tiistai 19. joulukuuta 2017

USA:n UFO-video

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201712182200612996_ul.shtml


Siinä sitä nyt alkaa sitten tiputtaa, pikkuhiljaa, salaisuuksien julkituontia.

#KiittiSiitä!


Ja joku molopää, tahnainen vitun merimakkaran ja tyhmimmän mahdollisen apinan risteymältä näyttävä älykääpiö, ehtii julistaa kaiken jo ja vain "roskaksi".

Oookke !


Kiitti siitäkin.


Jos ei jamppaa miällytä nin ei se sitten o totta !? Hei ?! "Kaikkihan ny TON tiätää!" kuten tämän kaiken Maahanmuuttajat™ ja ei-neekerit vaan roduttomat ihmiset, ja mitä kaikkee ! Hei !?
Nääx. Ota ihan tshillisti vaan, ja iisisti ? Ok ?
Asetut vaikka makuuasentoon tjns.

No Panic !


Eniwei. Ei voi sanoa etteikö teille kaikille, für alle da, olisi saatana SANOTTU !!! Herran vitun tähden !!!!

Kuinka monta, kuuuuuuuuuiiinka monta vitun VUOSIKYMMENTÄ olemme "hörhöt" koettaneet ja yrittäneet, milloin nätisti, milloin epätoivoisesti, milloin vain ...olla sanomatta mitään, saada teille HYVIN YKSINKERTAINEN totuus ja viesti perille; te ette ole yksin edes TÄLLÄ vitun kurjalla perkeleen PLANEETALLA !!!
Tämä on niin tiuhaan vahdittu ja vierailtu että voisitte yhtä hyvin asua jonkin suositun kuppilan / kiireisen baarin paskahuusissa / vessassa !

*

MINÄ en henkilökohtaisesti ymmärrä sitä sielutonta ymmärtämättömyyttä ja tyhmyyden tunkkaisen tukahduttavaa, umpipakahduttavaa vitun tylsän tympeää pimeyttä, jolle tuo asia on jotakin niin käsittämätöntä ja YLLÄTTÄVÄÄ ja ei-hyväksyttävää, että sen täytyy vain reaktion ja vaiston omaisesti, kuin nuijalla olisi polveen kopautettu, parahtaa että "mäenusko™!!!!" tai "roskaa!" tjn yhtä vitun ajattelemattoman umpisokeaa ja super ultra mega tyhmää.

MIKÄ siinä on "roskaa" tuon ystysilläänkävelevän typerän apinanpallinaamaisen mulkun pienestä mielestä ?! MIKÄ Kristus vittu ?!?! MIKÄ !??!
M I K Ä on "roskaa" ?!?!?!?!


Vittu miten pieni ja rajoittunut ja PELKURINMAINEN voi olla "tajunta" jolle ei uppoa kaaliin mikään tästä aihepiiristä, ei vaikka MIIIITÄ esimerkkejä tuodaan nokan eteen !?
Ai miin; SIINÄ on jo ESIMERKILLISTÄ tyhmyyttä !!!!!!

Oikea vitun keskiaikainen perkeleen vitun vittupää-puupää, noidanpolttaja ja "maa on littee!" imbesilli.
Teidän PÄÄNNE, ON(!!), de facto, littee. Ja se tulisikin tehdä sellaiseksi ihan myös fyysisesti, esim vaikka asfalttijyrällä ta jollain vastaavalla. Emmätiä, ei sen niin väliä o MILLÄ, mutta kuhan jollain.


Mutta hienoa että VIIIHDOIN on jonkinlainen salaisuuksien julkituonnin aika. Vaikka se onkin vasta ihan miniatyyrisen marginaalisen vähäistä ja pientä, mutta onhan se toki jooooooootakin.

Jos ei muuta niin sillä säikytellään APINAT !! Ja kaiketi EROTELLAAN IHMISET ja juurikin nimenomaan apinat. Kuten tuo parahtaja.

Heti muuten ENSIMMÄINEN kommentti oli jonkun toukojäärän kurahousun idiootin kiekaisu. Oikean peräkammarin Per-Looks turvenuijaMEGAjuntin tyhmyyden röyhtäyksenomainen julkituonti.

Ne ei vain VOI itselleen mitään; ne on yksinkertaisia ja alkeellisia olentoja ja "avataareja". Kuin kissakin. Minkä sekään ittelleen mahtaa ?
Se on simppeli juttu.

Niinkuin tämäkin on hyvin simppeli juttu lopunkaiken; Maan ihminen on jokseenkin näiden mulkosilmien muokkaama jollei suorastaan luoma, ja "Vartijat" eivät ole KOSKAA alunperinkään ikinä LÄHTENEET mihinkään !! Vitun idiootit.
Teitä on tarkkailtu KOKO AJAN.

Minähän saatana sanon tätäkin teille yhtä mittaa, jaaaaatkuvasti, koko vitun ajan. Muttei se kai sitten vain mene jakeluun ? En tiä.


Kuten olen toistuvasti sanonut, on teidän autistisen umpinainen typeryytenne minulle se ainoa todellinen Mysteeri. Minä en kertakaikkiaan KÄSITÄ minkä vitun typeryyden kelmun tai kalvon takaa te toljottavat villit maailmaa oikein katselette, mutta; jumalauta että te olette sitten vittu TYHMIÄ!!!!!!
Oikein GIGANTTISELLA Teellä.

Minulle nämä "tyypit" on joka tapauksessa, eräänlaisia "vanhoja tuttuja", jo lapsuudesta. Joten minua ei ole juuri yllättänyt katsella niitä niiden kieltämättä melko hyytävän outoja aluksia tässä pitkin elämääni, ihan suomlannissa.
On ollut luotainta ja kolmiota ja sellaisia kiiltävän metallisia lautasia ja mitä lie kaikkia, valopalloija ...you name it.

Toisaalta: minä en oikein tiedä SAISIKO teille kertoa / puhua mitään, MITÄÄN, tästä / näistä asioista.
SITÄ minä EN OSAA sanoa. Joten minä kerron aina vain kautta rantain, kierrellen ja kaarrellen, kaikkea ylimalkaista. Kuin antaisi koiralle jotain kurjaa syötävää ja tylsän haaleaa vettä, lattialle(!) -sinne sen kippoon- kun itse syö hienon pöydän päällä juhla-ateriaa ja juo mitä hienoimpia juomia yms jne; se riittää sille, se on vain ELÄIN.

MINÄ en tyytyisi moiseen IKINÄ, mutta ELÄIN ei vain tiedä sen paremmin tai sen paremmasta.


C´est la vie.Haistakaa Kaikki Vitttu ja HÄVETKÄÄ !! Saatte niellä itse naurunne, millä olette kaikkia "hulluja" pilkanneet halki vuosisatojen, kun ovat erehtyneet raportoimaan omilleen mitä ovat nähneet. Kuten ...junou; kuka vain vähänkin täysjärkinen ja päinen ja looginen ja altruistinen ja normaali ja EI-kyttä tai "poliitikko" tai katurikollinen mutantti.

"Hei ! Mä näin tänään viidakossa uudenlaisen elukan!!"

"ROSKAA!! vittu ethän nähny saatanan hullu !!"

"#PottakaaSe!"

"...hei miksei meille ikinä kerrota mitään?..."


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti