sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Proffa ja Media

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2017/12/kuinka-lopettaa-vihervasemmistolainen.html


Tuo on ittestäänselvää; miehittäkää ITSE "media" takaisin !

Mutta kuten kommenteissa todetaan; ketä se enää kiinnostaa, Media alkaa olla sellaisenaan onneksi mennyttä kalua.

Tässä esim MINÄ puhuttelen kaikkia ja suoraan ja suorilla ja ymmärrettävillä(?) sanoilla.

Tämä Blogi on valheen VASTAKOHTA ja pahin vihollinen, kuten myös "poliitikon" ja kytän yms koiranpaskalänttien Paholaisten, ja takiaisten nilviäisten demonien ja loisten.


Uskomatonta jos totta, että Tampereen aliopiston ☭ kaksi kusipää-Marxisti "professoria" vittupäätä ja sielutonta miniaivoa, on saaneet koko MAAN näin totaalisen sekaisin ja hysteeriseksi typeryydestä!!!


Sittähän miltei LUULISI, eikö vain, että...junou; kukaan ei vain MENISI "tampereen Yliopistoon" ?!!? Ja täten VÄLTTÄISI kyseisen "aivopesun" eli aivojensumennuksen ja tahrimisen. Mutta nääks ei !! EI !!...ei nääx, ei. Eijeijeijeijeijeijei !

Keskinkertaiset ja vielä vähemmät, luulee kai yhä edelleen, kuten he ovat luulleet AINA ja ikuisesti, että jonkinlainen oikea viisaus tai Parempi Tieto tjns, asuu "Yliopistossa", joten sinne on jokin oikea ja hyvä ja "perusteltu" syy mennä. Vaikka kuten joku sanoikin joskus; yliopistoissa opetetaan kaikkea, typeryyttäkin !

Muttei sinne o. Amikseen on sentään jotain JÄRKEÄ yms mennä, mutta mikä vitun HYÖTY, kun aina saatanan matalamieliset VITUN "Heterot" sitä ajattelette, vitun persjalkaiset känniläiset juntit, utilitaristista "hyötyä" kuin ELÄIN, niin nin mitä vitun HYÖTYÄ on mennä johonkin vitun "Lukioon" tai "Yliopistoon" ??!?!!?!?

"Lukiossa" kai LUETAAN sitten ? En tiä, se on kuin menisi..no, en halua kuvata asiaa liian hyvin koska sen joku vain varastaa tästä, mutta se on kuin menisi johonkin hyödyttömään nirppanokkien hevonpaskalaitokseen NÄYTTÄÄKSEEN ja VAIKUTTAAKSEEN kai sitten, toisten typerysten tyhmissä pällisilmissä, jotenkin Viisaalta ja/tai Oppineelta. jotka ovat vastanapaoja muutenkin.

Näin tuossa taannoin yhden teiniaikaisen kaiffarin joka meni todentotta Lukioon; näytti olevan nykyjään jonkinlainen remonttireiska / LVI-puolen miehys.
Kai se silti KANNATI hei !? Thahahahaaaaa...aaaaah oummän...päntätä jotakin tyhmää hyödytöntä paskaa laareittain. Kai Historian valheita tjns.

Mutta se onkin niin outo vitun hyypiö että se on kuin jokin hahmo siitä yhdestä kuvottavasta takavuosien Britti-"komedia"sarjasta minkä nimeä en halua kirjoittaa sillä sitä niin ällöän ja inhoan. Siinä oli kuvattuna niitä rumia outoja juntteja, oudossa Helvettimäisessä kyläpahasessa. Se on kuin sieltä kotoisin. Kuten vasuritkin muuten.


Jees. Eniwei.

Tää oli tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti