tiistai 19. joulukuuta 2017

Kuulentohuijaus ja Iltalehden Kommentit

Juttu jäi julkaisematta tuolloin kun tuo Uutinen oli tuore ja uusi, mutta julkaisen tämän nyt sitten.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201711192200544458_ul.shtml


Mielenkiintoista.

Tämä on taas yksi näitä ikuisia aiheita ns "salaliittoteorioissa". Monikaan ei tiedä edes MISTÄ ja MIKSI tuo nimi on kotoisin, "salaliittoteoria".

SE kertoo jo HYVIN PALJON, tuon käsitteen alkuperä. Ja sen liikkeellelaittaja. Se on, jos ette halua Guuklata; Amerikan Hallinto.

Eli 1 planeetan historian rikollisimmista tai ihan oikeasti PAHIMMISTA (sanasta Paha), järjestöistä tai organisaatioista ja jengeistä ja "instansseista".

*

Minulla ei ole itse tästä aiheesta juurikaan sanottavaa toistaiseksi, en ole juurikaan asiaan ikinä niin syvällisesti perehtynyt, mutta katsotaan jos sen vielä jaksaisin tehdä ja aikaansaada ja ratkaistuksi tässä Blogin aikana, ja sitten se on täältä luettavissa; niille jotka TODELLA HALUAVAT tietää.

Mutta sanon että minun "gut feeling" ja intuitio on asian suhteen ollut jo vuosia ja vuosia ja vuosia että ei. Ei ne siä käyny. (Tai ehkä ne kyllä kävikin!)

Vittu ne missään KUUSSA herran tähden, käyneet kävelyllä, aikana jolloin puhelimetkin oli niitä vitun veivattavia "mummopuhelimia".
Ja ihmisten käsitys mistäkin  oli jotain kivikauden apinan luokkaa ja modernin neekerin tasoa. Maksimissaan.

Tai ehkä nykyneekerikin on fiksumpi kuin tuon ajan NASAN valkoiset ja juutalais-khasaarit työmyyrät !? Huu nous.

NEEKERIT se oli kyllä kun SABOTOI koko avaruustutkimuksen, ilmestymällä kerran silloin kauan sitten, keskelle avaruusalusten kiitorataa jollain vitun kärryillä ! Aasilla ja rattailla. That´s niggers for ya.

Ei niitä voisi edes keksiä !!

Mutta kuitenkin, en tiedä noista kypärien heijastumista ym, mutta JOTAIN outoa noissa KAIKISSA kuvissa ON. SE on ihan tasan FAKTA !

Ja jo se että joudumme ylipäätään puhumaan ja inttelemään siitä YHTÄÄN; KERTOO asiasta jotakin !!! Se kertoo että JOTAKIN, ON, pielessä.
Se kertoo että KAIKKI EI OLE ihan niinkuin sanottu ja väitetty.
Se sanoo että "KATO NY PERKELE SENTÄÄN sitten jo vitun pälli, ihan omin silmin saatana!! Äläkä siinä intä kuten käsketty papukaija" tjns.

Ja totisesti; noissa lähikuvissa tuo "avaruusalus" on kuin jotain minkä iskä ja lapset on muutamassa tunnissa rakentaneet lapsille "majaksi" josain olohuoneessa tai takapihalla. EI miltään mihin on upotettu planeetan terävimmän ja älykkäimmän insinöörikärjen tislattu yhteiskyvykkyys ja tekninen nouhau yms ja minkä Amerikan Yhdysvallat on suuuuuuurella rahalla ja rakkaudella ja vaivalla ja vilpittömällä tutkimusinnolla rakentaneet.

KATTOKAA SITÄ nyt herran perkele sentään; se on PAPERIA ja TEIPPIÄ !!! P A P E R I A !!!

Avaruudessa PÖLYHIUKKANENKIN on ilmeisesti kuten luoti ! Joten tuo paperimassamaja olisi pelkkä rei´itetty silkkipaperinen tarhanlasten "taideteos" alta aika yksikön. Sanotaan että siinä kiitoradan paikkeilla, kun sitä lastataan johon alukseen jossain Nevadassa.

Ja jos katsoo ja vähänkään ymmärtää NÄKEMÄÄNSÄ ja viuaalisuutta sinänsä yms jne, nin kyllä; nuo taustat ainakin NÄYTTÄÄ ihan joltain teatterin LAVASTEILTA. Katsokaa sitä / niitä. KATSOKAA.
Ne on tasaisia litteitä pintoja joissa näyttäisi olevan KUVIA dyyneistä ym pinnanmuodoista.
VALOT ja pimeys ei vaadi mitään ruudinkeksijää "feikata" ja avaruuspuvun voi laittaa studiossakin päälleen. AINOA asia mikä puhuisi aitouden puolesta on tuo..en tosin tiedä ONKO se läsnä noissa filmeissä ja kuvissa, kuten sanoi -en ole kovinkaan perehtynyt asiaan-, niin nin tuo esineiden ja asioiden leijunta / painottomuus.
SE, olisi jo vähän vaikempi tekaista studiossa. Iteasiassa varastikkin HYVIN vaikeaa jollei mahdotonta. Mutta tiedä häntä. Kai sen voisi tarpeeksi vahvoilla MAGNEETEILLA, lattian alla(?), saada toteutetuksi. Tätä ei muuten KUKAAN ole ennen sanonut tai kirjoittanut !!
Muistakaa; kuulitte sen täältä ensi kertaa !Ja sopivasti kuin tätä juttua varten, ilmestyi sitten tällainen !


https://www.youtube.com/watch?v=dLkjJxW_ZKENASAn "kadonneita filmejä" yms.
Loistava video ! Ja loistavaa musiikkia !*
Yksi suurimmista syistäni puuttua asiaan / uutiseen mitenkään, oli tämä poikkevan hyvä kommentti !Eli siinä.


Tällaiseen kuvaan ja tunnelmaan.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti