keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Uutiskatsaus

Koska ja jos, jotakuta kiinnostaa "poliittiset mielipiteeni" tjns, niin kerrataan menneiden päivien saldoa tämän verran.

Thöyni Blää englannista haluaa "perua / kumota Breksitin" eli selvemmin sanottuna; kyseinen jyrsijännäköinen pallinaamainen vitun megarotta haluaa OMAN TAHTONSA kumoavan Englannin KANSAN tahdon. Eli ihan Perus "Poliitikko". Eli käskyttävä laiska lahjaton juonitteleva ja johonkin marginaaliseen mittaan kai "ovelakin", loinen ja paskapää ja häirikkö.

MINÄ taas halua Tonin tulevan ammutuksi. Tai ehkä tykillä merele tjns.

- - - - -

MAHTAVAA kyllä; Ryssät on vihdoin häädetty ja hätistetty Olympialaisista ! HAHAhhaaaaa, vitun tyhmät moukat juopot.
Ei sellainen barbaari paskasakki kuulukkaan osaksi moista muinaistraditiota ja tyylitajua ja makua jne. Ei se ole sivistymättömien viikinki /paimentolaismoukkien juttu vaan Sivistyneiden Roomalaisten yms juttu ja juhla.

- - - - -

Uutinen meni jo tuosta "virrasta" ohitse, mutta olin näkevinäni että vasurit poltti taas jonkun auton ja julisti että "nyt on sota".
Sen kummemmin noita paskasakin juoponsiittämiä reppanoita ultraääliöitä kusipäitä kommentoimatta, sanon vain että koska te heidän UHRINSA oikein heräätte KOSTAMAAN !?!? Tai antamaan takaisin !?
Ne polttaa autonne; te poltatte VÄHINTÄÄN niiden skeittilaudat tai hamppu kaulahuivin ja revitte tukasta niin että SATTUU !! Ja potkitte isona lössinä suuhun. Vaikka vain kaikkia edes vasurin näköisiäkin. Tosin jopa MINULLA on ainakin yksi takki jonka voi ajatella näyttävän jonkinlaiselta vasuritakilta, mutta sillä erolla että Morlokeilla ei olisi siihen ikipäivänä oikein VARAA.

Ja totisesti, jos noin toimii itse niin kyllä se melkolailla SODANjulistuksena toimiikin. Paitsi että on niin ruokottoman luokatonta ja aivan häkellyttävän kusipäistä toimintaa, että jopa Perus Rikollinen karttaisi moista kiukkuista lapsellista harhaista ja vainoharhaista, narsistisen pellekusipään pikkupaskan megatyperää ääliötouhua. Peläten että "näyttäisi totaaliseta idiootilta ja ääliöltä".


Ja aiheesta vielä; tajuaakohan vasurit lainkaan, ollenkaan, mitä AUTO maksaa !?! Eritoten UUSI auto !?

- - - - -


Sitten on vähän kehnonlainen uutinen heti perään, eli tämä nyt ihan tuore ja tämänaamuinen kai, että Trump aikonee "siirtää jenkkien lähetystön" Tel Vittupäästä    Jerusaalemiin.

En nyt lähde kirjoittamaan sen pidempää tiraadia, mutta en tykkää ikinä jos ja kun jutkut saavat, ja se on AINA "SAAVAT", ei TEKEVÄT tai ANSAITSEVAT tjns, jotakin.
Ja tuosta paikasta on taisteltu ihan järjenvastainen määrä ja uskomattoman kauan. Jota olen muuten aina ihmetellyt ja nyt taidan tietääkin syyn, törmättyäni yhteen vanhaan ja hyvään Klaus Donan videoon tuubissa tuossa taannoin.

Ei se maapläntti niille mitenkään ylipäätään kuulu, vaikka miten siitä jankuttaisivat, ählämit siellä on keikkuneet vuosituhantia ja sitten sinne MENI, sekä miekallahuitovat angloääliöt viikingit yms sekapäiset naiset ympäri planeetan ja nuo khasaarijutkut yms, ja nyt siellä on vain loputon sota ja umpisolmu ja kukaan ei enää erota päätään perseestään, en kieltämättä kyllä erota minäkään heidän päitään ja perseitään(!!), ja kaikki vaativat käsiään levitellen jotakin koko ajan itselleen.

- - - - -

Vapaavittupää koetti tulla Pyhimykseksi ja myönsi että KAIKKIA kirjoituksia ja "mielipiteitä" ja lausahduksia yms tulee, totta vitun kai, kuunnella ja sietää ja kuulla jne, eikä kiljua "Raaaaasistiiii™ !" tjns jos sisältö ei miellytä.

- - - - -


En nyt juuri muista onko tässä mennyt jotakin merkittävämpää ohitse, mutta luultavasti ei.

Sekalaista typerää "poliittista" paskaa yms turhaa täytettä, kuten aina."Kiitti"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti