torstai 28. joulukuuta 2017

"Aktiivimallista" vielä lisää

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201712282200631488_pi.shtml


Hyvähyvä; nimiä "paperiin" kai vain sitten !

Vaikka siinä(kin) vain alistutaan "Virallisformaaliin" ja "Poliittiseen" "tapaan TEHDÄ asioita" / "Byrokratialle".
Mutta koska nuo rotanpaskat loiset laiskimukset ja kiusaavat vittupäät on asettuneet MEIDÄN ja RAHOJEMME väliin, kiitti siitäkin vetelä ja TYHMÄ "Kansa", niillä on ihmisten ELANTO an sich PANTTIVANKINA. Eli JUUUUUUUURI kuten "poliitikot" ja muut JUUTALAISET haluaakin.

Ne ei ole lainkaan OVELIA; TE vain olette näin naiiveja ja tyhmiä.

Jutkut menee AINA kohti samaa tavoitetta, minkä rotshildin lantapalloista joku silloin sanoikin; Toisten Ihmisten RAHOJA.

Hekään eivät "välitä siitä kuka luo ´lait´" eli jutkut ITSEKIN tietää luomansa "lain" yhdentekevyyden ja Saatanallisen Vääryyden ja Pahuuden, mutta tietää myös että RAHALLA on väliä !!!

TÄMÄ meidän kannattaisi jo painaa lanttuun, yhden jos toisenkin.

Minä INHOAN tuota asiaa vielä enemmän kuin te, mutta jos se kerran on näin, niin tehdään näin sitten; tarrataan kaikki RAHAAN kiinni, ja hnehditaan se tänne. Suomeen. Kaikki Maailman Raha. Ja pidetään se täällä ja kytät ja "lait" ja muut JUUTALAISET loitolla.
Vaikka sodalla, vaikka ydinsodalla. Millä vain oveluudella, mutta periksi ei anneta.


Saakoon sitä mitä tilaa.- * - * - * -


Täytyy vielä(kin) kyllä ihmetellä tuota "Hallituksen" tai miksi noita "Eduskuntalaisia" nyt kutsutaankin, puuhailua ja touhuilua ja meininkiä ja edesottamuksiaan yms.
Ne on niiiiiiiiiiiin megahäkellyttäviä ultrakusipäitä etten osaisi keksiä niitä. Ne on niiin.......wau !!
Ai miin WAU !!!   Tiedättehän sen tunteen kun joku on vain NIIN. TOTAALINEN. KUSIPÄÄ. että sitä katsoessakin alkaa tuntua ihan sellainen "tunteeton" tunne, sellainen missä absoluuttinen aggressio vaihtuu lähes ihailuksi sitä härskiä ilkeää paskaista kusipäisyyttä kohtaan, ja se tuntuu tavallaan vähän kylmyydeltä ? Junou this fiilin ?
Mullon se melko usein kun vain AJATTELENKIN näitä vitun kusilänttejä mitkä tulee tuohon määräilemään ja "oleen tärkeitä" AINA kun EI OLE sotaa !  Sodan hoidamme taas me oikeasti minkään väärtit, ja hyvin todennäköisesti KUOLEMME siellä, jolloin "the show goes on" ja pikkuruiset tihrusilmäiset pikkusielut "Hallitsee Maailmaa".
Byrokratialla.

Toiveikkailla ja määräilevillä SANOILLA PAPERILLA !!!!

Ja NÄITÄ te PELKÄÄTTE ?!?!?!?! Ja NÄITÄ    KYTTÄ(!!!)   tuo "työväenluokan" petturipaska, palvelee ajatuksetta ja vedenpitävästi ja kiistatta ja tiiviisti ja uskollisesti kuin se VITUN rakki mitä aina mukanaan pitävät vitun paskahousut, koska se tuo EDUN "katutaistelussa" koska on vain aivoton elukka jolla on hampaat (kuten kyttäkin), eli Saksan Paimenkoira.
Histakoon vitun.


Sitten ihmetellään "kun ei ikinä o mitään hyvää / kivaa / hauskaa" ja "katsokaa ny noita muita" jne jne jne.

Lähellehän EI näe hyvin "kuten tiedetään".


Mutta tuokin vitun Sanelu "poliitikoilta" KAIKILLI MUILLE, eli eufeemisemmalta nimeltään "laki", on ihan silkkaa ja täyttä ja totaalista kiusaa. Työttömien ihan tahallista(?) alistamista ja häiriköintiä ja kykytystä ja pompottamista ja sen sellaista "pientä kiusantekoa".
Tai sitten tuo Paskaväki in OIKEASTI ON(!!!) Noin. Vitu. Tyhmää.

Mutta minä olen joutunut koko elämäni ajan kokemaan jatkuvasti, alati vain kamalammin ja pahemmin; toisten "ihmisten" typeryyden, joten minä olen jo valmiiksi häkeltynyt ja shokissa, muiden alkeellisesta tahmeaälyisestä megatyperyydestä. Teillä ei vain näytä olevan MINKÄÄNLAISTA, alkeellistakaan tietoisuutta.

Siksi alan olemaan yhä akuuttuneempi että ehkä se todella ON niin että te olette itseasiassa vain pelkkiä "botteja" ja sivuhahmoja ja jotain vitun "tekoälykköjä" ja avustajia, lähinnä HÄIRIKKÖJÄ kyllä, MINUN "näytelmässäni".

Ei mikään Oikea Olento VOI olla niin vitun saatanallisen RAIVOSTUTTAVA ja MEGATYHMÄ jne kuin seurani tällä VITUN planeetalla ON.

Teidän tyhmyytenne on minun tuhoni, ja ajaa minut seinähulluksi.
Sydämmeni luultavasti ennenpitkää RÄJÄHTÄÄ raivosta, te olette NIIN ärsyttäviä. Ai miin it !

Mutta kun itellä on pelkkä jokin vitun oranginsydän kutn orangin näköisellä Sipilällä, ei Muiden Tuska ny niiiiiiiiiiiiiiiin hirveesti kiinnosta. Eikä sen lisääminen ny niin suurikaan juttu o. Rauhottukaa vaan ja kuulkaa Sanelua ja muuta "Viisasta ja Poliittista".

Pipiläkin voisi mennä vitun perunanenäinen pallinaama ITSE sieltä töihin johonkin, ja lakata vitun tukkainen körtti ulkoistamasta omaa typerää megatunkkaista körtinkasvatustaan ja siitä seuranneita ongelmia ja komplekseja KAIKKIEN MUIDEN IHMISTEN de facto ONGELMIKSI !!!

Vittu kuinka monasti tämä pitää teille Keskiverto Hetero Junttijampat™  oikein sanoa(?!?!!?):  HAASTAKAA SE OMA ISÄNNE VITUN PELKURIT, ÄLKÄÄKÄ KOSTAKO NYNNYYTTÄNNE SEN SUHTEEN KAIKILLE YMPÄRILLÄNNE JA KOKO VITUN LOPPUIKÄÄ !!!!!!!

Saatanan läskipäät !

Vittu se minun syyni ole tai työttömien tai "Rasistien™" tai milloin minkäkin, ettet saa sanotuksi isällesi, äidillesi, mummollesi tai ylipäänsä NAISILLE. Mitään. Ikinä. VASTAAN.
Mitään millä on mitään vitun väliä.
Olet toisinsanoen, Vitun Hetero tai "heterosti elävä" tai mikä lie, omien viettiesi ORJA. Joten mitä sitä MINULLE tiuskit ??! Minä olen VAHVA toisin kuin sinä, minä pystyn sanomaan EI ! Vieteille ja ajatuksille ja impulsseille ja naaraille ja lähes mille vain.

Valon Polku ei tämän tähden KÄY teille; te olette liian heikkoja ja sorrutte ahneuteen ja materiaan ja seksiin ja sen sellaiseen ennen pitkää ja vääjäämättä.

Te ETTE OLE, toisinsanoen; kauhen LUJALUONTEISIA.

MINÄ OLEN.


Te vetäydytte vitun NAISET, AINA ja HETI ja VARMASTI, kuin kyttä ja koulukiusaaja, lauman turvaan ja laimennatte VASTUUNKIN sinne näppärästi, jos tulee VÄHÄNKIN tukalat paikat. Ja sieltä sitten ilkutte ja huutelette itku silmäkulmassa MINULLE !! Kuinka MINÄ(!!!!) olen milloin mitäkin "homo jätkä" tai ....no, sitä olen lähinnä kai kuullut. Tuo onkin kekseliäs nimitys tuo ! Näppärää !
Teilloin sana hallussa ! Ja TOTUUS ! HAhahahaaaa. Sehän ei kerro MINUN VAHVUUDESTANI vaan siis just tyyliin HEIKKOUDESTA, että kestän YKSIN kaiken, siinä missä muut pakenee laumaan HETI kun jotain vähänkin haastavaa ja vaikeaa ilmenee ?!?!

Hyvin te snaijaatte juttuja hei !! Kuin jokin salamanteri tai kissakala tai monni tai ehkä jopa sonnikin ?! En tiä. Niiden tietoisuudesta ei voi sanoa mitään varmaa.
Mutta teidän keississä VOI; se on ihan totaalista sekopäistä tyhmää valheidenhallitsemaa pelkurinsontaa.

Ja Sipilän paskapää, ja KAIKKI muutkin "poliitikot" eli loiset ja komentelijat, edelleenkin, niin nin; sen sijaan että "keksitte" kiusata saatanan selkärangattomat molopäät "omianne", te VOISITTE junou ...tehdä jotain vähän kelvollisempaa ja sanoa Kansainvälisille Juutalaisille että "mmm..EI! kiitti" ja te VOISITTE ITSE(!!!), jep(!!), ihan ITSE(!!), muuttaa vaikka esim Monacoon tai johonkin, mihin rikkaat kerääntyy kuin lohet jokiin ja niihin pieniin vesiputouskohtiin eritoten. Eikö ?
Te VOISITTE lähettää, JOS voitte(!), neekerit ja ählämit ja muut eläimet TAKAISIN kotiaavikolleen ja viidakkoonsa ja tunkioonsa ja ruumis/roska-kasaansa, ja lakata rahoittamasta MEIDÄN rahoillamme Afrikan neekeriä ja sosiopaattisia lähi-idän tapposimpansseja yms haitallista roskaa, joka on kuin syöpää ja ruttoa haluaisi, rahoittaisi ja hamstraisi koska "se on OIKEIN!".
Se on "oikein" koska JUUTALAISET HALUAA TEIDÄN TEKEVÄN NIIN; koska se TUHOAA teidät / meidät.


Tämä on ihan ÄÄRIyksinkertaista. Jonka tähden sen luulisi olevan teidän käsitettävissänne sillä tekin olette äärimmäisen simppeleitä olentoja. Tai epä-olentoja pikemminkin.
Oikeat Olennot osaa esim elää kuten minä olisin halunnut elää mutta "Järjestelmä" eli "byrokratia / kytät / poliitikot / lait / politiikka" on sitä VASTAAN, eli ITSE ja ITSESTÄÄN ja itselleen ja liikkua itse ja hankkia itse mitä hankkii.

MINULLE ei tulisi pieneen mieleenkään esim  lähettää rahojani johonkin vitun Afrikkaan !! Aahthahaaha...ai luoja!! Ei vittu kävisi sekuntiakaan mielessäni. Ei koskaan, ei ikinä.
Ja silti TE!!!! TE vitun koiranpäät, te saatanan syylät ja paiseet muutoin niin nätissä universumissa, PAKOTATTE ja manipuloitte notta niin olisi; minunkin hynääni virtaisi vuolaasti yhteen suuntaan, tai oikeastaan KAHTEEN; eli TEIDÄN omiin taskuihinne, sehän on vaan reilua(!), ja neekereille Afrikkaan.
Missä ne syö se luullakseni, tai polttaa "demonina" roviolla tai ehkä asettaa johonkin mudasta, tai ehkä sonnasta, tehtyyn kuppiin ja palvoo ? Ken tietää, ja ketä kiinnostaa.

En voi kuin ihmetellä, ja tuntea kuinka veri on kuin VIHAN TULTA, miten noin saatanallisen kusipäisiä imbesillejä ääliöitä voi olla OLEMASSA. Te pilaatte käsitykseni koko kaikeudesta. Tai pilalla se jo olikin kyllä. Mutta you get the point.


Asia lienee TÄSMÄLLEEN kuten se ns "lempiblogaajani" sanoi aikanaan kaikista "byrokraateista" ja "poliitikosta"  yms loisivista komentelijoista, se mikä korruptoi ne ihan vääjäämättä, vaikka siihen elämäntapaan eli maatienroiston elämäntapaan, ajautuisi edes vähänkin täyspäisehkö tai EDES "tavallinen" ihminen, on HETI se ensimmäinen "palkkashekki".
Kun ne saa SEN ja näkee SEN (summan); ne ei vain enää voi itselleen mitään.


MINÄ voin ihan valan mainiosti "kuvitella" että asia on tismalleen ja täsmällee näin ja noin. Ja ongelma on että suurin osa "poliitikoista" on aina ja vääjäämättä HETEROITA. Ja kuten Hankamäki hienosti asian nosti esille, kai siinä kirjassaan "Enkelirakkaus" tai jossain, heteroja ajaa elämässä nimenomaan AINA ja vääjäämättä eläimenkaltainen yksinkertainen Utilitaristinen Hyödynkalastelu ja PERHE ja sille, idiootille perheelleen, "elannon" hankinta.
TÄMÄN takia on MAHDOTONTA että olisi jotain nimeltään "rehellistä  politiikkaa" jotka siis ovat vastanavat jo käsitteinäkin, sillä siellä "pelailevat" toinen toisiaan "nakittavat" heteroäijänkuvatukset ja ämmän rumilukset, jotta PERHEELLÄÄN olisi ENEMMÄN kuin teilä muilla.
Asia on NÄIN yksinkertainen. Ei ole mitään mystisempää ja tulkinnanvaraisempaa ja myyttisempää ja ihmeellisempää; on vain heteroapinoita kalastelemassa eli VARASTELEMASSA toisten apinaperheiden viikunoita ja muita hedelmiä ja ahmimassa niitä itselleen. Samalla vähentäen muiden apinoiden ja meidän IHMISTEN, toimintamahdollisuuksia ja elämänedellytyksiä.

TÄTÄ ainoastaan ja vain on "politiikka". JA! Siis; juutalaisten pyrkimystä saattaa koko MAAILMA(!!) Khasaarien / Israeliittien / Juutalaisten "rautaiseen otteeseen". Ja ne onkin ihan hyvin jo matkalla siihen. OIKEIN MAINIOSTI !
En tiä, pitäisi kai ihan onnitella !   Hah ! TYHMIÄ ovat "omani". Onnea jutku. Onnea.
Olette OIKEASSA; nämä ON vain "eläimiä" ja tyhmää karjaa.

Mutta jees, työttömät on oikein hyvä ja sopiva ja oiva ja moraalisestikin hyvä kohde ! Sillä; kenellä muullakaan nyt YLIMÄÄRÄISTÄ olisi !?!?!?

Kuka kehtaisi muka AHNEHTIA KAIKKIEN MUIDEN KAIKEN, viedä KAIKILTA KAIKEN ja sitten ärhäkkäänä pyytää vielä LISÄÄ ?!?! Kuin jokin vitun nälkäinen varis tjns !? Tosin variksista minä TYKKÄÄN, kuten kaikki älykkäät aina tykkää, mutta toiminevat vertauksena tässä melko hyvin.
KUKA tai MIKÄ tai KETKÄ voivat olla niin autistisen omahyväisen ahneita ahmatteja ja umpisokeita ja moraaliltaan viidakossa, että KEHTAISIVAT ja uskaltaisivat tehdä esim niin että; täyttäisivät Kansan Tahtoa RÄIKEÄSTI ja 100%:sesti vastustaen, maan neekereillä ja sompuilla ja muilla haitallisilla primitiiviroska-kasoilla, ja sitten kehtaisivat vielä sen päälle rahoittaa NÄITÄ em paskaläjiä, Kansalta VARASTAMALLAAN rahalla, ja SITTEN VIELÄ SEN(!) PÄÄLLE, viedä kansan köyhimmiltä ja kurjimmilta senkin vähän POIS mikä niillä EEEEEHKÄ saattaa vielä olla ?!?!
MIKÄ voi olla NÄIN oksettavan ja sydämmettömän alkeellinen ja ahne ja PAHA ja ajatukseton ja aivoton ja sisällötön ja sieluton ja sieluton ja sieluton ja näkökyvytön ja yksinkertainen kuin kananmuna ?! MIKÄ se sellainen mulkku / paska on !?
MIKÄ näin voi tehdä ja myhäillä vain tyytyväisenä !?


Se on "poliitikko" !!! Näääs !!!
Niin !! HAHahaaa. Mikset sitä ny arvannu !!!? Hei !? Kamoon.


Vitun Tyättömät !!! Haittaatte kaikkien kaikkea kun ette esim ole Arkadianmäellä komentelemassa koko maata, kaikkia osia, vaikka ette ole edes käyneet niistä yhdessä kymmesosassakaan tai edes kuulleet yli puolistakaan edes SUURIMMISTA paikannimistä ! Ja jotka niiltäkin ahnehditte koko elämän ja kaiken rahan jne ja pistätte kytän steroidi-imbesillit ASEINEEN pullistelemaan kaduille jotta kaikille syntyisi "estynyt personallisuus" ja maailma pysyi kontrollissanne !
Hävetkää !

Kehtaattekin lymytä kotona ja syödä kynsiänne ja makaroonia, kun sentään esim Sankarillisen Itsettömät ja Urhoolliset POLIITIKOT!! POLIITKOT!! HUZAA !! POLIITIKOT!! Menee ja tekee teidänkin puolestanne tuolla....emmätiä.. jotakin !
Pyörittelee PUVUSSA(!), papereita pitkin pöytää ja juttelee toisille "poliitikoille", juutalaisten käskyttämille rotille, toisissa "maissa", ja "järkkäilee asioita". Lähinä rahoja ja valtaa omiin taskuihinsa tai "puolueelleen ☭" (jotka loi Amerikan "perustuslaki" eli kommunismin ja sosialismin pohjapiirros kuten lempibloggaajani asian TÄYDELLISESTI kuvasi ja tiivisti). Eikä esim niinkään jollekin niin abstraktille kuin "Omalle Maalleen" tjns.
Saati sitten jollekin "Kansalle" joka kuulostaakin jo joltain Neuvostoliiton ☭ ...jutulta? jäänteeltä ? Joltain sen tyyppiseltä.


TE siellä niitä rahoja pihtaatte ! Perkele. Antakaa ne "poliitikoille" !!
Jotta heidän prokkiksensa olisi mahdollisia ja teidän EI. Jotta te kuolisitte pois ja kytät ja "poliitikot" saisi nauttia elämästä, ilkeimpinä apinanpaskoina siellä "huipulla".Kiitti.P.s Soininkin iso lihava möykkyisä löntystä vitun paksu-suoli elää koska sinä ET.
Asia on näin simppeli.  SE tietää tämän kyllä, mutta sinä ilmeisesti et ?!?!
Mutta NYT tiedät. Minä SANOIN sinulle.

Sinulle on nyt sanottu.


Monta kertaa.
"Valtio" tai "politiikka" on juutalaista elämän ja Jumalan vastaista yli-itsekästä ja mega-ahnetta satanismia ja muiden mitätöintiin pyrkivää valloitusta ja loputonta komentelevaa ryöstöretkeä. EI mitään "yhteisen hyvän"...jotakin. Pilaamista kyllä, muttei muuta.


Oppikaa tää nyt jo.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti