perjantai 22. joulukuuta 2017

Valtio vs Köyhät osa.2

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2017/12/valden-joululahja.html


Linkki Yrjöön ^.

Täytyy vielä palata tähän asiaan sanomaan että tämä on jo niin käsittämätöntä että tätä on..... vaikea oikeastaan edes käsittää.


MUISTAKAA  tämä ja KUULUTTAKAA tätä halki koko "Valtakunnan" !!!


"Valtakunnan" jonka OSA SINÄ ET OLE, vaikka jostain kumman syystä LUULET olevasi.
Mutta oletko SINÄ syntynyt niiden viiksekkäiden lihavien ja mukavan muodottomien, pulleiden setien tai vastaavien tätien tai kenties poliisikyttien tms rotanpaskojen sukuun ja verilinjoihin !??!
I thought not !

Ergo: sinä ET kuulu noiden "kovien jätkien" ja "khuulien muijien" poppooseen.
Ne on omassa pienessä tunkkaisessa kuvitelmassaaan, materialistiset vitun konnat, kuin jokin "tupakkajengi" koulun nurkalla; SINUA ei ole kutsuttu, jollet ole yhtä typerä töksähtävä käytöstavaton alkoholistinsiittämä mulkku munapää typerä perkeleen sosiopaatti kiipijä ja paska.

Tosin "Valtio" koostuu siltikin enimmäkseen vain niistä omituisista ja yli-lihavista, ja väkinäisistä nörteistä ja muista kankeista dorkista ja rumista pallilärvistä ja ei-halutuista ja törtöistä ja itsetietoisuuden TOTAALISESTA puuteesta kärsivistä tunkkaisista ja noloista imbesilleistä yms luopioista ja rumiluksista ja ihan vain kusipäistä. EI niinkään MISTÄÄN mikä "khuulia" OIKEASTI !!!!

MIKSI sellainen hakeutuisi ammattiloisen alhaiseen elämäntapaan !?!?!?


Mutta ompahan jopa Valdelta poikkeavan kusipäistä touhua.
Voin vain ärstyneenä ihmetellä.
Ja vielä loukkaus loukkauksen päälle on tuo nekruille rahan syytäminen !!
Ai miin; jos SE ei ole jo sisällis-sodan KERJÄÄMISTÄ tai koettelua siitä KUKA "ministeri" murhataan ENSIMMÄISENÄ, niin MIKÄS sitten on ?!?!

*

"Poliitikko" on kyllä aivan USKOMATON, siis en voi ilmaista tätä TUNNETTA kirjoittamalla sanoja, mutta tunnen TODELLA VAHVAA häkellystä, TODELLA negatiivisessa mielessä, siitä minkälaisia olentoja ja epäolentoja "poliitikot" OVAT !!!!

Minä en saata käsittää niitä sen enempää kuin kyttiä tai mitään muutakaan versiota demoneista ja paholaisista.
Minä ymmärrän ylpeyden ja kunnian ja nöyryytyksen ja häpeän ja toisten huomioimisen ja kunnollisuuden ja rehellisyyden ja itsekurin ja oikeamielisyyden ja kaiken tällaisen niin hyvin kuin se on ihmisen mahdollista snaijata - mutta "poliitikko" on sen kaiken TÄYSIN HÄVYTÖN, joka minua siis raivostuttaa niin paljon ettette uskokkaan(!!!), vastanapa ja sen totaalista rienaavaa ivaa ja pilkkaa !!!!

"Poliitikko" on "Lucifer" maallisena versiona.
Sellainen on tyyppi joka ei vain kertakaikkiaan TUNNE minkäänlaista korviakuumottavaa HÄPEÄÄ MISTÄÄN. Kuten kyttäkään. MOLEMMAT voisi viedä vaikka lapselta tikkarin kädestä ja SUUSTA tuntematta minkäänlaista muuta kuin typerää pullistelevaa YLPEYTTÄ !
Heidät on "kuin luotu olemaan vastenmielisiä ja nurinkurisia ja pahoja" ja he suoritavat juuri TUOTA roolia oikein todellisella antaumuksellisella vimmalla ja omistautuneella tarmokkuudella ja luisumattomalla otteella ja totisimmalla pietiillä tälläpuolen ehkäpä vaikka Mishiman Jukiota tjns.

Kyse on kai osittain ainakin, siitä mistä jotkut aina Blogos-Sfäärissäkin on jauhaneet, kaiketi jopa Hankamäkikin, eli siitä kun "vastuu laimenee / katoaa ISOSSA JOUKOSSA".
Yleensä kyse on urheilijoista, esim jääkiekkoilijoista, mutta kuka niistä välittää ? Mitä vitun MERKITYSTÄ NIILLÄ ON ?!?!?!
Jos ei seuraa lätkää ja/tai käy peleissä; ei lätkäjätkistä pitäisi juurikaan olla harmia ! Ainakaan aikuisten maailmassa, koulussa kai mahdollisesti sitten.

Mutta "poliitikoista" ei ole MUUTA KUIN harmia.
Ja SIIIIILTI kaikki näyttää olevan sitä mieltä että "poliitikkoja ja politiikkaa ja kyttiä ja lakeja" yms JUUUUUUTALAISTEN (KUULKAA NYT JO SITTEN PERKELE!!!) koiruuksia TARVITAAN !!!!! Johonkin.....jostakin syystä ?
Lähinnä keskinkertaisuuksille kainalosauvoiksi, koska maailma tuntuu liian suurelta ja tyhjän avaralta jos ei voi avata päivän päätteeksi aina telkkaa ja kuulla ja katsoa mitä kusipäistä hävytöntä satanan paskaa "poliitikot" on NYT keksineet ja NYT sanoneet ja juonineet meidän kaikkien muiden päänmenoksi. Joka sitten muka "koskee kaikkia", vaikkei koskekaan yhtään ketään, kuten "laitkaan", mutta kyttä on koira robotin ruumissa ja käy hävyttä ja surutta kimppuun koska on tyhmä kuin krokotiili ja aivan yhtä vaarallinen. Jopa vaarallisempi ! Kroko on kuitenkin melko chillisti suurimman osan ajasta ja se on helppo VÄLTTÄÄ; sen kun pysyy sen läheltä poissa !
Mutta kyttä on AKTIIVINEN saalistaja ja sillä on, toisin kuin sinulla, kavereita / liittolaisia / oma AKTIIVINEN armeija. TÄMÄ on se "salaisuus" miksi kytät ei ole vielä haudassa; niitä on OMA ARMEIJA. Aseistettuja sekopäitä tosikkoja nulkkeja ja niitä miehen ja naisen välisiä lesbomaisia olentoja, ja kaikensorttisia totisia taulapäitä ja vallanhimoisia pikku Staalineita yms paskanilkkejä vittupäitä mulkkuja.
He ovat mulkkuja, voisi lyhyesti sanoa.

Ikävä kyllä, en usko että se aukeaa mulkulle itselleen. Joten sitä lienee turha heille sanoa ja toistella ?! Ja hei; eihän se heitä haittaa ! Ja jos se ei haittaa ittee niin aaaaayy, huu givs a fak !?

Nuo PAKOTTAA "lakeja" kansan niskaan, kun "herrat ja rouvat" Linnasta huutelevat.
Eli tässä eletään Keski-Ajalla toisinsanoen edelleen, mutta nyt on MYÖS kännyköitä ja lentokoneita yms.


N mutta eniwei. Todella kylmä ja järisyttävän MULKKU temppu "Hallitukselta". Vieläpä joulua ennen, ja vieläpä 100-vuotis jouluna.


Kuinka paljon ne olettaa ihmisten sietävän ja kestävän !?

MIKSI näin tehdään ?!
KUKA tätä mashinoi !?
KEN tästä HYÖTYY ?!?
MIHIN tämän kaiken koiranpaskan ja kiusan JÄLJET JOHTAVAT ?!?!
MIKÄ MOTIIVI tällaisella VOI, missään tapauksessa ja nimessä, olla ?!?!

Ei kai sieltä vain tule narunpäästä vetäjän hyppysiin esim: EU, soroseeni, Jutkut an sich, ja sekalaiset "Kansainväliset poliitikot ja pankkiirit" yms tunkiorotat ja viemärirotat ?!
Minkäälaiseen HYVÄÄN tämä ei johda.Tulta munille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti