lauantai 9. joulukuuta 2017

Mehikon muuri

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201712082200592208_ul.shtml

Hyvähyvähyvä. Mutta totisesti, kuten joku kommenteissa sanookin; voihan tuon tietysti aina vain yksinkertaisesti ALITTAA !
HAHAaa, niimpä tosiaankin. No mutta .......ehkä se otetaan huomioon rakennettaessa tjns. Ja ainakin se inhottaa ja HIDASTAA jos ei täysin ESTÄ.
Eli se on JOTAKIN.

Muun muassa VIESTI.


Mutta kuitenkin, tämän linkin lähdin lähinnä tuomaan, tuolta kommenteista. Hyvä ja lyhyt, ytimekäs, kertomus sellaisista syistä muuriin mitä itkuhipit ja räyhäkommarit ei osaisi ikinä itse edes ajatella. Eikä ne syyt niitä kai edes haittaisi sillä ne on KOTOISIN itsekin alkoholisti / rikollis "perheistä" eli periaatteessa absoluuttisista roskakasoista, joten miksi mielisairaiden demonisten ilkeiden pahnanpohjimmaisten vitun juoponkusemien perkeleiden ääliö tarkkis-kehari kakarat välittäisikään mistään inhottavista ja oksettavan epäeläimellisistä olosuhteista tai käytöksestä tms ?! Ne on TOTTUNEET SIIHEN !!! Se on niille NORMAALI TILA.
Se on ihan vain tavallista elämää niille.
TÄTÄ Normaalit Ihmiset ei kai useinkaan ymmärrä ? Että kaikkinainen ilkeys ja pahuus yms tulee sekä geeneistä ja "sielumaailmasta" asti, mutta myös yksinkertaisesti paskapäiden KOTOA.  Alkoholistit on suomessakin niin GIGANTTINEN ONGELMA ettei sitä voisi ihan äkkiä edes keksiä !

Suomi olisi melkolailla mahtavampi paikka ilman niitä saatanan reppanoita saastoja, niitä TÄÄÄÄÄYYYSIN YLIMÄÄRÄISIÄ.
Mutta se on kuin sanoisi että on paaaaaljon parempi olla syövättä ja aidsitta kuin niitä omata. Eli melko ittestäänselvää. Nou ?


Kiitti.

Niin siis tässä on tämä linkki: https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/trumpin-muurissa-on-jarkea-meksikon-mafia-ja-huumeongelma-ovat-taytta-totta-kaliforniassa-200397059/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti