lauantai 9. joulukuuta 2017

SosiopaattiPoliisi Murhasi TAAS

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201712092200592278_ul.shtml


^ SIINÄ ^ 

Hyvä Kansalainen, on typerä vitun KYTTÄ oikein pähkinänkuoressa !!!

Niinsanotusti "laillinen / laillistettu", ikäänkuin SE olisi jokin automaattisesti hyvä ja oikeuttava ja ymmärrettävä juttu,  -murhaava imbesilli. Hermoheikko säpsähtelevä mielisairas petoelukka ja typerä vitun villi.

VITUN kyttä, toisinsanoen.

"Mutta jos ei ois tommosia huohottavia mielipuolia aseitten kaa tua ulkona, nii kaikki HULLUT liikkuis vapaana! Nii ! Kaikkihan TÄN nyt TIÄTÄÄ!".

Jep ! noinhan se ON. Eikä "kaikki hullut" suinkaan NYT, par´aikaa, liiku tuolla kaikkialla, ympärilläsi ja ulkona, ja tee jotain mistä et tiedä MITÄÄN!! Etkä sitäkä. joka on kai sitten siten UHKA SINULLE !
VARO VARO VARO !!
Pelkoapelkoapelkoa!


@PelätäänKakkaPyllyssä!


Olen esim ihan varma että milloin vain tämän luet / joku lukee, SAAAAATTAA olla esim tampereella jossakin puskassa jokin juoppo virtsalla. Se on Kaaos ja Anarkia ! Ei sellaisessa voi elää ja olla, ja mummuilla on pelko perseessä. Ja hei! Kuka muu muka raiskattas yhtä todennäköisesti kuin hapan kurttuinen vanha ämmä !?!?!
Näin se vaan on.

Maailmankuvanne on Se Ainoa ja Oikea, eikä vain jotain mikä HYÖDYTTÄÄ "paimentolais"villejä ja linnanherroja. Joita ruokitte ja ylläpidätte koko ikänne, kuin muurahaiset kuningatarta, sillä erolla tosin että kuningattaresta on HYÖTYÄ pesälle, toisin kuin "herroista" ja kytistä yms loisista sekopäistä paholaisen perseestään pusertamista ilkiöistä ja niljakkeista saastoista.

AINA jos vähänkin liu´utte kytistä tykkäämisen suuntaan; muistakaa tämä ^ !!!!! KAIKKI tällainen.Eniwei: tuo KYTTÄ ITSE tietenkin ja tottakai, kuuluisi kuolleeksi tai jos "linnan" täytyy olla olemassa mielestänne, ja se on HYVIN TYHMÄ mieli mistä nyt puhutan, niin sinne sitten. Linnaan.
Juhlikoon keskenään siellä vitun demonit ja saalistajat ja muut huohottavat pullistelevat aggressiiviset isoruumiiset mielipuolet murhanhimoiset saatanan Luciferin mutantit.

Vittu mitä hermoheikkoja PASKAHOUSUJA !! Siis minä en edes KEKSISI noin nynnyä käänteis-elämänmuotoa kuin Poliisi / kyttä !!
Mutta kuten se lempiblogaajanikin asian ilmaisi, se kyseinen "ammatti" on nimenomaan TARKOITETTUKIN paskahousuille kiusaajille. se on "ammatti pelkureille ja kiusaajille".
SIKSI se vetää niitä puoleensa ylipäätään. Kuin täysinäinen ruokakuppi koiraa. Ai miin, tämä on melko itsestäänselvää tämäkin ? Nou ?


Mutta ei teille, te tiiätte PAREMMIN !!Tuosta ^ tapauksesta vielä sen verran että; lie melko selvää, jopa teille(?), että kyseinen nuori nulkki, vain 26 v kloppi, HALUSI vain MURHATA. Tässä ei ole MINKÄÄNLAISTA epäselvyyttä eikä mietittävää, ja jos kyseisen avohoitosekopään aseessakin, mikä näille mielipuolille dorkille totta-vitun-kai KUULUU HEI(!!) toisin kuin esim SINULLE, niin nin jos siinäkin lukee että "olet kusessa!" nin sen luulisi jo sanovan jotakin. Mitä vähäisimmällekin pelkurille pölvästille, joka asiaa sivusta tarkastelee.

TODELLA TODELLA suunnaton harmi ettei tullut tapetuksi itse, kuten olisi kuulunut, mutta hei; mikäpä pahan tappaisi !?


Ja vähän vielä "insaittia" tuohon "laki / oikeus (vääryys ja pahuus)" järjestelmään...

- "Hän oli muun muassa kirjoittanut virka-aseeseensa sanat "olet kusessa". Tätä valamiehistölle ei saanut oikeudessa kertoa, sillä se olisi voinut luoda ennakkokäsityksiä henkilöstä."

Anteeksi mutta; mitä Kristus vitun vittu !!!!!!!?

Toisinsanoen; "halusimme ettette tiedä kyseessä olevan murhanhimoinen sekopää ja pikku kusipää, säikky pikku luuseri kiusaaja ja hermoheikko kakara, joka on tehnyt näin ennenkin ja tulee tekemään niin kauan kunnes hänet teloitetaan tai muutoin pysäytetään".
Eli haluttiin varmistaa että oma rivisotilas, eli VALTION / linnanherrojen OMAN armeijan, Kansaa VASTAAN, sekopäinen ja siten heille hyödyllinen, pikkumulkku koiranpaska EI joudu teostaan minkäänlaiseen vastuuseen tms. "Vastuu" ja "velvollisuus" yms on VAIN niille jotka ei ole syntyneet oikeanlaisiin (vääränlaisiin actuallyolosuhteisiin ja piireihin ja sopivaan fysiikkaan, jotta voisi olla muita paimentava ja komenteleva ja ympäriinsä käskyttävä seinähullu sekopää, ja muihinpuuttuva aivoton kusipää ja loinen ja mahdollisimman inhottava ja ärsyttävä draconinen torakansonta ja selvitä kuin koira veräjästä.
Kun syntyy linnanmuurien SISÄpuolelle; pöytä on katettu. Loppuiäksi, joka on usein valitettavan piiiiitkä. Mutta toisaalta, elämä pistää jopa pahatkin kärsimään jollain tavalla ja jonkun verran, eritoten venyessään todella pitkäksi. Viimeistään heikkona ja vanhana hapannaamana kuten Bushsin seniori, alkaa se ilkeä kuori rakoilla ja se pikku pelkuri psykopaatti tulla vapautuneesti esiin. Pimeys ja ilkeys menettää ulkoisen persoonansa ja kuorensa, ja jopa Tavallisin Tavallinen NÄKEE ehkä demonin sellaisena kuin se on KOKO AJAN ollutkin. EHKÄ !!! En tiä.
Mutta ehkä.

MINÄ NÄEN !!!! Minä näin HYVIN HYVIN HYVIN SELKEÄSTI jo lapsena. Mutta minä näenkin lähes kaiken. Tästä ulottuvuudesta ja vähän siitä ylemmästäkin, josta tosin olen joutunut teidän typeräksitekevän apinan imbesilliseuranne takia eroon yhä enemmän ja enemmän ja enemmän. Vitun koirankusiläntit gangstasimpanssit.

Mutta haaaaaayyyy; pitäkää te kytät ja lait ja pelkonne ja simpanssipolitiikkanne ja muodostelkaa liittoja ja sotikaa ja olkaa Heteroita yms. MINÄ tavoittelen yksin täällä taustalla VAPAUTTA ja valaistusta, jonka olenkin jo lähes saavuttanut muutoinkin. Ja rämpikää te tämän kurjan kurjan kurjan maailman suossa sen kun kykenette, ikinä mitään PAREMMAKSI muuttamatta, sillä teistä ei ole elämään runsaassa ja HELPOSSA, yltäkylläisyydessä, te vain sekoatte kuten näette, ja käytte toistenne kimppuun, keksien milloin minkäkin syyn. Nykyään se on "Rasismi™" tai puhuminen vihaisena tai kirjoittaminen aggressiivisesti tai punaiset kengännauhat tai liian pitkä koira tai kävely sivuttain tai mitä vain. Kyllä te JOTAIN keksitte !! Kokeilkaa kokeilkaa !!

Ja hei; OMA VIKA (not!) jos uhri ottaa sille laaditun roolin ja alkaa "pelata" mukana ! Vittu mitäs ei tiennyt sen paremmin !
THahahhahaa.... haa.... eniwei..- Poliisiväkivalta on Amerikassa laillista.


Kiitti.
"Laki ja Järjestys" huh ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti