perjantai 29. joulukuuta 2017

Vielä tästä "KyykytysMallista"

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005505316.html


Jaaha, siellä tuo tuommoinen vittupää takana. Jos katsotte tuotakin Elton Zonin   lookalikea / mulkkua, noin  4 sekuntia tai kauemmin, näette noin abaut yläasteikäisen, luultavasti rankastikin kiusatun, matikkanörttipojan. Sellaisen rutikuivan insinöörin niljakkeen mitä ne nyt aina on, jotka TYKKÄÄ jostain fysiikoista ja matikoista ja muista rutikuivan robottimaisista ja sieluttoman puuduttavista aineista..


Oikea kusipää ja mulkku tuo on joka tapauksessa.


Ja hei ! Tässähän se sanookin sen ihan itse, kuunnellaas; Ajatuksena on, että vaatimus pätkätöiden tekemisestä tai "palveluihin" osallistumisesta tekee työttömyyden pitkittymisestä nykyistä epämukavampaa.

Nostaisin esiin sanat "epämukavampaa" ja "tekee". Eli tekee, jostain, epämukavaa. En voisi juuri paremmin kiteyttää "poliitikkojen" ja "lain" ja "politiikan" sisältöä ja OLEMUSTA ja ideaa ja sen sellaista !

Aivan LOISTAVA kiteytys ! Herran pieksut.

Ehkä Froidilainen lipsahdus ?


Noin "ajattelee" joka tapauksessa sieluton kusipää ja eräänlainen "kovis" jos se nyt on oikea sana tässä tapauksessa.

Hei valopäät; teillä ei oikeasti ole MITÄÄN käsitystä siitä mistä puhutte, ja vielä vähemän oikeutta VAATIA planeetan muita kädellisiä noudattamaan omaa ELÄMÄNTAPAANNE ja seuraamaan omaa "polkuanne", vitun muulit. Kuinka vaikea se on käsittää tämä; "ÄLÄ tyrkytä tapojas" !!!!!??

Kytät ja "lainsäätäjät" ja muut jotka katsovat syntyneensä jotenkin "oikeutetusti" "valvomaan" muiden KÄYTÖSTÄ herran perkele, ja määräilemään muiden elämää, tuo koskee eritoten juuri teitä. Vitun paskapäät kiusaajat.

Ehkä se on niin yksinkertaista, ja luultavasti onkin, että kuten se joku vanhempi Irlantilaismies sanoi siinä videossa jonka "linkkasin" jo vuosia sitten, tempus fugit(!), on tuo "valtaapitävä" jengi, kytät ja "poliitikot" ja "syyttäjät" ja "lakienluojat" yms Saatanan kusipäät; paimentolaiskansojen modenit jälkeläiset.
Ja sukua siis sellaisille mulkviseille jotka PAIMENTAA eläimiä....../ olentoja. Ja jotka tykkää "metsästää" eli ammuskella eläimiä kuoliaaksi, koska.......koska sellaisesta ne tykkää vitun pullistelevat macho mulkut.
Koska ne on kusipäitä ja lapsellisia, ja henkisesti UMPIsokeita ja ylimielisiä, ja koska; niitä ei vain ole pysäytetty, joka taasen johtuu siitä että iroonista kyllä, pysäyttääkseen ne, täytyisi muuttua johonkin mittaan niiden kaltaiseksi....tämä on TODELLA kinkkinen ongelma tässä ulottuvuudessa.

Siihen mittaan että sen voisi miltei LUULLA olevan TAHALLISTA ja siksi; RATKAISEMATONTA, jolloin henki saa sitä mitä se HALUAA, eli shou vain pyörii ja pyörii ja pyörii ja idiootit ja demonit siinä hyörii ja tänne voi aina inkarnoitua kokemaan tämän saman typerän helvetin hölinän ja paskan ja alistamisen ja kurittamisen ja sielunvihollisuuden ja demonisen kusipäisyyden ja ultratyperän paskuuden yms rotansonnan.

Mutta kuitenkin; jotkut vain tykkää kurmoottaa muita. Se taas JOHTUU siitä ettei sellaisilla ole sydäntä eikä sielua, ja niillä on TODELLA änkyräisen kurja ja kovettunut ja pieni mieli, kuin pieni jäätynyt klöntti kurjaa itsekästä ja ahnetta paskaa.

Hyvä ette olette saaneet kommenteissa SANOTTUA !! Mm että kaikki mikä on "poliittista" ON de facto "työtöntä" ja ELÄÄ "VEROISTA" eli RYÖSTÖSAALIISTA. Ja KEHTAAVAT saatanan vitun vitut saarnata muille jostain helvetin kunnollisuudesta ja kelvollisuudesta ja "VELVOLLISUUDESTA" yms !
Saatanan räkäläntit. Ei OLE mitään "velvollisuutta". Kaikki sellainen on VAIN ihmisapinoiden päässä, tai ehkä jollain on jokin henkilökohtainen(!) "karminen velka" tjns, joka on eräänlainen "velvollisuus", mutta muutoin EI.


Kuten olen sanonut; "poliitikkoja" kai inhottaa ja kismittää nyt lähinnä SE että työttömät alkaa muodostaa heidän kanssaa KILPAILEVAN "syöttiläslauman" orjien "niskaan" tai miten tämän ilmaiseekin.
"Poliitikot" haluaisi olla SE, se AINUT, loisten ja syötettävien lauma.
Mutta toisin kuin HE, työtön suurimmaksi osaksi EI ole VALINNUT kohtaloaan, ainakaan täällä inkarnaation SISÄLLÄ, ja niitä SYITÄ miksi ollaan työttömänä on niin monta kuin työtöntäkin.


Tuollaiset älylliset kääpiöt tulisi vain polttaa, jotka tulee aina ja ennustettavasti kuin loskasade suomen talvessa, aukomaan typerää kommarinpäätään ja älähtää tuon VITUN(!) papukaijain klisheen että "täytyy tehdä tötä!! työtätyötyätyötyä! ON työtä jos HALUAA! menkää töihin! On vain TYÖ! TYÖ=elämä! Elämä=TYÖ!" vittu suksikaa vitun sieluttomat, mielikuvituksettomat keskinkertaisuudet TYYTYJÄT ja ALISTUJAT vittuun !!!
(Miksette ryhtyisi muuten muslimeiksi !??  THThahahahahahha  AHAHAHAAAAAAAAA !!!! Sen paskaläjän, sen "uskonnon" NIMIKIN meinaa alistumista herran tähden! Tykkäisitte!)

Jokin AASIALAINEN esim Pohjois-Kommarilainen voisi sanoa noin, mutta valkoinen....? ......jotkut mulkut ehkä, mutta muutoi ei.
Valkoinen pää ei ole rajallinen ja KIREÄ kuten alemmilla roduilla kuten esim juuri em. kommarit.


Ja se mistä työttömien vastaisessa sodassa on AINA pohjimmiltaan kyse, on se että "Valtio" haluaa kaikkien olevan orjiaan. Nyt ja AINA. "Politiikka / Valtio / Hallitus / laki" tai mikä nimi sillä milläkin vuosituhannella nyt on, on tämän planeetan julmin ja ilkein ja haitallisin ja demonisin ja pahin vitsaus ja syöpä ja rutto ja ankeuttaja.
Kuten tiedättekin jo kyllä, ei tämä kissallekkaan mikää Uutinen olisi. Ja toisin kuin "Uutiset"; tämä on TOTTA ja suora faktuaalinen fakta ja yksinkertainen tosiasia.


Ja on niitäkin jotka ei vain menisi töihin vaikka työ koputtaisi oveen, ja jotka on siinä OIKEASSA, eritoten jos eivät halua TUKEA sitä paskaläjää mikä on NykySuomlanti tai mihin se on menossa jne jne.
Kuten joku kommentoikin, ei ole mikään / kenenkään velvollisuus esim elättää ja rahoittaa MaMuja ja MoKutusta yms.Mutten nyt jaksa jankuttaa tästä, toistaiseksi ainakaan, sen enempää.
Tässä vielä pari kuvaa......

Mulkkuja ja lisää mulkkuja ja muita haitallisia, ja sitten ihan oikeasti hyödyllisiä ^^

Ei kovin vastenmielisen näköinenkään jo, tuo ämmä ?
^ TUO on hyvä ja hieno huomio ! Täytyisi oikein erikseen pyrkiä MUISTAMAAN TUO joka kerta kun joku "ulkoaoppinut" imbesilli-ääliö-kommari ulisee tuosta TYÖ"elämästä" eli elämästä Valtion tiukassa kontrollissa ja omistuksessa jne yms, jopa TYÖTÖN, for Christs sakes, maksaa VEROJA !
HAHahahaaaaa, se on muuten totta !


Ja hei Marxistit / "poliitikot"; jos ei OLISI veroja, ja ihmiset saisi PITÄÄ ikiomat hynänsä ja kaiken minkä "tienaavat" tai jotenkin tekevät ja "ansaitsevat" ja saisivat käyttää sen just ninkö haluaisivat, saattaisi "työ"kin KIINNOSTAA enemmän.

Mutta ....no, mitä sitä teille jankuttaa, te tiedätte syvällä sisällänne, ehkä takapuolessa jos ei muualla, itsekin mitä OLETTE ja mitä teette.

Te olette KAAPANNEET koko maaplaneetan ihmiselämän omaan hysteeriseen valvontaanne ja tiukkaan ja omivaan, mielisairaan helikopteriäidin kontrolliin ja etsitte koko ikänne, vitun hölmistyneet pölvästit, sille "oikeutusta".
Hei ges what vitun mulkku; sitä EI TULE LÖTYMÄÄN !
Ikinä.
Mistään.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti