keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Kommarien Kokoontuminen

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201712122200599966_pi.shtml

Jota tosin ei kutsuta nimellä "Kommarien Kokoontuminen" vaan eufemismilla "Ilmastokokous".
Mutta kuitenkin.
- Siellä se Pipilä nyt uhkailee jo planeetan ilmastoakin ! Ihan hyvin se on, äijä, kuosissa. Ilmasto ja maapallo varokoot!! Perässään on sen magnituudin megakörtti että alta pois !
Niin rutikuivan megatörttö tosikko körttinuija molopää ja paska, sen tyyppinen liero ja sen tason pullansyöjä ja sörshöttävä puhujadorka ja luokan mäntein mäntti joka järkkäsi takuulla kaikki joulujuhlatkin ihan vimmaisen kiimaisena tyhmänä kohkaavana hönönä, että en haluaisi olla maaplaneetta juuri nyt.


Siellä "poliitikot" nyt ihan TOSISSAAN, ikävä kyllä, luulee että voivat sanella maailmankaikkeudelle tässä kaikkialla ympärillä ja sisällä ja ulkona, samoin kuin Kaikille Teille.
Muttei se onnistu; purot eivät tule pysähtymään "koska laki sanoo niin!" eikä taivas muutu hopeiseksi vaikka siitä olisi olemassa "lainvoimainen" ViranomaisPäätös, eikä elukat lakkaa olemasta elukoita vain miellyttääkseen Hänen Körttiyttään, Pipilän Jussia.

Ei vaikka siellä Molochin patsaalle Hoosiannaa laulaessaan raapisi itsensä Junkkerin häviävän miniatyyrista kivespussia.

En tiedä, en lukenut tuota juttua, onko omansa ollut siellä esillä, mutta luulisi ! Luulisin kyllä että on, sillä se on joka vitun kissanristiäisissä ja AINA esillä, eritoten nyt kun sillä on käsittääkseni se oma uusi "Puolue☭" Johdettavanaan. Siniset tjns.
"Timoksihan" sitä kai kutsutaan ? En tiä varmax.Eniwei, se mitä tuo TARKOITTAA, siis tuo "ilmasto..." on että nämä kirjaston nörtit ja lukutoukat ja papereilla ja toiveilla ja käskyillä Maailmaa ja TEITÄ(!) Hallitsevat pelokkaat zombit ja loiset ja niskaanhengittävät varkaat ja opportunistit ja sekalaiset juopot, ja superkusipäät ym koiranpaskapussista esiinkaivetut alitorakat ja mulkut aikoo  pyrkiä viemään teiltä Hyvät Kansalaiset☭  aina vain yhä enemmän ja enemmän kaikkea. Rahasta tottakai alkaen, ja päätyen vapauteen yms.


TUHLATKAA LUONTOA sen kun ikinä kerkiätte, ja käyttäkää happea ym, kun voitte. Ennenkuin se paketoidaan ja myydään Kiinalaisille Neekereille tai joillekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti