torstai 21. joulukuuta 2017

Jannanjuhlien Litkot - Linnanjuhlien Jatkot

https://www.youtube.com/watch?v=L0iD0u-DmVA

Voi hyvä luoja Kristus vittu mitä paskaa !! VMP !!Piti katsoa vähän miltä nuo Linnanjuhlien jatkot☭ on näyttäneet, mutta se loppui HYVIN lyhyeen. Onneksi tuota voi kelata mielin määrin, joten katsoin kaiken merkittävän, yhteensä ehkä minuutin tuota vitun roskaa.Ensin siellä sinkoili ja hytkyi se ällöttävä Kaija Koo, ihran ja muodottomuuden hyytymä ja kiteytymä, mutta enemmän silti hyytymä KUIN kiteytymä.

TÄYSIN "misplaced" ja VÄÄRÄ valinta, ja omituinen.

Kelasin, sitten osuin ..ahaa! Paula Vesala ! Aattelin. Sehän on nätti, ja sillä on joitain hyviä biisejä, ja saattaa tulla mieleen ...lyhytkestoisina hetkinä, joskus.... eniwei.
Siltä kysyi se joku vitun YLEen:n jo kiinnikasvanut kolkonnäköinen Ryssäläinen YLEhoro, se jokin kylmä ja tylsä kolkko goljattimuija heti Maahanmuutosta™ !! Ei jukolauta saatana vittu sentään !!!
Eli ne   ei ole jättäneet myyräntyötään ja mielipiteenmuokkausta ja manipulointia pois edes tuossakaan tapauksessa. TÄYSIN käytöstavattomia ja kieroja ja hävyttömiä pikku paskoja.
Jumalauta teidät tulisi jyrätä katujyrällä mössöksi koko vitun suomen ja maailman omiva paskasakki. Ja te tietänette tämän itsekkin !? Eikö vain ?


Aivan vitun USKOMATONTA hävyttömyyttä ja täysin pokkana vedettyä "lobbausta" eli juutalaista vitun mankumista ja kitinää ja väsyttämistä.
Toivon ettette te "meidänpuolulaiset" VÄSY. Sillä SE on AINOA mitä noilla vitun reppanoilla enää on kepposten pussissaan; väsytystaktiikka. Sama mitä kytät ja "poliitikot" käyttää. Ne OLETTAA että te kyllästytte ennenpitkää siihen tilaan kun heidät on häädetty elämän sfääristä POIS kuten kuuluu, ja haluatte ITSE palata orjaksi vapaudestanne, sen pelottaessa teitä suurena ja omituisena, alati ja jatkuvasti. Mitä vain ja kaikkee voi sattua hei !
Parempi olla "säädelty" tjns.

On todellakin hämmästyttävää ja näin kunnolliselle kuin minä, aivan pöyristytävää, miten joku kehtaa ihan pokkana "vetää linjaansa" tuollaisessakin tapauksessa ja tapahtumassa, ilmeenkään juuri värähtämättä. Vittu upotkaa lantaa saatanan paskalävet.

Niiden TODELLA täytyy LUULLA olevansa herran tähden OIKEASSA !!!! Ja omistavansa OIKEUTETUSTI maailman tjns jne.
Mutta kuten minun Amerikan vastineeni aikanaan blogissaan sanoi, loistavin kiteytys muuten asiasta ehkä ikinä(!), se ongelma mikä tyhmissä olennoissa ja apinoissa ja ihmisissä ym lopulta ON, se mikä heistä tekee erityisen pirullisen ongelman, on se että; tyhmät saapuvat AINA VÄÄRIIN johtopäätöksiin.

Tuon paremmin sitä on vaikea enää sanoa.
Ja se miten se liittyy esim noihin ihan vääränlaisessa linnassa pyörähtelijöihin, on sangen yksinkertainen; ne LUULEE että "koska me ollaan tässä asemassa, ja synnytty kuuluisaan / rikkaaseen perheeseen, se tarkottaa että meillä on Oikeus!".

TUO ^. Noin ^ se liittyy.
Noihin.


Tyhmät ja vaikutusvaltaiset OLETTAA että heidän kuviteltu "korkea" asemansa apinayhteisössä, savannilla tai "Eduskunnassa" tai "Paliskunnassa" tai muussa paviaanikatraassa, on jokin vitun ANSAITTU asema tai saavutettu etu tjns.
Ei se o.
Se VOI olla, sellaista(kin) on.

Se on VAIN; jotain mikä ON. Siinä kaikki.
Siihen on JOHTANEET erinnäiset ketjut tapahtumia ja ihmisiä ja päätöksiä ja virheitä yms. Jne.
Ja se että, kuten joku joskus sanoi, tyhmyyden maailmanvalta perustuu (muunmuassa!) siihen että viisaat luovuttavat liian helposti.

Jep ! Näin on ! Olen täysin syyllinen tuohon. Totaalisen. Täysin. Absoluuttisen. Mutta jos olisit itse minun tietoisuudentasollani, päätyisit vain samaan. Se on vääjäämätön lopputulema tällä planeetalla ja tässä  elämässä. Tyhmyyttä on LIIKAA ja se on liian SUOSITTUA ja HELPPOA ja vaivatonta ja siitä EI SEURAA MITÄÄN RANGAISTUSTA mutta paljon huvia ja hyötyä, ei juuri vaatimuksia tai vaivannäköä tai tuskaa, ja tyhmät on piinkovia kalloltaan ja kuin kännissä lopullisesti; juopuneita imbesillimäisistä, inhottavan idiooteista, juopuneentyperistä ideologioistaan ja maailmankuvistaan. Ja härkäpäisempiä kuin lobotomisoitu muuli.

Niiden muuttaminen on käytännön tasolla täysin mahdotonta, ja parhaassakin keississä liian hidasta. Ja se mikä on BIOLOGIALTAAN tietynlainen, tuppaa aina palautumaan siihen uomaansa takaisin ennenpitkää, se on vain "luonnonlaki" / bilsaa. Sille on vaikea mahtaa mitään. Eritoten kun tyhmillä ja pienillä, vähäisillä, sieluilla EI OLE minun rautaista itsekuria / kontrollia eikä liioin minkäänlaista sisäsyntyistä TAJUA mistään, eikä TARVETTAKAAN moisille tai oikean puolen puolella olemiselle tai jollekin mitä voisi kutsua "moraaliksi" jne. Tyhmät ei kaipaa TOTUUTTA lainkaan, eikä juuri vapauttakaan, vaan "äkkiä jotain jännää / tyhmää" kuten Duudsonien Jukka tai muu vastaava vitun häirikkö ja imbesilli liian isossa kropassa.

Tyhmät on kuin vetinen paska joka valuu VÄÄJÄÄMÄTTÄ, täyttämään maassaolevat aukot. Sille ei voi mitään. Eritoten kun KOKO LAJI koostuu lähinnä niistä. VAIN yksilöt on ikinä oikeita poikkeuksia,  kuten minä ja kourallinen muita globaalisti, mutta KAIKKI muut on vain "avustajia" (haittaajia pikemminkin) ja meren mutaa, hoi polloi. Gnuulaumaa. Jne.


Mutta vielä noista bileistään; törkeää ja inhottavaa ja Totaalisen Elitististä !!
Haistakaa Vittu !! Vitun vaatteillakoreilevat rumat ja keskinkertaiset ja alemmat, sieluttomat pyrkyrit ja nynnyt ja rutikuivat dorkat ja mauttomat älykääpiöt ja sielunviholiset ja loiset ja psykopaatit ja kiipijät varkaat ja loiset.
Olisipa siellä pamahtanut edes ählämi !! HAHahhaaaaa, ai vittu mä olisin niin nauttinu. Ehkä jopa nauranu ! Ja miten sopivaa se olisikaan ollut !! Aatelkaapa sitä !

"Niin nin mitäs mieltä SINÄ nyt sitten olet kuule Maahanmuutosta™.." *PAMM!!!!!*

- Hälyyttimet soi, sauhua ja katosta satavaa betonipölyä kaikkialla, silpoutuneita vieraita ja revenneitä vaatteita, kirkuvia simpansseja ja muunkinlaisia ihmisapinoita, neekerit kiipeämässä seiniä ja köynnöksiä pitkin karkuun, Ahtisaari märkänä sörsselinä pitkin seinää ja lattiaa, Hawosesta (olixe siä? Tottakai se siä oli! kai?) jäljellä pewkkä owanssi hupee, sireenien ääniä...sprinklerin vodaa, KYLMÄÄ vodaa(!), kaikkialla, pitkin vieraiden karvaisia selkiä ja tauluja ja seiniä ja lattiaa ja boolimaljoja, kipinöitä siellä täällä satunnaisesti, joku kersantin jäykkis hokee ryömiessään "filmi poikki! filmi poikki!" veristä vanaa peräänsä jättäen, savun hiljalleen alkaessa tyhjentyä kohti HellSinGin yötä, avoimista ovista, jäätävä hiljaisuus, eritoten töllön puolella, lähetys katkeaa.. - ping.

Aivan loistavaa ! Suorastaan N E R O K A S T A !

Mutta noniin no, noin siis EI, ikävä kyllä, tapahtunut. Vaan pöhöttynyt kusipäiden ja mulkkujen "eliitti" pyöri siellä TAAS tyhjänpanttina pari tuntia putkeen, jäykistellen puisevissa tunkkaisissa luutuneissa rituaaleissaan, typerine vitun pallinaamoineen ja valitettavine apinanlärvineen, pullistuneine eturauhasineen ja vaivaavine homeisine munasarjoineen, kiristävine tekohampaineen ja pullottavine lompsineen. Siemailivat kuin SIAT, boolia ja toisten ihmisten rahoja, ja sylkivät kusipäistä EUCCP☭:n MÄÄRÄÄMÄÄ (ne voi ilmeisesti tehdä niin!) Propagandaa tavallisen kansan silmille, joille tuo saattoi olla hyvinkin PYHÄ päivä, hyvinkin merkittävä. Päivä joka koitti KERRAN koko vitun elämässä; ja SITÄ ei voinut antaa olla kommunistit-taistoloiset koiranpaskaläjät, ja muut vetelät vitun ongelmajätteet suoraan Beelsebuubin ryssäläisestä perseestä.

VITTU MITÄ SIKOJA ! VITTU MITÄ MOUKKIA !
VITTU MITÄ KÄYTÖSTÄ !!

Jukolauta mitä saatanan saastaa.

Minä en pyydä heidän puolestaan anteeksi, sitä he EIVÄT ANSAITSE tietenkään ja missään vitun nimessä, mutta minä pahoittelen kaikille niille joilla on vielä jokin Toivo ja Usko jäljellä, elämää / tulevaisuutta yms kohtaan, ja jotka haluaisi vielä olla Suomalaisia ja tehdä jotakin elämällään. Ehkä "rakentaa Suomalaisuutta" tjns.
MINÄ olen tarpeeksi tahdikas pahoitellakseni suuresti tätä, sillä kukaan muu EI OLE, eikä elämä itse. Roistot täällä tundralla mellastaa ja siat. Joten ehkä tälläkään ei ole niin väliä; nähkäämme ME sitten Arkadiassa. Valhallassa.
SIELLÄ vasta on MILLÄÄN mitään vitun väliä !

Tämä on sitäpaitsi FAKTA. Tällä maailmalla ei ole MITÄÄN merkitystä, eikä tällä koko elämällä.
Eikä tämä ole alkuunkaan kyyninen tai negatiivinen tms, toteamus vaan suora sitaatti Siltäpuolen. "Hengiltä".
Tämä ei ole koulu, tämä ei ole helvetti, tämä ei ole mikään, tämä on VAIN kokemus.

SIINÄ kaikki !   Totuus on NIIN HYPERtylsä. Megatylsä. TÄYSlässähdys.
Absoluuttinen mitättömyys.
Voit heittää vauvasi parvekkeelta jos lystää; siitä ei seuraa MITÄÄN rangaistusta. Joten MIKSI käyttäytyä HYVIN ?!?!!?

Mieti elukkaseni sitä.

Minä käyttäydyn aina ja joka tapauksessa, it´s a matter of course. Mutta eläin ei näe SIINÄ mitään JÄRKEÄ.

Sellaista on olla tyhmä / kommunisti  / minkätyyppinen vain, eläin.


Eniwei. Siellä oli jostain täysin käsittämätömästä syystä myös Pjoopjedan rumia äijänkutaleita. Ne kai edusti Suomen Rumimpia, en tiedä varmaksi koska kelasin sen kohdan ja näin vain juutuubin siitä "aikajanalta" siitä pienten kuvien helminauhasta kuinka ne vitun rumat hirvittävän ihnottavat pallinaamaiset Rumat Rumilukset roikkui siinä haastateltavina, luultavasti niinikää "Maahanmuutosta" (päällejäänyt Marxistinen levy.... tajuuttekste ? LEVY...muusikot ja LEVY!! Thahahaa) -   ja ilmeisesti ne myös esiintyi. Minä ounastelen että ne siis "esiintyi" samalla tavoin kuin parrakas nainen tai 3 kätinen kääpiö tai purkissaoleva irtopää ESIINTYY, eli sitä / niitä esi-tel-lään. Jostain "Kummajaiset ja Poikkeamat" lavalta, yleisön kauhuksi, ja suureksi tuohtumukseksi.

Ne olisi tullut vain sytyttä tuleen. Ehkä siinä ihan etupihalla tjn, SE olisi ollut hyvä kokko minun ja itse Itsenäisyyspäivän mieleen.

Ja jos haluaisi olla jotain mitä Sami Hedberg (näittekö?! Sain Samin ujutettua tähänkin mukaan ja osaksi tätä! Se tykkäisi ite!) esim EI ole eikä VOI olla, mutta HALUAA kai epätoivoisesti olla, eli hauska, voisi sitä sanoa että; ja sittenhän voitaisiin todentotta sanoa että "Popeda oli ihan liekeissä!! Hjeaaaaa Määän!"

Liekehtivää PASKAA !! Siisisti Khuul. Joujoujoujoujou määääääääännng !

Tai tietysti niin, kuten kai jo aattelitkin, miksei vain polttaa koko paikkaa !! Niimpä ! Niimpä ! Hieno ja houkutelevakin ajatus. Mutta betoni ja kivi ja paska(?) ei vain PALA yhtä helposti kuin puu tai toisten ihmisten raha jns.
Ja onhan se Vesalan Pave niin nättikin ja kaikkee !

Niin no. Se siellä sitten keikkuikin kai ihan viimeisenä esiintyjänä, tai TOISIKSI viimeisenä, sillä viimeisenä siinä "kepitti", toisin kuin voisi luulla - EI virtsaillut boolimaljaan vaan soitteli skittaa, Marsipaanipaska Nyyman.
Se selittämätön ja kuvottava ja kalju, ja vuosi vuodelta yhä kaljumpi ja kuvottavampi ja omituisempi ja selittämättömämpi ja vääjäämättömämpi etova olento joka kaivetaan aina esiin jostakin vitun koipallojentäyteisestä naftaliinista, esiintymään vuosien päätteeksi aina "Linnanjuhlien Jatkoilla".
Muutoin se kai nukkuu arkussa tjn, ympäri vuoden. En ole lainkaan varma. Tai ehkä vain jossain heinikon lähellä, ojassa jossain.Vai veneenkö alla se "budjaa" ?! Kuten hienoimmat Marxistit. En tiä.

Siinä se TAAS vingutti kitaralla sen SAMAN saatanan vitun, jo ensimmäisellä kerralla rasittavan tylsän paskan, soolon minkä se AINA "vetää" ja toistaa. Ja toistaa ja toistaa. Toistan: toistaa !

Vittu opettele soittamaan mieluummin vaikka ...emmätiä jotain muuta ! Tamburiinia tai ukulelea tai rumpuja tai suutasi tai thereminiä tjns, tai pieremään Finlandia tjns ? Tai no EI sitä ! Se on oikeasti melkolailla upea, mutta ehkä se kännilaulu, se maammelaulu ? Siihenhän se ihan SOPISI !! Herrantähden. Hei !?
Härregyyd.


Vesala toljotti vain vaivautuneena "jääkuningattarena" siinä vieressä kun se kalju mulkku paska huhki sen "skeban" eli sähkökitaran kanssa kuin jokin vimmattu ja taitavakin. Vaikka on pelkkä tylsimys joka osaa kikkailla jokin verran.

Äijä on siis kuin Patrik Laine herran tähden !! Hahahahaa.

Tai Väyryskä tai kuka vain, lukemattomista muista.
ONNEKSI EN KATSONUT tuo soopaa silloin ! Herran pieksut. Onneksi olen tarpeeksi "katuviisas" välttääkseni tuollaiset surmanloukut.
Hörppiköön siellä kermavaahtoa Latteensa pinnalta tai toistensa rutikuivista kankuista, ja sölköttäköön vitun luokattomat Marxistien kasvattamat "kristityt" nynnyt ja muusipäät siellä keskenään sitä aivan käsityskyvyn alittavaa tylsää ja pinnallisen puisevaa, kankeaa ja pelokasta joutavaa "mä niin suakin kunnioitan" sontaansa.
Minulla on OIKEASTI parempaa tekemistä ja merkityksellisempää sisältöä.
Joka ei kuulu Blogiin kylläkään.

Mutta harmi niiden puolesta joilla ei muutakaan ole, jotka SIKSI joutuvat SIETÄMÄÄN tuo (ainakin vähän vaikuttavaa) aivolikaamista ja muuta torakanpaskaa sontaa. Esim ne jotka katsoo tuollaista kenties lasaretissa maaten. Tai yksinäiset jotka haluaisivat tuon olevan myös HEIDÄN puolellaan, junou; sellaiset höynät jotka kuvittelevat kuuluvansa "Suomen Kansaan" - jota jatkuvasti, vasemmiston vammaisten neanderthaalien ja muiden levottomien päällepäsmärikusipäiden ja juoponsiittämien ääliökakaroiden toimesta "Uudelleenmääritellään".
Johan sille olikin TARVETTAKIN hei ! Kiitti ! Hei ?!

#KiittiSiitä!
Hitler opetti teitä liiankin hyvin !
Jatkuvaa Muutosta™ vaan !  EEEIII siinä mitään vitun "kansaa" konsultoida; päälle vaan ! Anti palaa.


Hei; te ootte siihen kykeneväisiä !! Ai miin, jos ei keskinkertaiset kyvyttömät, lahjattomat nynnyt paskapäät idiootit kusivitut vittupäät virtsaläntit niin ketkäs sitten !!!?
Jeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaah.

@SuksikaaVittuun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti