sunnuntai 3. joulukuuta 2017

"Kukka Voimaa ja Musta Meri"

https://www.youtube.com/watch?v=PZdxqNWV8TI
Ensinnäkin, hahahaa, huomasin kun tätä tulin tähän pistämään, että tosiaankin; tuo aiempi kirjoitus oli länsimetroa käsittelevä ! HAhhaaa, ja tuon katsottuanne, ja uskokaa pois, se kannattaa katsoa ! Sen jälkeen hymähdätte ehkä vähän itsekin tälle maanalaisuus jutulle.

Mutta kuten olen todennut; tuo on TODELLAKIN kiinnostava kanava ! Ai miin, aivan vitun huippukanava !


Katsokaa katsokaa katsokaa !!

Edes minä en tiennyt noista lopussamainituista  maan-alaisuuksista ! Nehän on ihan järisyttävän laajat ja kattavat ja TÄSMÄLLEEN samaa jälkeä kuin esim Gizan alla kiemurtelevat valtavat luolat ja kanavat ja kanaalit ja tuubit ja putket ja kaivot ja niiden loputtomat sivuhaarat ja käytävät ja salaluukut ja mitä vielä.

Wau.
P.s Kun tällaistakin kanavaa katsoo, sitä alkaa hiljalleen tajuta, minä ainakin, miten vitun järkyttävän laakea ja gigantinen AUKKO kaikkien maailmankuvassa ja historian"ymmärryksessä" yms todellakin ON, kiitos JUUTALAISTEN ja heidän vitun VITUN vitun VALHEIDENSA !!!!!!!
VITTU MITÄ SAATANAN ROTTIA PERKELE !!!

Ja kaikki "poliitikot" ym, ahneet alhaiset itsekkääät rotanpaskat ja heitä puoltavat isot tyhmät möykyt eli kytät. Ne on varastaneet, luultavast "vatikaanin" kanssa kimpassa, niin järjettömän määrän perimätietoa ja perintöä ja tietoa sinänsä jne että ne pitäisi ruoskia ja polttaa 10 0000 kertaa eikä se olisi edes riitävä ALKU.

Ja te "symppaatte" niitä !?!?


...wau.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti