torstai 21. joulukuuta 2017

Tawja-Pewkewe!!-Hawonen TAAS !!

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201712202200619317_pi.shtmlEi voi olla totta.

Ei voi.

Ei VOI, olla totta ! Ei voi olla.
Ei jukolauta saatanan saatana, vittu saatana sentään.
Ei Kristus Perkele ja hevon helvetti, jumalauta perkele sentään.

Säälin sinua Jukka Hankamäki, sillä sinä siitä Yliopistosta aina jaksat jankuttaa ja huolehtia. Ja tämä oli juuri sitä pahinta mahdollista kylmää vettä niskaan mitä olisi voinut olla tai tulla.

Jukolauta Tawja vitun Hawonen ☭ !?!?!?


HAISTAKAA VITTU !!!

HÄVETKÄÄ !!

Tuo on jo aika "jauhot suuhun" juttu. Mikä liekin sen TARKOITUSKIN. "Ottakaa TÄSTÄ!! Häh häh hää, ja läl läl lää!" vitun lapselliset kusipäät kommunistikyrvät.

Mietin juuri eilen että pitää mainita jossakin Blogiraportissani, että MIKSI sitä Finlandiaakin aina hehkutetaan ja lauletaan ikäänkuin sen sanoma olisi edelleen totta !?!?!? "Ettet taipunut sa sorron alle..."
Nimenomaan SORRON ALLAHAN ☭ tässä ollaan ja kituutetaan, ja näin on ollut koko minun elämäni, ja kaikkien elinajat ennen sitä.


Nyt Yli-kommunismi-opistolla on taas 4 tukalaa ja tunkkaista vuotta nekruja ja ählämeitä ja "feminismiä" ja Pakkoruotsia ja muuta tahallista kusipäiden myyrien kiusaa ja myyräntyötä ja sabotaasia ja valtapyrkimystä ja kaiken oikeasti minkään väärtin tukahdutusta ja kontrollia yms.

Totaalista totalitärismiä.
Miksei sitä Kristus sentään viedä suomessa samalla tavalla "Viralliseksi" kuin Pohjois-Koreassa ?!?!
Ai miin, mikä mättää !?! LUULETTEKO te että se jotenkin MUUTTAA ITSE ASIAN ja sen OLEMUKSEN, että sitä ei KUTSUTA siksi !? Eli esim kommunismiksi tai jucheksi tjms ?!

Sen kun vedätte överiksi ja överi...tai siis VIIIIIELÄ pidemmälle kuin nyt ja tähän asti ! Antaa palaa !!
Go for it ! Go to town man ! Go to town !

P.s MIKSI tuokin ämmä kierrätetään JOOOOOKA vitun "johtotehtävissä" ?!?! HÄH ?!?
Ikäänkuin sillä oli mitään pätevyyttä kuljettaa edes MUULIA(!!!!) saati sitten taksia, tai lakaista onnistuneesti tasaisia isoja alueita, saati sitten olla jumalauta jokin "johtaja" joko "maan" tai "yliopiston".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti