sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Hankislinkki & "Metropolialue"

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/12/metropolialue-on-kiertoilmaus.html

Ihan hyvin sanoo Hankis, kun sanoo saman sanan minkä itse heti kättelyssä ajattelin kun luin tuon ensimmäiset rivit; "megalomania". Eli suomeksi "Suuruudenhulluus".
Kommunisteille erittäin tyypillistä jostakin syystä, luultavasti nöyryyden ja sisällön puuttesta johtuvaa imbesillimäistä pölvästiä patsastelua ja pompöösiä pullistelua, kuin Heedbärin "huumori"keikka.

Ja MINÄ SANON että mikään ei ole niin JUNTTIA kuin yrittää olla OLEMATTA juntti ! Ja SE on täsmälleen "Helsingin Kaupungin Strategia". Joka ilmeisesti "kaupungilla" pitää olla. Strategia.
Jotakin vastaan, jonkin varalta.

Helssingissä (kahdella koolla ihan tahallaan) se on yksinkertaisesti mutiaisten hamstraaminen ja kommunistinen megalomaaninen anti-arkkitehtuuri ja kaikkinainen kahelius ja itsetuho.
Joka on siis SAMA kuin jos kauniisiin ja harvinaisiin kukkiin erikoistunut puutarha pitäisi "strategianaan" ..."..emmätiä, tuoda vaan tänne siis mahdollisimman paljon rikkaruohoja ja montaa eri laatua ja lajia, ja tutkia mahdollisuutta ohjata myös ehkä mutavyöry tai pari tähän puutarhan päälle ja näi.." ja sitten sitä raavitaan päitä ja perseitä, omia ja vieraiden, kun koko juttu "ei nyt vaan JOSTAIN SYYSTÄ näy TOIMIVAN".


Jutussa mainitaan paitsi "Metropolialueen" itsestäänselvä tuleva "floppaus" / lässähdys yms, mutta itse Käteinenkin. Käy ilmi että SE on ollut järkkäämässä tuonkin ongelman todeksi.

#"KiittiSiitäkin!"

Jykä kai tianaa sillä, tjns, emmätiä?

Lähinnä Puola ja Viro -lais raksahäiskät hyötyy väliaikaisesti tuosta "buumista" ja sen jälkeen ehkä neekerit  tjns haittaeläimet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti