sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Vigidi Viimeinen Ville-Galle

...jos tuo todella ON hänen oikea nimensä. Se on melko outo ja höynä nimi joka keississä.

Kirjoitan tämän nyt vihdoin kun muistan, tästä on pitänyt jo huomauttaa kauan sitten.

Viltsu vaikuttaa paitsi melko pelleltä paikoitellen, ja oikealta par excellance "ilveilijältä", niin myös pesunkestävältä kommarilta.


Se esim tiuskaisi Vain Laiffissa että ei tykkää kun "jengi miettii että otan nää prosentit / osuuden jne" ja hän inhosi "oman perseen huolehtimista" niinsanotusti.


Se myös NÄYTTÄÄ ihan totaaliselta "Finuiitilta". Se sen irvistys on vastenmielinen, kuin jollain vitun Saamelaisella primitiivillä. Kuin jollain "kalamiehellä" tai poronhoitajalla, tai muulla paleoliitin aliapinalla.

Se yrittää parhaansa mukaan olla "khuuli nekru", vaikka on vain nimenomaan "samojedivilli pohjoisesta".
Se olisi paljon paremmin oma itsensä jos lakkaisi tuon pelleilyn ja menisi EDES hoitamaan poroja tai kaloja tjns.

Se näyttää, kuten olen sanonut; modernilta Turhapurolta.  En tiä, ehkä sen tulisi esittää siis sitten sitä ?!?!
Muttei suomalaiset keksi tätä ideaa ikinä ! Ei edes minulta varastaen, sillä se on ihan liian itsestäänselvä ja hyvä ja kannattava ja selkeän selvä ja päivänselvä ja helppoa hoksata ja tuossa ihan nokan alla ja nenän edessä ja suoraviivaisen simppeli.
Kuten kyseinen "heebokin".JVG on hyvin tyypillinen Modernien Aikojen Suomlannin Juttu; ne on ottaneet Junttiuden ja vetäneet sen ihan täysiin / kymppiin asti, ihan tappiin saakka, JA sen lisäksi sisällyttäneet siihen junttien traditionaaliset inhokit ja vihatut kohteet ja kledjut ja asenteet ja musiikit yms, eli nekrut ja räpin ja karvatakit ja korut yms.

Se on kai niiden Se Juttu.
Mutta täytyy toki sen verran myöntää että se uusi musavideonsa on melko hieno ja se missä on Annan paljas pylly / takapuoli tai jopa "perse", se on ihan Moderni Klassikko.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti