkylmä mitätön perkeleen naisten ja tyttöjen pedestalisointiin keskittyvä kuvottava tyhmä ja satanistinen, tiukkapipoinen ja kireä, jäykkä ja jämähtänyt ja iäksi jämähtävä, luutunut ja urautunut typerä läjä koiranpaskaa ja naisensontaa.
"Suomi" on muiden komentelijoiden ja kyttääjien ja niskaanhengittävien holhoajien ja muiden sarjaraiskaajien / kyttien unelmien saalistusmaa.
"Suomi" on EDELLEEN osa Neuvostoliittoa ☭ - ja pelkkä läntinen Siberian provinssi vaila itseä vailla uskallusta ja vailla henkeä. Tai persoonaa tms.
"Suomi" on vain nippu sääntöjä ja "lakeja", ja lajitelma ahdasmielisiä pikkusieluisia mitättömiä, rumia(!), nahjuksia ja sekopäisiä ämmiä.
"Suomi" on ....osa EU:ta.
"Suomi" on siis toisinsanoen, paitsi jäätynyt Helvetti, niin kuollut.

Kiitos.P.s JA siis tietenkin, nykyään, täynnä neekereitä somppuja ählyjä ja mitä lie vitun venepakolaisia ja ryssiä ja sen sellaisia. Ne tianaa meille ja ne rikastuttaa meidät, ne antaa meille levon ja laupeuden ja kaitselmuksen ja suopeuden, ne täyttää meidän kirstumme rahalla ja mahamme ruualla ja kaljalla ! Ne suo meille ikuisen rauhan ja paljon pippeliä, ne saattaa meidät raikkaiden vesien ääreen, joita meillä ei toki ittellä jo ollu... ja ne vie meidät mitä vehreimmille niityille, taaskin; mitä meillä ei vielä itelle, RAAASISTIIIIT™!!!!, ollu.
Ne päästää meidät pahasta, jotkut myös omasta hengestään ja rhasta, ja pyyhkii pois synnit ja kyyneleet yms. Ehkä velankin ? Emmätiä.


Kaikkee tällast´
(P.s 2 Tämä on myös VARKAIDEN Maa ja Paratisi)Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti